Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i jak jest w takim razie

ksiądz potraktował mnie jak dzi**ę

Polecane posty

Gość do kama 22
świetnie to opisałaś, zgadzam się w 100%

Gość cipppaaaa
nareszcie do ciebie dotarle, ze pierdolow sienie opowiad a na spowiedzi, moglas opowiedzioec ze pani gozdzikowa, etopiryne w bloku rozdaje, top by kleche zaciekawilo,a nie twoj sex, on sam sobie na laski chodzi za tacowa kase

Gość nkfksljgfdsjfkfdjzdfkbfnskfj
Sw. Jakub w swoim liście pisze: "wyznawajcie grzechy jedni drugim". A czym księża przyznają się nam do swoich grzechów? w 99% tylko wtedy, kiedy one same wypłyną na wierzch, kiedy trąbią juz o nich wszystkie media a sprawa idzie do prokuratury. Za to na penitentów złoszczą sie jakby byli Bogami, całkiem doskonali, jakby nie mieli nic na sumieniu i mieli prawo nas opieprzać. Dlatego od pewnego czasu NIE POZWALAM SOBĄ POMIATAĆ W KONFESJONALE a jak jestem nieprawiedliwie traktowany to wstaję bez rozgrzeszenia. Bardzo skuteczne.

każdy ksiądz płaci podatki Jerzy Wenderlich chce walczyć z bogatymi księżmi. Tymczasem miażdżąca większość z nich nie ma pensji sięgającej nawet jednej trzeciej z 12 tysięcy złotych poselskiej pensji, darmowych przejazdów i immunitetu chroniącego przed karną odpowiedzialnością. Przyjaciółka posła Wenderlicha Joanna Senyszyn najpierw była w PZPR, później w NSZZ "Solidarność", a dziś w SLD twierdzi, że księża nie płacą podatków. A co płacą jak nie podatki? Każdy ksiądz pracujący w duszpasterstwie płaci podatek ryczałtowy ustanowiony przez państwo od liczby mieszkańców parafii. Inaczej mówiąc, płaci również od ateistów, antyklerykałów i członków SLD mieszkających na jej terenie. Jest to więc również podatek od posłów Wenderlicha i Senyszyn. Ile państwo uzna, tyle ksiądz musi zapłacić! Duchowni pracujący na uczelniach czy w innych ośrodkach oświatowych płacą jak każdy obywatel. Dodatkowo zgodnie z wprowadzoną przez rząd SLD ustawą z 27 sierpnia 2004 roku o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych "osoba duchowna, niebędąca podatnikiem zryczałtowanego podatku od przychodów osób duchownych, wykonująca umowę agencyjną lub zlecenia albo inną umowę o świadczenie usług, do której zgodnie z przepisami kodeksu cywilnego stosuje się przepisy dotyczące zlecenia, bądź też wykonująca pracę nakładczą opłaca składkę na ubezpieczenie zdrowotne również z tytułu bycia osobą duchowną". Oznacza to, że ksiądz pracujący na umowę o pracę, który dodatkowo podpisał umowę-zlecenie z innym pracodawcą, musi opłacić ubezpieczenie zdrowotne z umowy o pracę, następnie z umowy-zlecenia, a z racji bycia księdzem dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne. Gdyby nie był księdzem, nie musiałby tego dodatkowego ubezpieczenia płacić. Wynika stąd, że gdyby ksiądz pracujący na uczelni lub generalnie w szkolnictwie nie był księdzem, nie musiałby podwójnie płacić ubezpieczenia. A ponieważ jest księdzem, musi zapłacić. To jest właśnie równość w stylu SLD. Czy nie lepiej wszystko sprawdzić, jak przystaje poważnemu profesorowi?

