Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto tu co robi o tej porze?

Polecane posty

chociaż nie.. to zła lista. W sumie każda byłaby zła. Nie mam chyba "ulubionych" filmów. Książek też nie. Za dużo lubie żeby w tym wszystkim coś mogło być 'naj'. Mam za miękkie serce :-o i zbyt zły gust :classic_cool:

no w tzytze i nigdzie indziej :classic_cool: zjem i za Ciebie :> ale jest słoooodki :classic_cool: a TE sprawy to nie tu, jesteś na gg? :classic_cool:

ale nudyyy... pierdolicie jak wapniaki, gdzie sie podzialy wszystkie prostytutki, alkoholicy i cala reszta ktora lubila sie nawzajem bluzgac.

Poogladajcie sobie requirem dla snu... probowalem sobie to do spania wziac i doszedlem do wniosku ze bardziej poronionego pomyslu nie moglem miec!

Gość
gdybym była śliczna to bym była ekzkluzywna prostytutka a na boku szanowana lekarka :classic_cool: tu nie ma narkomanów poijacych palacaych anie sie puszczajacych sami porzadni ludzie 🖐️ ))

Gość JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Gość
Sweet--> :( no teraz to musimy przejsc do szczegołów, jak dlaczego o co konkretnie ?

Zostawić was samych i od razu fotograficzny terror :D Kobieta Klasyczna - podobało mi się to, co napisałaś o wybieraniu filmów i książek ;)

Gość
mi też sie podobało jakos tak zgarabnie jej to wyszło :classic_cool: :) a z filmów któe podałas widziałam tylko podziemy krag a reqiem dla snu, nie wiem na mnie nie robie Aż takiego dużego wrażenia

Kobieta Klasyczna, jesteś ładniutka więc nie rozumiem Twoich obaw... marudzisz jak stara panna :classic_cool: Hinatka, ja pamiętam... głównie gładkość Twoich posladków :classic_cool: Nataliaaax24, wyskakuj z foty... wtedy dopiero poczujesz sodomię... :P

Kobieto Klasyczna :D Moja lista jest o wiele dłuższa... Ale mogę wymienić na przykład "Puszkę Pandory" :) O, dzisiaj leciało "Fanny och Aleksander" też fajne. W innym topiku poleciłam ci "Persepolis". Noo, dobiję jeszcze jakieś dwa.... Hm. "Okruchy dnia" na podstawie powieści K. Ishiguro. I może ... bo ja wiem... "Święci z Bostonu" z uroczą rolą C. Walkena ;) W żadnym wypadku nie jest to moja ulubiona lista filmów, a jedynie kilka losowo wybranych, które mi przyszły do głowy :D

Na mnie tez wrazenia moze nie zrobilo ale do snu ten film raczej nie pasuje

zupo! Bóg zapłać! Chyba powinnam się wstydzić, ale żadnego filmu z Twej listy nie widziałam. Ale, ale! Ja to wszystko chętnie nadrobię! :classic_cool: Zawierzam Twej liście. Zawierzam "że warto" :)

Gość teletubisia
ja tak sobie weszlam i sznupie bezsensownie po necie.