Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentletouch

Ideal faceta dla kobiety

Polecane posty

W tym temacie pragnal bym zwrócic sie do kobiet...mianowicie jacy faceci was pociagaja??? chodzi mi tutaj to typ wizualny pomijajac charaktery temperamenty itp...jedynie wyglad...czy muskularny srednio muskularny ...ciemna karnacja lub srednio ciemna albo calkiem blady ....wysoki niski ....wydepilowany lub zarsoniety...brudny cuchnacy czy elegancki pachnacy z klasa....bogaty albo stroniacy od snobizmu....delikatny czy opryskliwy i wulgarny?? i jeszce tam pare roznych kryteriow....Prosze szanowne Panie....macie chwile na refleksje dziekuje bardzo za przemyslane odpowiedzi:) pozdrawiam wszytskich zwiedzajacych

Gość elokwentna laska
ja lubie tylko tych z wydepilowanymi jajkami

w kazdym typie jest cos ciekawego... osobiscie lubie mezczyzn ktorzy ubieraja sie na czarno, maja ciemne wlosy (dlugie lub krotkie) a z urody przypominaja Dave'a Gahana.

ale gahan ma sywletke ..no kurcze zeby nie urazic taka troche anemiczna...ja z kolei mam na tym puncki fisia i buduje sylwetke typowo atletyczna takjakbym byl podsiwadomie przekonany ze to kreci kobiety....nie pale nie pije jestem bardzo sympatyczny nie przeklinam ...a i tak z powodzeniem jest srednio hehe moze kwestia czasu...od kiedy nie jestem z ostatnio dizewczyna ktora bardzo kochalem jakos nie potrafie sie przelamac i moze mi sie tylko wydaje ze btrak mi powodzneia ...a tak naprawde moze tlumie zainteresowanie:P

no widzisz - na tym to polega... kiedy ktos sie tobie podoba to nie zwracasz uwagi na takie trywialnosci jak anemiczna sylwetka , przynajmniej w moim przypadku. moze potrzebujesz wiecej pewnosci siebie :) to dziala na kobiety ogolnie... taka nonszlanckosc i emanujaca meska duma.

pytanie- powodzenie- co przez to rozumiesz? :P chcesz zeby kobiety za toba mdlaly na ulicy czy nie miec poblemu z wyrwaniem panny na dyskotece? bo to jest roznica.

Gość pałka zawsze stoi
kobieta powinna ciagnac druta, i tyle

Gość
Autorze :) To kwestia bardzo indywidualna, dla mnie np. taki najbardziej pociągający typ ma ciemne włosy i niebieskie oczy, szczupłą sylwetkę... dla innej to będzie opalony blondyn, dla jeszcze innej atletyczny łysol etc., etc. Reasumując - ile kobiet tyle opinii :D

wlansie pewnosc soiebie....mam jej chyba zbyt wiele,,,..kurcze to jest chyba moja wina...bo tak mi sie wydaje ze gdybym chcial to bym znalazl kobiete odpowiednia dla siebie,...tylko leniem zbyt duzym jestem ..coz wiosna sie zacznie to sie rozejrze...ale temat jest o ideale faceta wiec daruje sobie rozterki emocjonalne:P

jak by mdaly to tez bylo by okey a nawet fajnie ...hehe ...tak prawde mowiac to chodzi mi tylko o to w jakim stopniu kobiety patrza na wyglad faceta przedwewszystkim na cialo???? czy jest to atut ktorym mozna sie posluzyc aby uwiezc kobiete czy raczej nie ma on znaczenia stojac przy charatkterze np??

Gość
to oczywiste, że wygląd ma znaczenie :) przecież musisz czymś kobietę zainteresować, a charakteru nie widać "na pierwszy rzut oka" ;)

wyglad zawsze ma znaczenie, tylko ze dla kobiet mysle bardziej liczy sie to cos niz piekne zgrabne cialo. jesli masz ciekawa osobowosc, dobre serce i przyzwoita twarz nie powinno byc problemu :)

no tak ale ja np mam kolezanki ..naprawde przednie laski...kotre maja ..w moiej ...mysle subiektywnej ocenie bo kobita nie jestem....takich oblesnych typow....grubawych...niektorzy nawet nie dbaja o higiene jamy ustnej...i jakos dziewczny z nimi sa...a ja np krecvilem z jedna fajna laska i ona zostawila mnie dla takiego brzydala..a ja przeciez bylem dla niej dobry nie wiem o co biega....heh

Gość
my też tego nie wiemy :D widocznie miała powód - a może po prostu nie była Ciebie warta :p

Gość
o BNB jak tam leci? :p

procz silwoni gram w tenisa ...uczestnicze w warsztatach ekonomicznych ...studiuje na Politechnice ucze sie jezyka francuskiego i wloskiego oraz prowadze z bratem biznes rodzinny...gdyby kiedys ktos potrzebowal to polecam www.sie-wynajmuje.prv.pl :)

A idelany typ faceta jezeli chodzi o sylwetke to powiedzmy taki JAy Sean...ja mam powiedzmy taka 3/4 jego budowy...jescce kaloryfer nie na tyle widoczny ale pracuje nad tym...i karnacje tez ciemniejsza ale nie jakies solarium czy co co nie

Gość
BNB nie bądź malkontentem :p każdy z nas miał jakieś ideały w młodości, mnie na przykład strasznie kręcił Anthony z RHCP ;) jeszcze z długimi włosami... a CIekawe kto Ciebie? przyznaj się :p

pas mal alors avec toi ;) brzmisz interesujaco autorze, mysle ze kolejna kobieta to tylko kwestia czasu :) powodzenia zycze. bnb- mnie tez to smieszy, calkiem udana seria, musze przyznac z bolem serca :P

Gość
no Ciebie, Ciebie :D zresztą autor też może się przyznać ;)

bnb sie nie przyzna ale ja powiem w sekrecie ze.. jego sekretnym fetyszem... szczytem perwersji... sa fani metalu w skorzanych ramoneskach.