Grzech Onana nie polegal na masturbacji, lecz na tym, ze Onan nie chcial dac dziecka wdowie po bracie, choc ona tego dziecka chciala i miala do niego prawo. ' to był stosunek przerywany strzepnął spermę na ziemie czyli można powiedzieć ze to antykoncepcja i masturbacja

Gość dlatego ty bo nachalnie
wklejasz katolicka propagandę, matole

Gość smutnaovvvvvvvvvvbasmutnaaaaa
Moim zdaniem merkaba kogoś kropnął. Nie sądzicie tak? Aż tyle wiary W NORMALNYM ŻYCIU nie da się mieć i nie oszaleć z ludźmi. Moim zdaniem kogoś w reklamówki zwinął, a teraz wielce wierzy. Jeszcze ten cały jego okultyzm.... dziwne to jest , nie sądzicie? Może go pomawiam, ale coś to takie jakieś PODEJRZANE dla mnie, a adoptowany nie jest. Gdzie on ma dzieci, nie? Dziwny i tyle. Nie pamiętam czy on do mnie pisał, ale on nieźle infekuje. Z WARSZAWY - z tej kurwy wiecie. Warszawa nie ma nic do powiedzenia już w Polsce - miejcie go dawno gdzieś. Ja chyba przez niego też nie umiem znaleźć sobie miejsca w życiu. Ciekawe, ze mam trzymać z Amerykaninem zagryzionym przez psa i moim bratem w Holandii wartym ... spłukania go w klopie jak dla mnie, ale tak mam powiedziane. A czemu nie na przykład ZE SWIĘTYM MERKABĄ. Bo w sumie powinno mi na nim zależeć, a mam go olać i coś na niego pasuje. HORROR ta kafeteria. Wiecie czemu on tu jest? BO JEST MORALNY. Ciekawe czemu... a Warszawa to jedna kurwa jest. Bez sensu. A ja wczoraj zapaliłam świeczkę Amerykaninowi. Zabiją mnie za to, że z nim trzymam, ale co mi zostaje? A on - wiecie - i tak już te dzieci oddał w tym 2005 roku bo może bym mu pomogło. No wiecie przez wakacje się tam przelecieć mogłam. No ale się leczył psychiatrycznie i brał tam jakieś prochy i tyle. Choć trochę bym pomogła w tych dzieciach. A przecież nie wiadomo co dalej. Oni i ich psychiatrzy. Czyli w takim razie wiecie mieli go dać na rentę i nigdy im się nie dam. Dzieci oddał, był do niczego i tyle. No ale dzieci miał i też sie żadnym GEJOM nie dam wiecie zboczonym. Wiecie gdzie oni mają dzieci? W DUPIE. Dokładnie tam. No to też tak może być, ale... :( I tyle wam napiszę :(

Mam nadzieję, że można mieć kolegę psychiatrę , a leczenie to miałam psychoterapię. A bo się wypaliłam zawodowo przez NIEMORALNOŚĆ w szkole. A inna mnie nie obchodzi. Ale wiecie też był nielogiczny ten Amerykanin - to tu wiecie studiów nie, nie, nie - a tu MATURĘ miał i starczy. PO MATURZE on był wiecie. A ten mój brat oceny miał znowu i tyle. I koniec :( No zobaczymy co będzie dalej. W sumie wiecie - ten mój brat to własnie robi to co uważa. Się miał wysterylizować chyba i innej pracy szukać. No ale... i tyle wam napiszę bo pięknie skończyłam a co dalej? :(

Wiecie rozum miał ale po podstawówce też można mieć rozum. No bo powinien był zmienić pracę ale kasa. On to uciekinier ze szkoły. I pasuje że był przy Polakach. Miał Polaków na budowie i uciekł na pewno. Ale nauczył się od nich dużo. Zwłaszcza o życiu. A ci chyba za niego nie mieli wypłat wiecie bo by tak nie skonczył wiecie, a ten spadł gdzieś indziej bo...skąd oni byli? Oni byli NIEMCY bo pili piwo i z niego lali. A póżniej nie dostali wypłat chyba wiecie bo on poszedł bo go zaszczuli bo młody, coś tam takiego i tyle. I chyba kogoś zabili. Szefa budowy i wszystko było na nich, a to nie było takie proste i tyle. No ale on się nie znał na tym. I widzicie - po szkole był, na studia nie poszedł - musiałby iść na matmę, bez sensu i dzieci miał. Że go zostawiały to jest inna kwestia - było na laski to chciały te dzieci czy nie, USA i mu zostawili. I przez to był nie do ujarzmienia wiecie. No i zobaczcie on a ten mój brat. I wiem jak se zrobił te dzieci i myślał, że jest najmądrzejszy na świecie, ale... wszystko zwalił na Polaków bo przez nich zaczął pić piwo i pieprzyć, że jest Niemcem. I koniec historii. Żeby ich ograć, a doprowadził sę do ruiny. No to niby na te studia miał iść faktycznie, ale wiecie... był taki inny - też nie żyje - nigdy nie był normalny a zajechał się na studiach :( I wiecie - studia miał ze szkoły - takiej jak jego bo widzi :( I tyle :(

