Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentletouch

Ideal faceta dla kobiety

Polecane posty

to jakim sie jest partnerem dla kobiety nie zalezy od tego jak sie wyglada, dlatego przy wyborze nie kierujemy sie piekna sylwetka i ladna opalenizna. jest to atut na pewno, ale tak naprawde spelnia tylko jeden z wileu kryteriow. dlatego czasem gorzej wygladajacy faceci maja super laski i odwrotnie. tacy ludzie, braki w wygladzie nadrabiaja osobowoscia, ktora czasem potrafi przycmic nieciekawy wizerunek.

pomijając już fakt że nawet znajomość 10 języków, dom i nowe ferrari nie świadczy o tym, że nie jest się pustym :P ale to tak na marginesie bo pustota to stan umysłu :classic_cool: pewnie określasz tak laski lecące na twój samochód :P

Natalia 24...a jak juz to naped na cztery kola w mercu nazywa sie four Matic a nie zaden four wheel drive...:P

Gość Jaga31wawa
W tej kolejności: 1)Bogaty im bardziej tym lepiej 2) Musi czuc ze jego psim obowiązkiem jest płacić za kobiete w restauracji, w sklepie z ciuchami, u kosmetyczki etc. 3) wykszalcenie nie ma znaczenia jeśli spełnia 1wszy punkt 4)Musi sie sluchac 5) Moze być przystojny jeśli jest tylko zamożny jeśli bogaty to można mu wybaczyc wygląd 6) Ma miec swietna fure i jeszcze lepsza kupić mi 7) Ma miec duzo wysoko postawionych znajomych z ktorymi mnie zapozna na przyjeciach czy imprezach 8) Sprawy łóżkowe są ważne ale jak bogaty to nie musi być mistrzem w temacie 9) jesli bogaty to może byc duzo starszy albo mlodszy 10) Musi dać sie nim manipulowac 11) Ma nie byc zazdrosny jak sie spotykam z jego wysokopostawionymi kolegami z ktorymi mnie zapoznal 12) Ma kochac moich rodzicow w szczegolnosci tatusia

Gość taki jak Til Schweiger!!!
Najseksowniejszy mężczxyzna na świecie!!! Weźcie mi pwiedzcie czy taki drugi jest na swiecie???? Normalnie jeśli chpdzi o wygląd fizyczny to ideał Chodze 24 lata po tym śiwecie a takiego jeszcze nie spotkałam

Gość czikita-yo
Jarek Kamecha:P

Gość depeche18
Taylor Lautner;)

Gość Robert Patinson "
jest w sam raz

Gość Robert Patinson "
jest w sam raz

gentletouch wybacz, ale mozesz sie uczyc w chuj duzo, jednak to co piszesz pokazuje, ze niestety jestes niezbyt inteligentny i kobiety na to nie leca ale mimo to masz wiele cech, na które leca wiec masz wieksze szanse od statystycznego kowalskiego

Gość EwelinaEwa.
Ian Somerhalder

Gość Ian jest niezly jako wampir
;)