Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyrudy

Jestem rudy.

Polecane posty

Gość smutnyrudy

Mama karze mi się ogolić na łyso. Tata mnie denerwuje bo nie daje mi samochodu twierdząc że rudzi mają pecha. A babcia mnie się boi ? Co ma zrobić:(

Gość a ja lubię rudych
oj, lubię! :-)

Gość to mój patent...........

Gość smutnyrudy
Najgorsze jest to ze rzadne z moich rodzicow nie jest rude.

Gość moni2000
i co w zwiazku z tym.masz jeszcze charakter jakis?wiec co sie lamiesz

Gość moni2000
oj sorki niedoczytalam...ups....ja slyszalam ze rudzi maja farta.mam ruda kolezanke i nic nie slyszalam o tym by przynosila pecha;]

Gość smutnyrudy
No mnie niestety nikt nie akceptuje z tego powodu. Staram sie byc mily zyczliwy dla ludzi i w ogole a wszyscy krytykuja mnie z powodu koloru wlosow! zwlaszcza rodzice..

Gość moni2000
ktos kiedys powiedzial ...rodzicow sie nie wybiera.niewiem ale niesadze zeby tak do konca chodzilo o kolor wlosow.tak w sumi jak teraz sobie o tym mysle to jes kilka osob ktore znam zlotowlosi na nich mowie,sa ok

Nie wierzę że to co piszesz to nie prowakcja, ale włosy to włosy zawsze mozesz je przefarbować, ale nie sam tylko u fryzjera. Zrobisz sobie fajna fryzke jasne pasemka i bedzie ok- wielu facetów tak robi....

Gość smutnyrudy
A jak mam sobie poradzić z przesladowaniem mnie w rodzinie? Jak im to wytłumacze?

Gość Error Error
a jakas babcia czy dziadek są rudzi? jak nie to zacznij sie zastanawiac, czy nie jestes adoptowany :P

Gość moni2000
jezeli az tak bardzo po tobie jada ,choc mysle ze troche przesadzasz,poprostu zmien miejsce zamieszkania.o ile jest taka mozliwosc

Gość smutnyrudy
Nie mam pracy i nie mam gdzie iść. Ucze się. A tak po za tym to jestem w dupie przez kolor moich włosów. A mój pradziadek chyba był rudy. I wszystko przez niego.

Gość moni2000
zlej kolor wlosow niestety tak wyszlo .sa powazniejsze problemy z zyciu.rodzinne dogryzki to normalka,a jesli mozna to lat masz ?

Gość smutnyrudy
Mam 20 lat.

Gość moni2000
wiec w twom wieku mozna zastosowac farby balajaze szampony koloryzujace.a cala reszta sie ulozy.

Gość rudy to jurny
kocham takich:D

Gość krispiwo
Podobno rudzi są fałszywi. Znam jednego. Nienawidze go!

Gość moni2000
hej zlotowlosy jak poprawil ci sie nastroj?

Gość moni2000
jak lepszy masz juz humor?

Gość smutnyrudy
Nie mam lepszego humoru i raczej nie bede mial. Jest tu jeszcze ktos rudy przesladowany za swoj kolor wlosow?

Gość TeżRudy
Ja też jestem rudy, ale prześladuję mnie za to tylko rówieśnicy. Ogólnie to mam ich gdzieś to żyję jak normalny człowiek ;d

Gość dziunia125
zawsze można na zero się ostrzyc w ostateczności,albo się zaakceptować i mieć gdzieś opinie innych osób. Twoje życie,twoje włosy i co komu do tego.

Gość również rudy
też jestem rudy, przyzwyczaisz się, da się żyć, tyle że będziesz miał minimalną szansę na dziewczynę :o ale od czego są burdele :)

Ja tam nie wiem o co chodzi z tymi rudymi. Że niby brzydkie... Ja tam lubię rudych facetów. Mam dwóch rudych w domu i jest mi z tym świetnie :D

Gość Niestetyrudy
Też jestem rudy. Chodze do 2 Gimnazjum i mam jeszcze bardziej prze***** bo mam rude, falowane i na dodatek długie włosy i teraz jak zetne na te 3-4cm to wszyscy by mnie mieli za jakiegoś ciote. często słysze wyzwiska skierowane do mnie : bigos itp albo różne teksty typu : zetnij włochy . . . bardzo mnie to denerwuje lecz nie daje zbytnio po sobie tego rozpoznawac. w klasie czuje się jak jakiś podrzutek. Niby dogaduje się z kolegami, ale z koleżanek mam tylko kilka przyjaciółek gdyż reszta ma mnie serdecznie gdzieś ze względu na moje włosy. Także uważam że przez ten płomienny kolor włosów bedzie trudno znaleźć mi drugą połówke, a życie w samotności nie bardzo mnie kręci

Gość Aga341
roxanne hej, to pojedz do Irlandii ;)