Gość dropiu
a dlaczego ksiądz ma miec wysoka pensję, przecież on ma być podobny do Chrystusa w ubóstwie i solidaryzować sie z ubogimi, a nie opływać w dobra! I co mają podatki do tematu? Że płaci? Wszyscy płacimy!

Wiecie gdzie jest dużo takich ludzi, którzy kogoś zabili w USA i nie da im się dac rady? W Holandii. Dlatego ich sie omija wszystkich SZEROKIM ŁUKIEM. Ja też nie wiem co będzie i się boję. Ale takimi mnie będa szczuć. Ciekawe czy da radę mordercy w USA. Już dam. Bo mieli zabić jego jeśli już chcieli a nie właściciela budowy bo miał dzieci, zostały sieroty. On nie rozumiał czemu on dzieci musiał zostawić i tyle. Przecież miał tyle kasy i nie zostawało nic tylko je oddać. I tyle :( No i ta dziewczyna zabita. Bo oni mieli rodowody - wszystko przez to. A ten łachmyta nawet ochrzczony nie jest i tyle :( No a ja? Cały rodowód rozmwalony. Bo wiecie - czemu z tej Holandii nie ma USA? Przeze mnie powiedzą. Nie - przez morderstwa w USA i tyle :( I wiecie za tego psa i za to że go spalili to rodzina nie chodzi na grób. On miał rodzinę i ma tylko miał mieć og kogoś świeczkę na grobie i tyle. Ja mu jeszcze zapalę świeczkę przed wyjazdem za to, że mi powiedział to i tyle. Bo to straszna historia jest i tyle. I sieroty zostały i chyba ta zona się kropnąła i też dzieci do adopcji - ja też je zbieram i tyle. Na pewno tak jest. Najwyżej się Iwonce odda dzieci siostry i tyle. I koniec. Bo tych dzieci nikt nie chce bo na kasę były zrobione, one są straszne i tyle wiecie. Już ja jestem lepsza mi mówią no ale... i tyle z całości. A mnie wciągnęło od brata, że dobry pracownik to on też. Taki trochę lejbuś, ale po maturze mógł być wiecie. Ten mój brat może w budowy miał iść? Nie wiem. Czy on rysuje wiecie? Ten tam dobrze rysował. Wiecie - bez szkoły, na niego. I tyle :( No cóż... i tylko ta matka - ratuj moje dzieci i koniec. A ta dziewczyna tego Amerykanina to samo - ci dziadkowie tych dzieci nie chcą, starzy, chorzy, najchętniej do adopcji. On to widział, już nic nie mówił. A to nawet sie nie ożenił. Laska tam cos kłamała ale dzieci i tyle. Takie życie :(

Gość skończ już
.

I wiecie - DLATEGO nie Polka. Bo oni patrzeli na to i czemu ona nie - przecież jest OK. On się przejechał na Polsce i tyle. Czemu? Bo sami mordercy - to wszystko wiedział, wszystko ogrywał i TAKIE ŻYCIE on miał mi powie wiecie. No ale... i tyle :( Co tu dalej? :( Bida z nędzą i tyle:( No i chyba wiedział o tym kierowniku budowy i MIELI POWIEDZIEĆ, że wstrzymał im wypłaty za szczucie pracownika i by poszedł na policję i na nich. A tak oni zabijają jak chcą i tyle. W USA.A gdzie indziej... i dlatego wiecie miał w dupie cały rok 1989 - bo szanował Polski wiecie. I dobrze zrobił powie. Zabójcy od Mieszka Pierwszego - jego mieli zabić im powie jak tam im szło - a to nie bo ochrzcił, a po co się ich zapyta? Po co on was ochrzcił - takie męndy. I że najgorsze zabójstwa PODOBNO są w Rosji - właśnie , że w Polsce. A na niego działał tylko Tedy Bundy i tyle :( I wiecie bo ja napisałam że chciałam do więzienia iść. Przynajmniej bym wiedziała jaki wyrok - a tam słuchajcie? Jeszcze jakaś znana firma, a nieznana? :(

Gość dropiu
Tak, zarabiać pensje poselską, traktowac ludzi jak bydło ale grzeszyć ile wlezie, mam nadzieję że nie wszyscy tak pojmuja swoje kapłaństwo bo jesli się w tym mylę to upadek Koscioła jest nieunikniony.

