Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

kiedy to zrobimy?

Polecane posty

zs tak mam kłopoty z koncentracją i przelewaniem my śli na papier Sami, alez naprawde nie obraze sie jesli nie napiszesz mi odrecznego listu, wystarcza slowa na forum ;-)

21:24 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery zs tak mam kłopoty z koncentracją i przelewaniem my śli na papier Sami, alez naprawde nie obraze sie jesli nie napiszesz mi odrecznego listu, wystarcza slowa na forum EJ POBUDKA,JA CI SIE NIE MAM ZAMIARU PODLIZYWAĆ--nie rozpędzaj się

mi? to moze od razu calej ekipie kosmitek??? zaszalej i spełnij swoje marzenie:) a twoja sugestię akceptuję :)

"jak naprawdę chcesz go ukarać, to niech wyśle zdjęcie mi " He he, tak naprawdę to ja nie powiedziałam wszystkiego, bo ZS też ma trochę racji z tą moją wina 9chociaz zupełnie niezamierzoną) więc jednak najlepiej by było pozostać przy mojej wersji grzywny - kara rozłożona na winowajców po połowie. (jakby co, to strony mi się zacinają, pewnie wszystkie dzieciaki w okolicy siedzą przed monitorami)

lusiu nie ma problemu czekam zatem i na twoją fotę :)

JA ROZUMIEC I NIE PROBOWAC TEGO ZMIENIAC BO MI TO BARDZO NA REKE JEST i po co Ty sie przyznawać kociaku,ja lubić Cię drażnić 👄

od kiedy jesteś kobietą i przesyłasz zdjęcie kobiecie to chyba oczywiste :classic_cool:

Ike, od kiedy to na mnie patrzy się jak za karę? zapewne od momentu, gdy po przeczytaniu paru twoich wpisow dochodzi sie do wniosku, ze wyjatkowosc we wlasnym mniemaniu just went away

"zapewne od momentu, gdy po przeczytaniu paru twoich wpisow dochodzi sie do wniosku, ze wyjatkowosc we wlasnym mniemaniu just went away" Ike, ja się nie umiem bić, więc od razu mówię, że wolałabym jakoś polubownie!

"zapewne od momentu, gdy po przeczytaniu paru twoich wpisow dochodzi sie do wniosku, ze wyjatkowosc we wlasnym mniemaniu just went away" Ike, ja się nie umiem bić, więc od razu mówię, że wolałabym jakoś polubownie! :O ale ja bardzo proszę nie mylić mnie z ZSem !

"jak dostaniesz jego zdjecie to napisz na ile wyglada lat" Sami, nie napisze, bo nie sprecyzowałam z którego roku może być to zdjęcie. (dlatego, ze każde mnie ucieszy, nawet takie z 1965) ;-)

o a ja bym chciała zdjęcie Lusi Ike i ZS jak byli mali(tak \do-6 lat) czarno białe zapewne :P

przychylam sie, wystarczy, ze jestem mylony z tym zbereznikiem ms nie przesadzaj:) o fotę rowa nikt cię jeszcze nie prosił:)

ZS i tego nie rozumiem jak Was mogą mylić--Ty jesteś całkowicie inny od M-sa

ZS i tego nie rozumiem jak Was mogą mylić--Ty jesteś całkowicie inny od M-sa

"o a ja bym chciała zdjęcie Lusi Ike i ZS jak byli mali(tak do-6 lat) czarno białe zapewne " To moze od razu pokaz slajdów? ZS, skoro jestes mylony z MSem, to Ty przecież możesz być w zastępstwie lekiem na moje złamane serce i zawiedzione uczucia!! Super, nowy kierunek, nowe perspektywy przed e-pochówkowe. :-)

Ike, to takie info tylko, ze w razie czego oddaję Ci palmę pierwszeństwa bez walki. pierwszeństwa?? wolę inne "palmy" :P

"o a ja bym chciała zdjęcie Lusi Ike i ZS jak byli mali(tak do-6 lat) czarno białe zapewne " To moze od razu pokaz slajdów? ZS, skoro jestes mylony z MSem, to Ty przecież możesz być w zastępstwie lekiem na moje złamane serce i zawiedzione uczucia!! Super, nowy kierunek, nowe perspektywy przed e-pochówkowe. :-)