Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

kiedy to zrobimy?

Polecane posty

nie jestem zaborcza jakieś ochłapy zostawiam wam:)

złoty wypie**alaj ja piszę poważnie mam dość Twojej fałszywej mordy idz lizać stopki jaKIEŚ NAIWNIARZE Twoich na pewno lizać nie będę :o :D

Kremik czemu Ike, Sami są takie wulgarne i po prostacku się zachowują? może maja ciotę? nie przypominam sobie bym była twoja właścicielką :)

ja dzis mysle wolniej a kiedy myślisz szybciej? a co do naczelnej kosmitki- jeszcze im sporo brakuje:)

W moim przypadku o tym, że wcale nie jestem taka udana. czyli rodzina tez jest o tym przekonana, a widzisz, jak zwykle mialem racje :-)

a kiedy myślisz szybciej? gdy ty meczysz sie z kategoriami netto i brutto niii wtedy to ja myślałam wolniej:) zdarza się najlepszym:P

dlaczego coraz więcej młodych ludzi ma problemy ze skórą ??? od czego to zalezy?? najgorsze są pryszcze masakra

dlaczego coraz więcej młodych ludzi ma problemy ze skórą bo po każdym myciu należy ją odciągac i czyścić, cream:)

**CREAM** dlaczego coraz więcej młodych ludzi ma problemy ze skórą ??? od czego to zalezy?? najgorsze są pryszcze masakra :D :D :D :D mam skore jak aksamit :P :D

zaszło tu pewne nieporozumienie pisząc to absolutnie nie myślałam o tobie ale rozumiem i wybaczam- wszak dziś ZNÓW wolniej myslisz:P:P:P

Gość jhghhgjhjg
Zawsze szczery, ile masz lat?

zaszło tu pewne nieporozumienie to twoje drugie imie, wiem, ale ike opanuj sie, nie dosc, ze sie podlizujesz to jeszcze wlaczyla ci sie autokrytyka??? :-)