Bo wiecie za to, że się tej Polski nie pozbył musiał mieć świeczkę na grobie, a jak cie spopielą to gdzie tam świeczkę postawić i tyle. No niby Polak, ale ma rzymski rodowód i tyle. Morderca powiedzą. On? Nikogo nie zabił.A dziewczyna? Tam to też nie najlepiej wygląda. Bo wiecie to się trzeba zastanowić pózniej - kwiatki, świeczka - on miał miec świeczkę na Polskę i tyle. Żeby ich spławić i tyle. No to mu zapaliłam w Polsce i co teraz? Bez znaczenia - to sie okaże. :(

wiecie W SUMIe wczoraj zrobiłam z niego Polaka żeby pasował mi do mojego brata. Niech już będzie tym Polakiem mi powie - w sumie babę zabił, dzieci zrujnował. Jakie mieli rodowody? OD ZWIERZĄT bo widzę. I teraz ta świeczka wczoraj to nie, ale dalej już tak - już będzie miał wpływ na Polskę. Bo jedyne co mieli to go wziąć i ochrzcić chyba widzieli , że był to przyszły ZOOLOG wiecie - a przez nich tylko sie rozpił bo zawsze było - chodź i pogadaj, bla bla bla - co to dalej? I sie rozpił. Miał iść do zoo mi powie. Tam by mógł siedzieć to było to. Z tej pracy miał iść do zoo. Bo do dziś że on był najgorszy wiecie - nie. Ten właściciel tak uważał. Wcale nie. On sie dostosował bo był po liceum i z niego lali. No a z tej pracy zostawało mu zoo, a nie następna budowa ale tak pasowało. A ich pokarał właścicel że mu pracownik poszedł. I to dobry obiązkowy wszystko wiedział co ma robić. Niemiec on był pózniej - z tego piwa myślał. Kiedy widzicie na tym forum był Japońcem. I za to pies go pożarł. MYŚLIWSKI jakiś - doberman chyba, nie? Gdzie on chciał polować? I z niego lali, że miał mieć rotweilera. I ten doberman chyba mu skoczył na szyję, przewrócił go wiecie i tyle. Kiedy BAŁ SIĘ tego rotweilera i taki koniec. Tak chyba musiało być i tyle. No ale wiecie - nie pies jest najwazniejszy. A za psa zastrzelonego nie umieją mu świeczki zapalic bo szkoda psa było. Z rodowodem, młody pies, super, no ale... :(

Oni mi chcieli udowodnić , że Holandia to nie KUPKA kasy ale wiecie jak? MORDERSTWEM W USA. I to i Polacy i Holendrzy. Także już USA nie mają i są do najechania przez Francję, a Niemcy im jeszcze pomogą bo widzą , że wszystko przez nich. Ale historia - ja nie mogę :( Ciekawe czy mnie ten Amerykanin wybroni. Musi i tyle, nie? Tacy są nasi i Amerykanie. Rok 1989 - niezłe - nikog wtedy nie zabili. Tacy są, ale ja jak kretynka do dziś w Polsce. Jak idiotka :( No ale co ja miałam robić wiecie? Powiesić się zostawało za kolegą ze studiów i tyle :(

