Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentletouch

Ideal faceta dla kobiety

Polecane posty

No bo poniekad taka jest prawda nie ma brzydkich kobiet ...sa jedynie kobiety zaniedbane niestety lub stety moja droga:D

duzy penis, zaradny i taki ktory chce swoja kobiete rozpieszcas i traktowac jak ksiezniczke, szkoda ze najlepsi juz zajeci.

przeczytaj uważnie ja nie napisałem o swojej urodzie która jest wadliwa ja napisałem o OSOBOWOŚCI :classic_cool: więc co mam Ci pokazać? zaświadczenie od psychiatry? :p ta fergie to faktycznie nic specjlanego ale dobrze zrobiona jak większość gwiazdek masz rację sztab stylistów i jest efekt

ależ, Panie Baronie...! "pozostałe, także gdzieś tam wysoko na firmamencie ułudy bujające, mogą mi upaść jako te gwiazdy spadające, do nóg" Dziękczynne modły wnosząc do nieba i niewdzięczną rolę obrońcy tzw. płci pełniąc wołam: - Porzuć-że , o , Panie!, te tony wzniosłe..! Daj wyraz pierdoleniu zwykłemu azaliż wdzięczni będziemy Ci w trójnasób.... - raz - że słowa Twe kurestwu oprzeć się w stanie będą - dwa - iż późna pora wyświadczy przysługę kopnięcia w dupę adwersarza - trzy, do kroćset!... - że opinie na tzw. temat mają moc twórczą i dziewki na nie lecą, jak powiada pismo, a obaj wiemy, że to tylko zwykła ściema i pod szpic biorący, gdzie nie masz sobie równych w bałamuceniu topikowych niewiast - a o tej godzinie o pomstę do nieba wzywa dźwięk budzika jęczący o świcie... czyliż nie masz serca, by odpuścić? ...... searching......tak, (od- puścić) :P dajta ojciec chrzestny spokój :D:D:D

taki facet jak Tony Montana ze Scarface" moj ideal, charyzma, charakter a nie taka ciota ktora sie na forum radzi i chce leczyc tu swoje kompleksy

oo wlansie do natalia 24 a jak juz o penisie wspomnialas niejako ..to ile wg Ciebie powienien on miec aby bylo git co??

Gość
BNB mamy jeden kreowany przez media standard - co nie znaczy, że w życiu realnym każdemu podoba się chudzielec z silikonowym cycem ;) no chyba, że się mylę :D baron zawsze można było spróbować "wyłudzić" fotę :p ach leczysz się u psychiatry...? :classic_cool: ;)

"mamy jeden kreowany przez media standard - co nie znaczy, że w życiu realnym każdemu podoba się chudzielec z silikonowym cycem no chyba, że się mylę" jak powiesz że tobie nie podoba się facet jak obowiązujący kanon to pomyslimy

Gość
baron dobranoc słowa to tylko słowa, snu nie zastąpią :D ach gdybyż tak rzeczywiście świt był blisko... :( BNB metroseksualny? nie, nie podobają mi się takie cioty :p

natalia 24 zeby twoj facet spelnial twoje zachcianki??? a nie masz ambicji aby sama zrobic kariere i byc niezalezna?? widzisz ja jestem facetem i pogon za pieniad\zem praktycznie wymazuje moje zycie osobiste....nie badz samolubna egoistka:) ale ta dlugosc mnie interesuje tego penisa noo

Gość
znaczy podobają mi się faceci podobni do mężczyzn :D nie mówię, że niechlujni - ale nieprzesadnie wystylizowani ;) BTW "z wiankiem" tzn? :p

nie, nie mam ambicji, potrafie troche bo pomagam mojemu ojcu w zarzadaniu firma i znam sie na tym ale nie to mnie nie kreci za duzo stresu, wole byc kura domowa

no to mi centa braknie...hehe no to mi psycho padlo na pysk hehe ...zawsze mozna dobra mineta nadrobic szkode powstala na skutek nie odpowiedniej dlugosci...bo wuierz mi ze jak dopadnie Cie 18 centowy gnat i bedzie Cie mlucil godzine bez urozmaicen to sie zatrzesz jak diesel bez oleju hehe grunt to doswiadczenie i troche polotu a nie same centy:P

ehh ja to czuje ze bede sama zawsze, za kilka lat moze osiagne jakas pozycje w firmie w ktorej pracuje ale co z tego to nie jest to co chce. Samotnosc, samotnosc samotnosc.tesknota za duzymm penisem tez...

Gość
czy tylko moja rodzina nie ma firmy? :( heloł Tato, wake up! :p

Natalia 24...Ty chyba cierpisz na te sama przypadlosc co ja....pogon za keriera oraz pieniadzem ..stanem posiadania powoduje totalny brak zycia towarzyskiego....oczywiscie fakt ze jestem atrakcyjnym samotnikiem...bo nie mam czasu poderwac sobie laski...a na jaka bym nie trafil to mam mnie za snoba bo jak jest zimno to przyjezdzam po nia autem a co ja jestem temu winien ze to mercedes jest ;/ od mamy tez jakbym wzial to ma niebyle jaki renault....i co ja mam zrobic?? przykra sprawa a znajmomym sie wydaje ze tak zajebiscie mam w zyciu a gowno prawda...juz uciekam sie do internetu bo to jedyna rzeczywistosc z jaka moge pokorespondowac po gdz gdy jestem zajety ;/ przykro naprawde

kiedyś miałam swój ideał-wyoski,modny,opalony bruten z zielonymi/niebieskimi oczami,równe biale zęby,ładnie pachnący,umieśniony.poznałam mojego męza i mój ideał poszedł do śmieci :) zakochałam się w facecie misiu o wielkich niebieskich oczach,jasnej cerze i ciemnych włosach.lubię kiedy mój mąż ma kilkudniowy zarost i pachnie Lacostą ;>n jest spokojny ale jak coś go najdzie to ujawnia swój temerament.nie ma mięśni 60 cm uzyskanych przez jakieś dziwne rzeczy tylko może mniejsze uzyskane pracą fizyczną.ale mąż ma drobne,równe białe ząbki.i nie zamieniłabym go nawet na najsekswoniejszego aktora 2009.