Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

dzisiaj to zrobimy

Polecane posty

wanna mi wylała niech to szlag! sami przyznaj się :P zabawiałaś się karpiem !!:P

nie bawiłam sie karpiem,karp od wczoraj nie żyje:P teraz mam wodę w łazience ---ech w takich chwilach brakuje mi faceta w domu😭:D BNBlondyn dzieki nawzajem

a co ma woda do faceta??:P nie ma kto ci umyć pleców ??:P

odetkać wanne :P dzwoniłam do matki by mi pozyczyła żmijkę,to ona do mnie zebym jej głowy nie zawracała :O alez mam nieczuła matkę

jestem genialny czy jest chociaż jedna osoba, która może to potwierdzić ??

to takie coś dłuuugie wkłada sie do otworu w wannie i się kreci korbką ,to długie wchodzi i sie odtyka to coś co zatyka wanne zrozumiałeś?:P

Gość hehehhhehe
widze ze tu az mdlo od slodyczy. sami ty nadal bez faceta???? hehhe a podobno taka sliczna jestes. jak widac ladna buzia to nie wszystko. ike uwazaj bo ci meza odbije :P wesolych swiat

Nigdy czegoś trakiego nie widziałem. Będę musiał się oświecić w jakimś sklepie AGD. Miły Pan pokaże mi jak to się wkłada :P ike Ty ciagle chcesz jakichś dowodów. O mojej genialności świadczy każdy post!!!! Od każdej litery aż wali poświata inteligencji i błyskotliwości. Masz słaby monitor że tego nie dostrzegasz.

hehehehe a spotykanie sie z kimś to bycie z kims?jesli tak, to go posiadam ,ale marzyć o idealnym można dalej :P śliczna buzia?pojęcie względne Tobie też zyczę wszystkiego naj !

o czym ty piszesz jak ty nawet włożyć nie umiesz........... bierz przykład ze mnie:P ja nie muszę pisać , że jestem genialna każdy to wie :P

krwawa miazga--typowy facet nie wie jak wyglada żmijka ,ech coby ście bez kobiet zrobili ups miało być grzecznie i świątecznie:O:P

a kto to ten "każdy"?? głupawy nick pewnie jakiś burak tego nie umiem wkładać a co innego umiem i nie będę udowadniał!!!!

no grzecznie i świątecznie kobieta szykuje, pracuje i takie tam ja udaję że ubieram choinkę.... najpierw jeszcze muszę ją znaleźć jak się woła na choinki??

jak się woła na choinki?? nie wiesz, panie genialny??:P a co do nicka- nie moja wina, że nie kojarzycie :P czas się doszkolić :P

Gość hehehhhehe
sami do nogi :P tak sie wola

cream a jakie możemy mieć plany??? rozdać dzieciom prezenty- po czym zabrać i się bawić :P

skarpety sam sobie kupuje :classic_cool: musze sobie cos kupic moze jakis perfum ale taki zeby leciały na mnie dziewczyny :D

Co za problem?? Sztuczne pochwy są dostępne w wielu kolorach. Nie sądzę żeby genialny równało się wszechwiedzący. W swej boskiej wspaniałomyślności dopuszczam możliwość nie znania tego lub owego.

Nie sądzę żeby genialny równało się wszechwiedzący. W swej boskiej wspaniałomyślności dopuszczam możliwość nie znania tego lub owego. nie no to juz jest przesada nie dośc że chcesz być genialny to jeszcze i boski to już zaszło za daleko!! nie mam bliźniaka! więc proszę od moich wrodzonych cech się od ten tego !