Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

kiedy to zrobimy?

Polecane posty

21:02 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery jak nie chcesz nie komentuj przyzwyczaiłam się pomylilas kwestie, tutaj mialo byc "doceniam zs" zakrztusiłam się:P nigdy tak nie napisze!

Gość to ja kulturalna pomarancza
chcialam zlozyc zyczenia a tu takie bezecenstwa offtopowe :o a feee :o zniechecona oddalam sie :o podpisano: zniechecona pomarancza :o

to twoje drugie imie, wiem, ale ike opanuj sie, nie dosc, ze sie podlizujesz to jeszcze wlaczyla ci sie autokrytyka??? a co to jest autokrytyka ??:P nie znam i nie stosuję :P

lusiu udowodnić??:P na kafe się nie udowadnia tu się po prostu stwierdza swoja prawdę np stwierdzam ZS za mną szaleje :classic_cool: i kto mi udowodni, że to nieprawda:P??

na kafe się nie udowadnia tu się po prostu stwierdza swoja prawdę albo idzie sie po rozum do glowy i sie stwierdza moja prawde :-)

zs kiedyś bardzo dawno temu jak mnie lubiłeś napisałeś ze do końca roku napiszesz ile masz lat na kafe zrobisz to?

i sie stwierdza moja prawde własnie albo idzie się po rozum do głowy i stwierdza się moją prawdę :)

myslę Sami , że ZS tego nie zrobi boi się , że szukanie jest w podobnym wieku i zacznie na niego lecieć :) myślisz, ze dlaczego ujawniła, że jest kobietą ??:P ot tak sobie ??? ;)

zs kiedyś bardzo dawno temu jak mnie lubiłeś napisałeś ze do końca roku napiszesz ile masz lat na kafe oczywiscie, na kafe mam rok i 3 miesiace :-) naprawde cie lubilem? pamietalbym to ;-)

"a duzo masz tego jadla Lusiu?" W jakich jednostkach wagi mam podać? "Lusia znowu idziesz na odwyk?" Jak dobrze wiesz, odwyk nic nie daje, czas na bardfziej radykalne kroki. "usiu udowodnić?? na kafe się nie udowadnia tu się po prostu stwierdza swoja prawdę" Errrr .... to może bym jednak jeszcze trochę została, wypróbować jak to jest.

oczywiscie, na kafe mam rok i 3 miesiace to nie pyskuj do starszych - to pisałam ja:3lata i 3 miesiące:P

pamiętasz --tego jestem pewna myśle ze jesteś młodszy ode mnie :P

pamiętasz --tego jestem pewna to tak jak ty nasza rozmowe o wychowaniu :-) myśle wiem, ze czasem jak sie skoncentrujesz to ci sie udaje :-)

Luśka z Windsorów Jak dobrze wiesz, odwyk nic nie daje, czas na bardfziej radykalne kroki. oj daje lusiu,daje --tak z msc i masz jasność sytuacji,chyba że wolisz bardziej radykalnie czyli np ciąża?:P

wiem, ze czasem jak sie skoncentrujesz to ci sie udaje bierz z niej przykład:)

zs tak mam kłopoty z koncentracją i przelewaniem my śli na papier:) możesz sie nabijać jak chcesz

Przekroczyłeś tygodniową dopuszczalną dawkę użycia tego słowa. grzywna w postaci wyjawienia wieku sami, albo wysłania mi zdjecia. Wybieraj! jak naprawdę chcesz go ukarać, to niech wyśle zdjęcie mi :) :P

Przekroczyłeś tygodniową dopuszczalną dawkę użycia tego słowa. Lusiu, mialas chyba na mysli, ze przekroczylas dopuszczalna tygodniowa dawke kokietowania, kare wymysle przy innej okazji