Bo wiecie oni na mnie że ja nie chciałam w sumie być biologiem. JA NIE UMIAŁAM. I wiecie - ja miałam rację :( To nie była moja wina, ze ja tak sobie tak chciałam być tym biologiem. Ale ja wiem czemu to sie stało i tak dalej. No ja tego nie wiedziałam. To jest takie coś, że dyrektor szkoły gwałci, ty tego nie wiesz i całe życie zniszczone wiecie. I ja tylko karę mam w życiu co rodzinę. Teraz znowu bez grosza. Co robić? Ten brat nieżonaty - zwłaszcza młodszy bo starszy ma mnie gdzieś I WICE WERSA. Bo dzieci nie mam - a on ma z tym Arabem wiecie co mnie wyrzucił. Ale młodszy też no to zostaje zrobić z jakąs dziecko i jej odebrać. - W Holandii mi powie? I tyle. I pózniej jakąś tam mieć... coś takiego mu zostaje albo coś lepszego ale to nie w Holandii. I wszystkich oskarżyć, że nie jest lekarzem. WSZYSTKICH. Matkę także. I jedną i druga - po co ta jednalatała za naukowcem i wiecie - oddała go jak oddała , MARZYŁA , żeby został...aktorem. Po cichu. No to po co go TAK oddała. Ale i tak wszystko przez imię, a ona? Nic nie robiła tylko zarabiała kasę, ale żeby jeszcze teraz nawet był tym aktorem i tyle. No już jest jak dla mnie. Jaki on jest? Ale Amerykanina znałam nieżle to wiem. Taki listonosz Żakliny. I tyle. No ale on też by wolał, żeby pies go zagryzł i tyle. A tu? I wiecie ja mogę być na poczcie, ja wiem czemu i tyle mnie to wszystko obchodzi co moja forsa na koncie do dziś i tyle. W USA mi teraz powiedzą. W USA im powiem. W POLSCE i tyle :(

Wiecie czemu oni mi tak chcieli zrobić? Bo Holenderka mnie nie lubi - jedna. A druga - może być bo ma nadzieję z moim bratem I TERAZ MOŻE MYŚLEĆ nad dzieckiem z lesbijką. TERAZ. Jak wyjdzie na to, że nie chce mieć z nim nic wspólnego. Teraz wiecie - a nie że on zrobi dziecko i nawet go nie zobaczy bo ŹLE ŻYJE Z MATKĄ. No to jak one żyły z matkami , że zostały LESBIJKAMI? No wybaczcie i tyle :( Bo Żaklina ma starszną matkę i dlatego jest lesbą. W INNYM PAŃSTWIE? Zwariowaliście. W tym samym jak nie ma gdzie mieszkać. Ja mogę być lesbijką na matkę bo nie mam gdzie mieszkać i tyle. Przez MATKĘ moją i tyle :( Ale nic złego nie moge o niej NAPISAĆ NAPISAĆ , a inni - zabójstwa i wszystko. A ja? No takie życie w Polsce bez zabójstwa rodziców i tak to jest wiecie :( I tyle :(

Ale wiecie - takich merkab jest pełno w necie. To wszystko są mordercy i tyle :( A ja pisałam na innym forum i tam był TAKI SAM debil jak on. Nazywał się ...metanoja. I tyle warte te fora religijne. On też kogoś kropnął ten metanoja. Zaraz tam zresztą pójdę na to forum i zrobię tam porządek bo on jest święty wiecie, że do kanonizacji. A dwie osoby - na razie wiem, że dwie osoby, a co dalej. Ale ten kościół jest - a mnie wyrzucili za KRZYŻ W WIELKI PIĄTEK wiecie. I dlatego ten Amerykanin ma wpływ wiecie na Polskę bo na nich tylko krzyz. A nie takie coś. Krzyż i to wszystko by sie nie stało na tej budowie bo to samo - w USA nie mają morza. Już mają. Najgorzej jak można ale maja i tyle. Z krzyża - od Polski powiedzą kiedyś Polsce i do widzenia. I gdzie oni będą mieszkać wszyscy z tego USA? Bo przez nich nie ma morza i tyle. W USA. Bo tak i już. :( I tyle. Coś bym wam jeszcze napisała, ale... gdzie wy mnie macie? Rybitwę z Litwy bez mieszkania. I tyle :( Ten mój brat wiecie - on dla siebie jest już święty i tyle. Śwęty brat mój młodszy. Żebyście się jeszcze nie zdziwli jaki on jest...

