Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentletouch

Ideal faceta dla kobiety

Polecane posty

Facet musi przede wszystkim miec osobowosc. To jak wyglada ma mniejsze znaczenie.

wszyscy plota o osbowosci....to po co my faceci wylewamy ciezki poty na silowni po to zeby miec jednak ta sylwetke??? laski wychodza na plaze i tak ten chuchro...ten plaska klata...ten za niski...ten za blady a do tego jeszce wywody o penisach ze za male i wogole....to z kim wy sie bzykacie moje drogie co??? skoro takie macie wymagania??

Ja sie wlasnie z nikim nie bzykam, szkola, praca pozniej butelka vodki, a chcialabym no to chyba noramalne mam prawie 25 lat.

Nati 24 Tobie jako kobiecie ciezko znalezc sobie faceta aby Cie wybzykal??? rzystojnego??? skuchaj pokaz mi faceta ktory nie chcial by sie bzykac to Ty sobie wybierasz tego ktory Ci podchodzi...hehe w zasadzie niech ja nie bede madry bo tez zaniedbuje bzykanie ostatnio lol

Gość
Skoro chodzisz na siłownię (siłkę BNB) to pewnie masz w tym jakiś cel tylko Tobie znany. Dla mnie mięśnie nie mają znaczenia, nie imponują mi rozrośnięte klaty i karczycha a na plażę nie chodzę :) ale pewnie są dziewczyny (natalia np.) dla których pewne elementy fizjonomii są nader istotne. I to dla takich dziewczyn wylewasz siódme poty ;). btw - rozmawiamy teoretycznie, bo ja akurat jestem mężatką, a ponieważ temat sprowadził się do "bzykania" więc pozwólcie, że się pożegnam BNB, nie wiedziałam, że znasz się na modzie :p oj Ty Ty ;)

haha o to nie jest tak ze ciezko mi znalezc, tylko ja przestalam ufac facetom , nie mam zamiaru wiecej dupy za darmo dawac i karmic sie obietnicami. ehh. E klasa jest ponoc naslepsza bo sie malo psuje sama mam E350 kupiony rok temu i jest super

zależy od kobiety, ale tak do 21 lat bzykają się z takimi fircykami z siłowni. później włącza się im opcja, że poza seksem, fajnie jest mieć jakieś zainteresowania, mieć o czym porozmawia. wylewasz litry potu na siłowni, dla panienek? ja tam ćwiczę sam dla siebie. po prostu lubię to.

tak wlasnie, my kobiety wybieramy z kim sie chcemy bzykac i wybieramy tych z osobowoscia jasne, ze fajnie gdy ten facet jest przystojny i dobrze zbudowany, ale jesli jest inaczej, ale ma charyzme to wyglad spada na dalszy plan

Nati 24 moja droga E klasa to mzoe byc conajwyzej E 320 nie robili silnikow 350 chyba ze diesle w S klasach....hehe\ Typ niepokorny...hey nie tylko dla panienek...sam tez jestem wrecz od tego uzalezniony..ten bol po treningu i te rozciaganie klaty na szeroko chwytanyej sztandze ,..bezcenne:) witakj w klubie ziomus

ja nie wiem...moiwsz ze wybzykalabys jakiegos szkieletora a charyzma....natomiast ja nigdyw zyciu nie tknal bym gnatem tlustej niedbajacej o siebie krowy tylko dlatego ze jest mila i sympatyczna....to niech idzie to zakonu....wydaje mi sie ze poszczegoilny typ kobiet marzy o facecie a'la Jay sean ...oczywiscie caly czas nawiazujac do sywletki:)

Pragne sie tu jedynie odniesc do faktu ze niektore laski o siebi nie dbaja a wydaje im sie ze zasluguja na bog wie co a wcale nie....Ja jakies 4 lata temu tez wygladalem jak szkieletor...czyli zaden specjal ale dzieki 3 lata cwiczen ciezkich oraz odpowiedniej diecie bez koksow zrobilem z siebie prawdziwege atlete...i jestem z tego dumny...i teraz moge miec wymagania kumasz???

