Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

dzisiaj to zrobimy

Polecane posty

zs to co dla Ciebie jest oczywiste ++dla mnie nie musi ale jeszcze raz dziekuje za te zyczenia

ale jeszcze raz dziekuje za te zyczenia jak mniemam dobrze wiesz, ktore zyczenia byly tymi wlasciwymi :-) i ja dziekuje za twoje zyczenia

o masz ,iftar i związki kazirodcze są zakazane???

spoko w takim razie na dworze ike też nie będzie:D

z okazji zbliżających się świąt zycze wszystkim : zdrowia szczęscia dobrze płatnej pracy duzo seksu samotnym poznanie kogos zajetym udanych związków sczupłym przytycia grubasom(kaszalotom) schudniecia abyscie nie oceniali ludzi po tym co tu piszą bo osobiscie sie przekonałem ze kafe to kafe a real to co innego PS.przepraszam deko (która i tak tu siedzi tylko w pomarańczy) za swoje marudzenie i przez to nie mam juz kontaktu na gg podobnie jak z większoscią :O😭

regres rozumiem, że to o kaszalotach to było do ciebie ??:P

Cream a ty wiesz czego ja ci życzę ;) ? Zrozumienia znaczenia słowa mężczyzna :D

Przemili moi drodzy Wszyscy, Z okazji Świąt chciałabym złożyć najgorętsze życzenia. Być może nieco się wzruszę przy tej okazji, ale postaram się to ukryć. :-) Nie będę natomiast ukrywać ciepłych uczuć i sympatii, jakie do Was żywię. A więc życzę: 1. Żeby było świątecznie (każdy ma swój obraz Świąt - radość, zapachy, światełka, rodzina, oby tegoroczne Święta takie były) 2. żeby złożył Wam wizytę Mikołaj. 3. Umiarkowania w jedzeniu (chociaż to tak na marginesie i niezbyt szczerze, bo dlaczego Wam ma być łatwiej? ;-)) 4. Żeby Wasze Pociechy szybko wyrastały z ubrań, zadawały coraz więcej pytań, sprawiały trochę kłopotów, czyli słowem rozwijały się prawidłowo. 5. Żeby marzenia się spełniały, przynajmniej niektóre, a jak nie, to żeby chociaz były.

rozumiem, że to o kaszalotach to było do ciebie " ja jednak myślę że do mnie było "zajętym udanych związków" :D

zs piłeś?:P ja wiem wszystko,ale czasem daje Ci szanse byś poczuł się lepiej i mnie poprawiał --mam nadzieje ze to doceniasz

sami nie sądze , że zs doceni posiadanie przez ciebie nadziei:)

zs nadzieja jest Twoja ja jej prawie nie znam jak to juz wczesniej bylo ustalone, jestescie na tyle podobne, ze smialo mozesz ja przygarnac ;-)

do ciebie było "dobrze płatnej pracy" zgłupiałes ?? po zawodówce??? :D

zs nie kontynuujmy tego wątku,bo sie pokłocimy:P ja moge być podobna nawet do CREAMA mi to nie przeszkadza:)

dlaczego ten jeden jedyny świąteczno życzeniowy topik nie może być normalny 😭 czy to jakaś klątwa? czy po prostu zadaję się z nieodpowiednim towarzystwem???

to Ty musiałeś wcisnąć swoje grosze,ale dziś nie bede pyskować --ciesz się :)

to Ty musiałeś wcisnąć swoje grosze,ale dziś nie bede pyskować nie musialem, chcialem byc wyjatkowo grzeczny i nie pomijac twoich wypowiedzi nie zegnasz sie chyba? :-)

zdefiniuj normalnosc fiu fiu, mam cię nauczać ? masz z tym problemy ZS ??

ja równiez przyłączam się do życzeń świątecznych, dla wszystkich których lepiej bądź mniej znam, ze szczególnie słodkimi życzeniami dla ike, która mimo różnych przeciwności losu wciaż umieszcza mnie na liście świątecznej...:) chciałem zatem....tfu! chciałam zatem wszystkiego co naj, zdrowia, szczęścia, miłości... bla bla bla... a przede wszystkim równowagi ducha i wewnętrznego spokoju. ze świątecznym pozdro. r.