Wiecie - dzieci miał przez właściciela budowy wiecie i tyle. - Czemu ty się nie żenisz on na niego? I tyle. A tamci też - kierownik nieżonaty. No i znalazł se tam jakąś wiecie i dziecko zrobili kiedy go zostawiła z tym dzieckiem. Ciekawe czemu wiecie? No i tyle wam powiem. Zostawiła go bo mu waliła po piwie. Bo żadnym Niemcem nie był. A dzieci? Malutkie ale też po piwie. Ciężkie porody miały, wszystko źle. I tak były z nim dla kasy, no ale... I tyle z Polaków- Niemców. Bo byli znad morza i tyle. - On sie miał z nimi nie zadawać mi powiedzą i by żył. - No ale sami go ciągnęli. Chodż się napij -nie był po szkole, młody i szedł pić PIWO i był Niemcem i tyle. Fajnie, że? On mial zapalić. Nie miał rośliny - tyle wiedział o rodowodach. NIE MIAŁ ROŚLiny i się bał że wyleci bo zwierzę to był każde, ale roślina - jaka roślina. I myślał, że od nich jakąś wodną będzie miał. No to dostał w dziób. I nie palili. Mogli palić im powie to by miał roślinę teraz na stałą pracę ode mnie. I teraz zbiera mi tytoń i co mam robić? palić? Przez niego? Przez Polaków bo by palili i by się roślinę zbierało i tyle. Ale nie będzie mi szkodził - zbiera se Tatarak - albo każdą wodą ode mnie i tyle. Bo miał stać o to kino i TAK ich ograć. On chyba się wtedy leczył na głowę już i tyle. Ale czemu to sie nie dowie nikt. Przynajmniej nie teraz. On miał firmy na nich oglądać. HORRORY mi powie i by żył, a tak? I tyle :( I wszystko wiedzieli od żony szefa co z nim. A skąd miał tego psa? Od nich chyba. I oni chyba wiecie są w Holandii i to wiedzą wszystko - i chyba nawet od nich ten pies. I jak tego Amerykanina ten pies zagryzł to ta żona to na pewno wiedziała i się zabiła bo wszystko przez nią, ale miała racje? Też nie bo nie wiedziała jednej rzeczy i tyle :( I by się nie zabiła, a tak? Pełno sierot i tyle :( - Uważali, że był niemoralny i tak się go pozbyli wiecie. Czy mieli racje? Nie wiem. To kiedyś Bóg osądzi. I tyle. Pozbyli sie go ZA PÓŻNO. Gdyby tam go zabili to by mieli rację - też tyle ile, ale... a tak ten pies? Co o tym sądzić. A no to jedna świeczka starczy i nie wpływu na Polskę. Choć powinien bo tak i już :(

Wiecie no to oni to wiedzieli co ja wiem o nim wiecie teraz tak że już musiał ich ogrywać tym piwem i ...hmmm... no to mieli z nim WTEDY zrobić porządek i mieliby rację - tyle ile ale byle co by pomścili. A tak? I tyle :( A z jakiej on był rodziny to sie nikt nie liczył - ja też. Jedynie, że mieli kasę to się liczyło i tyle. I wiecie - on był w Japoni jak był mały. To jest prawda. Ale po co powie tej rodzinie. I chciał tam jeszcze wrócić. To prawda, ale po co? I tyle :( Do Polski mieli polecieć - to by coś dało. Nad morze? Gdzieś tam. A oni do Japoni - przez to Niemiec, co wy? I tyle :(

