Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentletouch

Ideal faceta dla kobiety

Polecane posty

przewspaniała jest...gdybym mial do wyboru 6 mln w totka albo jej sobowtora ..chyba nie musze mowic jaki bylby moj wybor:)

Gość
tak też myślałam :D a najbardziej Ci intensywnie owłosieni i wytatuowani... BNB powtarzam pytanie specjalnie dla CIebie ;) wymień osobę, która była Twoim ideałem w młodości (pod względem stylu, urody etc...) tylko nie ściemniaj - raz w życiu napisz coś w temacie :D

".gdybym mial do wyboru 6 mln w totka albo jej sobowtor" w każdym wypadku brałbym 6 mln po zainwestowaniu masz komfortowe życie a związki się rozpadają a miłośc nie ogrzeje jak jest -20 i siedzi się pod mostem nic mi nie przychodzi do głowy 🖐️

Gość
Bellucci była przepiękna, ale ostatnio trochę się "posypała"

Depeche15 hehe zle sie wyrazilem...nie sobowtora...sama monice belluci we wlasnej osobie...hehe i zeby ja glowa nigdy nie bolala...zeby zawsze doceniala moje spaghetti i mowila ze jej smakuje bez wzgeldu na to czy zostalo przypalone czy nie hehe i zeby byla tylko moja niczyja wiecej...za taki pakiet marzen zaplacil bym 6 mln :)

nie sypie sie, moim zdaniem caly czas jest jednakowo piekna. bellucci, bardot, adjani , monroe - kanony nigdy sie nie zmieniaja. :) poza tym w jej przypadku to nie tylko uroda.. ale osobowosc i wewnetrzne piekno ktorym emanuje.

ale niech ja sie wreszcie ogarne ...monicca belluci nigdy nie zwrocila by na mnie uwagi wiec z pewnoscia wydal bym te 6 baniek na ferrari czyli na samochodowy gadzecik ktory facetow kreci najbardziej...oo albo lamborghini murciellago

do baron de riff ....to tylko polemika...6 mln to kuszaca suma..a monica belluci hmmm no jest piekna...ale co z tego jak my szarzy faceci jestemy poza jej nisza modeli lezacych w obszarze jej zainteresowania:D

Gość
na temat wewnętrznego piękna się nie wypowiadam, bo nie śledzę życia gwiazd, Bardot nigdy mi się nie podobała - wiem, że jest zagorzałą ekolożką, broni zwierząt i za to jej chwała ;) gentletouch Sam mówiłeś, że piękne koleżanki są z brzydalami, więc może i Monica zwróciłaby na Ciebie uwagę - tyle, że rano, bez tapety, mogłaby już nie przypominać tej piękności z Maleny :) Bez złośliwości. Ale czy Angelina "koń" Jolie też Wam się podoba?

depeche kanony przemijają mówisz o krótkim okresie lat kilkudziesięciu pooglądaj malarstwo sprzed 200, 300 lat tłustawe kobiety, często o małych piersiach w ogóle kobiety i mężczyźni dbali o sylwetkę wówczas, gdy ją pokazywali a odsłanianie ciała stało się dopuszczalne i modne ledwo 100 lat temu a powszechne po Wielkiej Wojnie

Ideałem kobiety w dzisiejszych czasach (czytaj: na kafe) jest ideał pod tytułem: poka fote !!!!!!!!! depeche wprawdzie uważam, że jak na swój wiek jesteś ... niedefiniowalna...:) ale na podstawie li tylko literek mamy do czynienia z pospolitym ...kafetedoleniem :p

ja się nie uważam za szarego faceta raczej za dość ciekawą osobowość nie mam szans u kobiety, która będzie mierzyć moją atrakcyjność zasobnością mojego konta i moją skłonnością do prezentacji tego faktu pozostałe, także gdzieś tam wysoko na firmamencie ułudy bujające, mogą mi upaść jako te gwiazdy spadające, do nóg i takie rzeczy bywają oczywiście szanse na to są nikłe bo jedynie na przypadku oparte, przecież nie obracam się w takich kręgach Monica oczywiście jest atrakcyjna ale nie budzi we mnie takich namiętności, jak kobiety bliżej mi znane :D nie znam jej, nie wiem jaka jest, uroda to tylko część jej osoby poza tym jest kilka innych aktorek, czy gwiazdek, które bardziej mi się podobają lub może postacie, które wykreowały w filmach

bnb inne były kanony arystokracji i zamożnego mieszczaństwa a inne ubogich warstw ale niekoniecznie nędzarzy zwróć uwagę, jak chętnie zamożniejsi zstępowali ku uboższym, by nasycić się urodą, na przykład dorodnej młodej chłopki, która jeszcze nie spracowana ale o jędrnym ciele mogła prezentować się korzystniej na tle tłustawych pań z towarzystwa wbitych w gorsety i nienaturalnie bladych

Gość
baron he he he cóż za skromna wypowiedź :p no to poka fotę :classic_cool: Fergie... uhm... jak dla mnie bazyl - no ale ja jestem kobietą, więc pewnie się nie znam :D Ale wiecie co? Gdybyśmy my - zwykłe, szare kobiety - miały do dyspozycji sztab stylistów, fryzjerów, makijażystów, to wyglądałybyśmy porównywalnie z tymi gwiazdami i gwiazdkami. Tak uważam ;)