Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

dzisiaj to zrobimy

Polecane posty

Gość LzW
Czyżby koniec kultu jednostki? Miazga się będzie zespalał z czołówką?

Nie interesują mnie Twoje wrodzone cechy kobieto. Zresztą i tak pewnie udajesz. Umiejętnie kreujesz wizerunek nie mając w tzw. realu nic wielkiego do zaoferowania. Poza tym jak udowodnisz że te cechy są Twoje?? Masz jakiś certyfikat czy inny tego typu dokument?? Jeśli takowy posiadasz pozwalam Ci go zeskanować i przesłać na mojego e-mail'a. Rzekłem.

Gość LzW
gdzie dwóch się bije... ZS lub MS, zapraszamy na scenę!

Gość LzW
tzn. oczywiscie wtedy, kiedy Zmanierr nie ma czasu ....

Zresztą i tak pewnie udajesz. Umiejętnie kreujesz wizerunek nie mając w tzw. realu nic wielkiego do zaoferowania. to ja mam oferować coś wielkiego?? pokaż swojego- możesz oczywiście zeskanować :P:P:P a udowadniać ci niczego nie będę błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli :P:P:P

Gość LzW
"pokaż swojego- możesz oczywiście zeskanować " :D a ja myśałam, ze my tu o kwasie dezoksyrybonukleinowym i jego dobrodziejstwach u poszczególnych jednostek

Gość LzW
"Lusia widocznie dziś za mało kokietujesz! pokaż na co Cie stać " Że co?

zeskanować Nie wiem czy wyprodukowano skaner który ogarnąłby mojego wielmożny organ. A składać i sklejać kartek nie mam ochoty. "błogosławieni co nie widzieli a uwierzyli" ppppffffffff ja nie potrzebuję błogosławieństwa ike ja go udzielam

A składać i sklejać kartek nie mam ochoty przyznaj się, że nie umiesz:P ja nie potrzebuję błogosławieństwa ike ja go udzielam tak- za moim pozwoleniem:P

Gość LzW
"ja nie widzę problemu - a ktoś widzi? możesz mnie wielbić - wiem, że mogę palić baranki - nie w moim stylu i takie tam - też nie w moim stylu pozwalam" - możesz tak sobie myśleć, chociaz dobrze wiemy, że napisałeś to schematycznie (zapewne po raz enty)

Gość LzW
"zasugerowałam tylko iz za mało Cie dzisiaj na kafe" Robie stopniowanie (zasada siedmiu kroków) - widzę, ze mam już efekty :classic_cool:

hehehe dobrze Ci idzie Lusiu ja zamiast szukać żmijki ,siedze na kafe :O

Dokładnie po raz 1523. Bardzo tego pilnuję gdyż od tego zależy mój imarz Gdzieniegdzie, dla podtrzymania równowagi wszechświata staram się również udostępniać wizerunek chorego psychicznie przedstawiciela plebsu z blokowiska.

pffff wnioski??? nie rozśmieszaj mnie:P na tym właśnie polega mój geniusz i boskość nawet nie wiesz , że to robisz i kiedy to robisz nigdy nie zastanawiałeś się skąd płynie twoja moc składanie dość inteligentnych ripost?? to ci dziś powiem- ode mnie :P a jak będziesz grzeczny zasłużysz na 2 level:P:P:P a teraz idę boską ręką wydawać pieniądze

Gdzieniegdzie, dla podtrzymania równowagi wszechświata staram się również udostępniać wizerunek chorego psychicznie przedstawiciela plebsu z blokowiska. MIazga masz bogata wyobaźnie---pisz książki dla dzieci:P

"MIazga masz bogata wyobaźnie---pisz książki dla dzieci" Jesteś skłonna zakupić moje dzieło pociechom?? Spełniłaś już wszystkie rodzicielskie obowiązki związane ze szkolną wigilią?? O matko... Drugi level?? Znaczy mam znaleźć ten skaner??

Jesteś skłonna zakupić moje dzieło pociechom?? --nim zakupię jakieś twoje dzieło(dla dobra psychiki mej pociechy) musze poczytać jakąś próbkę twych bajek. Spełniłaś już wszystkie rodzicielskie obowiązki związane ze szkolną wigilią?? tak spełniłam ,w czerwcu znowu dostanę dyplom i podziękowania od dyrekcji szkoły :classic_cool:

O matko... Drugi level?? Znaczy mam znaleźć ten skaner?? nie pytaj boskiej o każdy najdrobniejszy szczegół wysil się sam:P