Ja wam powiem o co tam poszło o... Bachledę w liceum. Jakaś Polka za nim łaziła i łazili tu i tam wiecie... i siam i nawet poszli ze sobą do łóżka. Ale dziecko to on nie chciał. I PRZEZ to on nie był po studiach. Przez jakąś Polkę i pózniej przyszła, że ona jest z nim w ciąży i żeby się z nią ożenił. TAKĄ MIAŁA RACJĘ. Bo uważała, że jest taki. A on powiedział nie bo on chce iść na studia. Ale za co? Przecież nie masz kasy mu powiedziała. No to zarobię jej powiedział i se pójdę. A gdzie? Na budowie - tam sie dobrze zarabia i tyle. I on go zostawiła wiecie chyba - no to sobie pracuj i studiuj. A co ty chcesz studiować? Infę. I że nie ma czasu na dzieci i tyle. I ona póżniej wyszła za mąż wiecie i coś tam coś tam - inne dzieci miała. A tego nie chce nikt, a to dziecko jest z Amerykaninem , ona wie, że on nie żyje. i ona chyba je chce oddać bo ojciec nie był po studiach wiecie - nie jest. Ani pracy stałej - niech se je zbierają. Bo wyszła za Polaka. I niech se je weżmnie bo wszystko wiedziała przez to wyszła za Polaka. To od niego wyszła jej powie bo go ŚZPIEGOWAŁA. Tak się w USA nie żyje jej powie. I gdyby wiedzieli, że dziecko jest Amerykanina to jej to dziecko wzięli, a ją wyrzucili bo ma i pracę dobrą z TEGO dziecka i wszystko. Bo z Amerykańcem. A ona tylko mąż i tego dziecka nie ma. A wszystko z tego dziecka W SUMIE. A jakie to dziecko ma życie? I się chyba powiesi to dziecko i tyle :( Tyle mądrego zrobił ale skąd miał wiedzieć, że na dziecko się przyszła puszczać. I za nią jest Bachleda, żeby było jasne. Ona ma męża i 3 dzieci i swój biznes. Nie wiem jaki ale jakiś swój. A męża ma STRASZNEGO i zamiast z dzieckiem trzymać to mąż i wszystko sama robi. Taka Amerykanka w sumie - od niego no ale :( I tyle. Od kogo ta świeczka niby powiedzą mi? OD NIEJ. I tyle :( A jak nie od niej to ode mnie i on ma wpływ na Polskę - przykro mi :(

No już mamy wszystko - hoduje dobermany NA MĘŻA i stamtąd był ten pies i tyle. Dlatego on to dziecko zbiera bo jego. i co zostało mojemu bratu w liceum? Zrobić sobie dziecko na koleżanki z klasy. I tak by był normalny a tak nie. Bo pasuje i nie pasuje do tych Polaków dziś uważają. Ale do kogo on pasuje? I tyle. No taka dobra szkoła im powie i zostawało zrobić sobie gdzies w połowie dziecko. No ale kto by to wytrzymał i tyle. Bo wiecie ja się dowiem, ze ja byłam prostytutką. Ale ja byłam zaburzona przez próbę morderstwa. To trzeba było iść na policję się dowiem. No ... za 3 lata byłam już normalna. Ale te 3 lata. I wiecie - to jest jedna sprawa. A jest jeszcze druga. Żeby nie było że wszystko przez to. Przykro mi. I za te 3 lata sobie CAŁE ŻYCIE ZNISZCZYŁAm i to już mam odkupione i tyle :( A inne rzeczy też i się nie dam i tyle :(

I wiecie już więcej go nie nazwę w zaden NIEWŁAŚCIWY sposób bo wiem już co miał zrobić w tym liceum, a zrobił co innego ale skąd miał wiedziec,że mu sie ojciec straci. Tym bardziej miał mieć dziecko mi powiedza. Za długo sie rozbierały po prostu i sie zaburzył. Od razu miał mieć to dziecko mu powiem - jeszcze nawet zanim naukę rozpoczął w szkole sredniej - i by było OK BO TAKI JEST, a tak to sie zaburzył i nikt go na tego lekarza nie chciał. Ciekawe czemu? Bez sensu wszystko i tyle :(

Wiecie bo wsyzscy już na niego, ze poszedł do liceum JĘZYKOWEGO , zeby być lekarzem, a czemu nie do innej szkoły. No ale wiecie - chyba liceum najlepsze dla przyszłego medyka. Szkoła pielęgniarska mi powiedzą. No ale to nie jest to samo. I wiecie - wielka Holandia i ja mam wszystko gdzieś. Bo tak i juz. Bo w szkole powiedzą, że jedyne co mógł zrobić to iść na biolę. Z tą czwórką mi powie? I znowu wszystko bez sensu. A na medycynę nie mógł? No wiecie - chodziło o piątkę z biologii. Cały sie zaburzył i tyle :(

Nie uważacie, że ten merkaba powinien siedzieć w kiciu i tam ewangelizować więżniow, a następnie zostać ewangelizatorem więziennym? Co on tu robi na tej kafe ze swoimi tekstami jak dla samobójcy i tyle :( Polski kościół katolicki. A gdzie jest lepiej to nie wiem? Chyba już nawet w kiciu jest lepiej niż na wolności wiecie :(

Gość ja bym poszła
ciebie trzeba zamknąć w wariatkowie za te idiotyczne posty