Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutka nastolatka -

Nie chcę świąt - to czas obłudy i nic więcej, jest mi strasznie smutno

Polecane posty

Gość smutka nastolatka -

Mam 14 lat i najchętniej skończyłabym swój żywot lecz za bardzo kocham niektóre osoby żeby odejść :( Moi rodzice są 5 lat po rozwodzie, ukochany dziadek nie żyje od 2 lat, pierwsze zwierzątko umarło 4 lata temu, dziakowie wolą moją kuzynkę odemnie, mama wstydzi się ze mną gdzielkolwiek pokazać bo jestem brzydka i mam pare kilo nadwagi, żadko mam nowe ciuchy, chce pofarbowac włosy szamponem koloryzującym tylko na święta schodzi po 5-6 myciach też mi mama nie pozwala, tata wogóle nie utrzymuje ze mną kontaktów, jednym słowem wszytscy na święta udają taką wielce kochającą się rodzine a napisałam jak jest naprawdę. Jednym słowem nie chce mi sie zyc :(

Gość ilonkaaaaaaaaaaaaaa
minie to tez tak miałam;)()

Gość smutka nastolatka -
Nie wiem dlaczego nie mogę nawet szamponem który SCHODZI PO 5-6 MYSCIACH CZYLI DO NOWEGO ROKU ZEJDZIE MI BO MYJE WŁOSY CODZIENNIE! kolczyków nigdzie sobie nie robie w porównianiu do koleżanek ze szkoły mam tylko po jednym w uszach czyli standard jak mam mamie przemówić?

Gość nie ty jedna i nie ostatnia...
0/10 I to nie to forum. psycholog niech ci pomoze albo pedagog szkolny heh

Gość smutka nastolatka -
nie potrzebuje rad zeby chodzic do psychologa, bylam dwa razy i nie musze chodzic wiec takich komentarzy nie chce

Gość ilonkaaaaaaaaaaaaaa
zrob to pokryjomu to twoja głowa

Gość pla pla
kup sobie henne firmy Venita w tubce, nie zmienia aż tak bardzo koloru włosów, ale są pieknie błyszczące i mięciutkie. :)

Gość smutka nastolatka -
Chciałabym, krzyczałam mamie że i tak pofarbuje powiedziala mi że w nocy przyjdie i mi tak obetnie wlosy ze nic innego niż fryzura na jezyka, ona nie zartuje ale z drugiej strony mysle sobie ze to tylko grozby w kazdym razie chcialabym urodzic sie jkeszcze raz tym razem u jakies gwiazdy nawet moze byc edyta gorniak przynjamniej mialabym zycie na poziomie bo z calego serca zazdroszcze luksosow corce madonny

Gość no to moze nie psycholog
a psychiatra??????????????????? Masz niezbędnę kilogramy to nie siedź z dupskiem przed monitorem tylko ćwicz!!!!!!!!!!!!! Weż się za siebie a nie sie wyżalasz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po huj to wypisujesz jak w nic się nie angażujesz, nie motywujesz!!!!!!! ŻYCZĘ POWODZENIA Z TWOIM NASTAWIENIEM DO ŻYCIA HEH

Gość to jakaś pusta prowokatorka

Gość smutka nastolatka -
co za diota.... skoro psycholog nie widzi problemu to znaczy ze mam zdrowa glowe w przeciwienstwie do ciebie idioto, jezeli przyjmuje sie leki od ktorych sie tyje i sa przeciwskazania lekarza do cwiczen to sie odwal

Gość smutka nastolatka -
dla was to wszytsko jest prowokacja zal mi was a ja pirpostu znowu bede miala swieta na pozor mile a tak naprawde beda pelne chamstwa

Gość ...................pfisjgaohg
DOJRZEWASZ

Gość smutka nastolatka -
mi te mysli przejda bo to okres dojrzewania a ty idiota zostaniesz ja mam zaplanowane zycie a mysle tak jak pokloce sie z mama wiecej pisac nie bede same chamsywo na tym forum

Gość no wlasnie nie pisz........
pojadą z tobą jak z ostatnią szmatą.....:( może zaakceptuj to co dzieje się wkoło...musisz, ja w twoim wieku przechodziłam to samo... to taki "głupi wiek" takie "głupie myślenie i schizowanie" przejdzie ci to...trzymam kciuki:)