Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm

jak myslicie.pliss

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmm

wiem ze kochacie te tematy....;p jednakze zapytam.. ile czasu na oko zajeloby mi schudniecie z 73 na 55 przy 172 cm wzrostu przy takiej diecie: sniadanie: kanapka z ciemnym chlebkiem obiad: 250 gram mieszanki warzywnej kolacja: owoc dobra, dobra, wiem ze to nie jest zdrowa dieta;]

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a i jescze godzina cwiczen dziennie

Gość okulawa
zapytaj Twojej starej

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Donkaaa załamałas mnie nie powiem... tzn Ty pewnie racjonalnie chudłas? ale masz fajnie w ogole:) gratuluje;)

Gość heheeeeee
Dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo jeśli w ogóle, bo po kilkunastu dniach będziesz miała tak rozwalony metabolizm, że od jednej dodatkowej mandarynki tyłek będzie rósł.

troche wyrzeczeń było i dalej jest bo celu II jeszcze nie mam ale troche czasu trzeba by zwalić zbędne kg lepiej wolno niż szybko i z problemami zdrowotnymi bo nie wszystko co szybko znaczy dobrze

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
i tak bardziej rozwalonego juz nie bede miala... :)

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
wiem ze to głupie, ale ja naprawde nie jestem na tyle cierpliwa zeby chudnac przez tyle miesiecy;( postara,m sie wytrzymac tak moze do lutego na tej diecie a potem zaczne diete 1200 kcl

ja schudlam kiedys z 75 na 52 w trzy i pol miesiaca. jadlam na poczatku: sn - dwie duze ciemne kanapki o - albo zupa, zlbo miesko z salatka czasem po utarta marchew z jablkiem potem przez moment jadlam: sn - kanapki o - zupa i nic wiecej (praca, malo czasu) a potem na sam koniec odstawilam chleb i jadlam prawie podobnie jak do south beach ale z owocami. tyle tylko ze jadlam malo. wage utrzymalam przez prawie trzy lata. teraz waze 63 i staram sie schudnac. generalnie nigdy po tej diecie nie wazylam juz wiecej niz 64... a jadlam sporo.

ja uwazam ze niejedzenie wieczorem pozwala chudnac. przynajmniej na mnie dziala rewelacyjnie. autorko moze sprobowalybysmy razem?

Gość ja dodam
jedze 5 posliko dziennie ,to naparwde jest lepsze niz niejedzenie wieczorem.... od wielu lat nie jem przewaznie nic po 15 i pwoiem w ogole nie chudne , kjestem taka sama, co oczywsicie tez jest ook ,ale jak teraz staram sie cos zrzucic to jest supppppppper ciezko, mimo ze chodze na silownie i ogolnie wiem co nie jesc a co jesc- pzrez 10 dni robilam tak ze jadlam 4-5 polsikow dziennie i schudlam 1 kilo!!!bez silowni ,bez cwiczeni!!

a ja bardzo dlugo sie meczylam, jedzac piec mniejszych posilkow dziennie... skoki insuliny, fatalne samopoczucie.. u mnie sie nie sprawdza :/ dla kazdego co innego widocznie

Gość kurtka.debenhams
no wlasnie - 5 poslikow i ograniczac wegle!!