Jakie wymagania? Oczekujesz, ze kobiety beda piszczec bo fajnie wygladasz? Musze cie rozczarowac, nie jestesmy az tak puste, przynajmniej wiekszosc z nas.

Gość
znaczy się Ty nie pytasz o ideał lecz uważasz, że nim jesteś? :p

Rozumiem, ze trening na silowni daje ci satysfakcje, ze cieszysz sie swoim korzystnym wygladem, przeciez ciezko na niego zapracowales. Jestes z siebie dumny, ok. Ale to nie wystarczy, na pewno nie mnie.

rzecz w tym moja droga ze ja wlansie nie jestem pusty...mowie w 3 jezykach i zcwrtego sie ucze majac 23 lata prowadze firme z bratem na spolke...i buduje domek wiesz...a sylwetka to jest efekt uboczny mojego hobby jakim jest silownia....a efektem calkowicie ubocznym jest fakt ze moge sobie wybierac kobity wiesz

a to ze niektore laski maja namieszane w garach i wola toczyc dropsy z nacpanymi karkami na imprezacha nie doceniaja porzadnych facetow..no coz taka juz jest przypadlosc tego swiata zepsutego jak widac...ja sie juz chyba z 5 razy jak nie wiecj zrazilem do kobiety...potraficie sie zmienic jak w kalejdospopie

nie napisalam wcale, ze jestes pusty. nie znam cie przeciez i nie mam zamiaru cie oceniac. nie rozumiem tylko pytania zawartego w temacie? po co stawiasz pytanie skoro sam najlepiej wiesz?

Gość
na pierwszej stronie piszesz: "....nie pale nie pije jestem bardzo sympatyczny nie przeklinam ...a i tak z powodzeniem jest srednio hehe moze kwestia czasu...od kiedy nie jestem z ostatnio dizewczyna ktora bardzo kochalem jakos nie potrafie sie przelamac i moze mi sie tylko wydaje ze btrak mi powodzneia ..." a przed chwilą: "mowie w 3 jezykach i zcwrtego sie ucze majac 23 lata prowadze firme z bratem na spolke...i buduje domek wiesz...a sylwetka to jest efekt uboczny mojego hobby jakim jest silownia....a efektem calkowicie ubocznym jest fakt ze moge sobie wybierac kobity wiesz" no to jak w końcu z tym powodzeniem? zaprzeczasz sobie, wiesz? :D

to mialo zabrzmiec...,,powinienem wybierac sobie laski" ale wiesz co to brzmi wulgarnie i nie o to chodzi w tym temacie przeciez..dobrze wiesz o co mi chodzilo i nie czepieaj sie szcegołow

Codyla...tak ja wiem..mam swoj poglad a tutaj wpadlem po to zeby ten poglad utrwalic...porownojac go z waszymi pogladami....lecz widzie ze zdania sa podzielone

Myslisz o tym wulgarnie, ale ubierasz w skromne słowka? A co za różnica? Wiesz lepiej, wiec po co pytasz? Szukasz potwierdzenia? Po co ci ono, skoro jestes z siebie taki zadowolony? zdecyduj sie - chwalisz sie czy zalisz?

Gość
no wiesz... :D w gruncie rzeczy to nie bardzo wiem o co Ci chodzi... podejrzewam, że Twoja wysoka samoocena (mogę wybierać) nijak ma się do rzeczywistości (jednak lecą na Ciebie nie te co powinny), co rodzi u Ciebie frustrację :p no ale nie jestem psychologiem ;) następnym razem zastanów się czy zakładać top na kafe, my tu jesteśmy dociekliwi, drobiazgowi i lubimy drążyć :classic_cool: dobranoc

ani chwale ani zale...tak serio to chialem wyjasnic zjawisko dlaczego natrakcyjne kobiety bywaja z niechlujnymi facetami...no i moze troche tak egoistycznie sprawdzic adekwatnosc sylwetki w procesie podrywania dziewczyny....czy dziala jako atut hehe