Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

dzisiaj to zrobimy

Polecane posty

z okazji zbliżających się świąt radości , spokoju, magii i czego kto tam jeszcze potrzebuje:P życzę sami iftar lusi yeez, lenie, sukience predatorce retro, turkusowi, ju petunii, MSowi 👄 ZSowi regresowi kucharzowi miazdze gaciom cremowi szukaniu sp. komicznemu i wielu wielu innym z nicka nie wymienionym ( bo wiek robi swoje i pamięć już nie ta)

Gość a to komiczne nie żyje
:O

pomarańczo albo składasz życzenia albo frrrrrru stąd:)

Gość bulgoczące błoto
Po co wam te święta ? I tak większość to ateiści, więc nie ma potrzeby byście nie szli w te dni do pracy przecież. Idźcie.

przede wszystkim milosci duzo spokoju i czasu na refleksje, na zadume, na postanowienia, na celebrowanie, na zachwyt i naturalnie by plusy nie przeslanialy wam minusow zyczenie te kieruje do tych wszystkich, ktorzy czuja, ze te zyczenia adresowane sa wlasnie do nich, lista jest tu jak sadze zbedna :-)

Dziękuję ike. I nawzajem. Żeby Święta były takie jakich potrzebujesz. I życzę Ci wielu przeciwników na kafe. Pięknie sobie z tym zjawiskiem radzisz. Tak lekko i tanecznie. Dobrze Ci takie utarczki robią na urodę ;) No i żeby ślisko nie było żebyś sobie zada nie obiła idąc grzecznie i przyzwoicie na pasterkę!!!

Gość antysumienie

Gość niepokój na pograniczu

Ike dzięki za życzenia :) Więc skoro juz powstał taki topik:P to i ja chciałem złożyć tobie a także wszystkim tym z którymi tutaj rozmawiałem i będę rozmawiał , tym z którymi miałem zatargi ( cream nie bierz sobie wszystkiego tak do serca , pomarańczki czasami posłuchajcie co mówią inni ) i z tymi z którymi miło mi sie rozmawia i dyskutuje ....... życzenia Zdrowych , Wesołych i Pogodnych Swiąt Bożego Narodzenia :D

Zbliża się magiczny okres świąt Bożego Narodzenia, więc składam wszystkim tym którym podpadłam,którzy podpadli mi ! najserdeczniejsze życzenia:dużo zdrowia, szczęścia,,wiecej wiary w ludzi ,optymizmu i spokoju ducha (+prawiczętom ,by stali się wreszcie facetami i przestali marudzić) ❤️dla Ike

sami myślisz, że świąteczna atmosfera sprzyja prokreacji??:P

pewnie ze sprzyja złóż ode mnie specjalne życzenia dla Twojego męża.

Ja wam zycze wszystkiego czego chcecie tylko, kobietom samotnym naganaiaczy duzych, blekitnych kochanych oczu dla romantyczek, a jak was smutno i zle idzcie w lesna gestwine

sami może mieć generalnie naganiacz może nawet być romantyczny:P jak mu się chwilowo zechce :D

nie lubie romantyków,z resztą trudno zdefiniowac romantyzm w tych czasach. Facetom wszystko sie pomieszało poplątało -no ale od tego mają mnie--kobieta ktora im wszystko grzecznie tłumaczy i naprowadza na właściwa drogę :P

iftar nie uwierzysz ale będziemy ( My ike na przykład) zajęte rodziną :D

o żesz poczułam sie wyjątkowo ZS ZRESZTĄ to tylko net NA PEWNO SIĘ pomyliłeś i teraz NAPRAWDĘ z żałujesz tych życzeń !:classic_cool: a Tobie ZS byś przemawiał częściej ludzkim głosem,bo masz wiele do napisania jak na faceta oczywiście;)

czy wy chociaż raz w roku nie możecie się zachowywać konwencjonalnie ???:P jak wszyscy !

ZRESZTĄ to tylko net NA PEWNO SIĘ pomyliłeś i teraz NAPRAWDĘ z żałujesz tych życzeń ! DOCENIAM to :-) oczywiscie nie zaluje i oczywiscie nie pomylilem sie :-)