Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodkie i fioletowe

cos mnie zaintrygowalo na topiku narzeczonego prostytytki

Polecane posty

Gość slodkie i fioletowe

ktos napisal ze kobieta majaca wielu partnerow seksualnych to gorszy sort.ok wporzadku a facet ktory mial wiele kobiet w łózku?dla mnie to rowniez szmata...tyle ze rodzaju meskiego. czemu kobiete wciska sie w ziemie a faceta wynosi pod niebiosa?

Gość ale ale ale ale ale...
tak było, jest i będzie - bo to kobieta się szmaci :) a nie mężczyzna - on jest Bogiem (dla niektórych) bo zaliczył wiele, i jest mega doświadczony. Pozdrawiam wszystkich którzy tak myślą. Jeb.ać Was!

pierdolenie. po prostu trzeba sie odpiwednio dobrac. np tepak uwazajacy kobiete-juz-nie-dziewice za dziwke powinien sie spiknac z babka o podobnym poziomie umyslowym i wszystko zagra. ja np. wybieram sobie inteligentnych, otwartych na swiat mezczyzn i wszystko gra, oni tez sa zadowoleni :]

Gość wwrrr
Oj już daj sobie spokój. Ten temat był na kafe miliony razy i zaraz Ci ktoś napisze 'logiczne wyjaśnienie' (zapewne jakiś prawiczek, he?), i po co Ci to? Zdanie 'inteligentów' z kafeterii coś zmieni w tej kwestii?

Gość slodkie i fioletowe
ale skoro doswiadczony facet jest taki mega fajny to doswiadczona koieta jest kurwa a nie mega fajna babka??

Gość slodkie i fioletowe
ale dlaczego doswiadczony facet jest taki mega fajny a doswiadczona koieta to kurwa a nie mega fajna babka?

Gość super glue
Bo tak wygodniej.

Gość slodkie i fioletowe
strasznie mnie to wkurwia...moj facet mial bogata przeszlosc ja bylam dziewica wciaz o tym mysle czy gdybym to ja bzyknela 15 facetow czy nadal twierdzil by ze za przeszlosc sie gniewaj nie mozna czy dalej tak mocno kochal i obchodzil w lozku jak z jajkiem?

Gość ale ale ale ale ale...
stereotypy

Gość kochaaaana
rety ludzie, nie zauwazyliscie ze te stereotypy, sposob w jaki jestesmy wychowywani jest czystym przelozeniem na nasza historie ewolucji? sie zagleb w temat dlaczego mezczyzna musi miec wiele kobiet, a czemu kobieta musi miec jednego wartosciowego partnera i bedziesz miec odpowiedz

Ta sama ewolucja stworzyła moralność, poczucie sprawiedliwości i dała jednostce wolną wolę. Lepiej zagłęb się w temat "dlaczego ludzie nie są psami". Świat ewoluuje i pogódź się z tym.

Gość tipipipi
pewnie ze maja wole i jak to sie niby przeklada na to ze kobieta z doswiadczeniem to dziwka a facet to super gosc??

Moja poprzednia wypowiedź była do "kochaaaana" i jej/jego "rewolucyjnej teorii". Co mnie obchodzi czy ktoś się kurwi. Poza tym każdy ocenia innych własną miarką. Na prawdę nie potraficie wymyślić bardziej durnych pytań?

Gość dr. Evil
autorka topiku zdaje się była zahibernowana przez ostatnie kilkanaście lat - kurestwo nie ma płci

Gość dr. Evil
autorka topiku zdaje się była zahibernowana przez ostatnie kilkanaście lat - kurestwo nie ma płci

Gość do gnom z jasnego nieba
a to, ze facet nie chce takiej, ktora miala wielu partnerow to znaczy, ze ograniczony jest?

Gość lkjerbllaasd
Ja rucham tylko cnotki niewydymki...reszta to z zużyty sort.