Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBSERWATOR BARDZOKAFETEryjNY

Sympatiee i antypatie na kafeterii, kto z kim trzyma? a kto nie?

Polecane posty

Jestem ciekawa. Ja np. Lubię Danny'ego a przez to Lubię Kądora, bo oni się lubią, lubię kądor bo ona zbiera na schronisko karme suchą dla psów z choinki w miarę moge lubić Tu Leję , lubięPrzerwa Między Placami i względnie toleruję Depechee 15 (jestem jej podszywem) natomiast osobniki które mnie irytująto : przemądrzała ike opierdziane gacie, żelek , INTELIGENTNY I MADRY 1990 😠 😡 Kant Duupy reszte dopisze potem

podaj mejla, dostaniesz kartkę ;) jeszcze wyślę do kogoś z kafe (dziś ostatni dzień akcji)

Gość bardzo kocham pijawke
przez co kocham myrevina i ksenie co nie bardzo mi sie podoba :o

Gość szczesliwa dziewka
Autro tego topiku to kretyn bez urazy

moje majle to sblack@op.pl i eucy@wp.pl (im wiecej tym leepiej) a co szczesliwa dziewka?? poczułaś sie?? pewnie jesteś któryms z wymienionych nickow a jeszcze lubię Kpiarza

Gość zaszyfrowana pomaranczka
ja najbardziej nie lubie Depechee 15

antypatia>>> glen, tycjan piekny:p, podszywy sympatia>>> anouk, bb11, BNB, PSP, kand dupy, brzydula30, blokers, zloty..sorki jak kogos pominelam

Gość do kądor
A co to za akcja? Na czym dokładnie polega?

ja lubie Kafezdzire, abraje, Z Kazdym Dniem, cholerkę ;) a nietrawie martwejnatury i musztardy :o

Gość tak na szybko....
lubię bnb,KSENIĘ,KANT DUPY, kĄDORA, TU LEJLĘ, ANOKU, DEPECHE 15, MNIEJ PRZERWĘ i brzydulę i tak się zastanawiam czy KSENIA czasem nie równa się KĄDOR ;)

Gość kant piczki
jestem fanatykiem kanta dupu i wiem że ma teraz cieczkę , wyobrażacie dostać cieczki w świeta? kiedyś posse jej cyce jak dla mlecznej krowy muuuuuuuuu muuuuuuuuuuu muuuuuuuuu

ja lubię wszystkie projekty Inteligentnego;) Brzydulę30, Danny'ego, Łukasza_kafeteria, Kanta Dupy i jeszcze kilka osób, których teraz sobie nicków nie mogę przypomnieć:D

Gość rrtrr
a Draz ,gdzie on??

Gość kant piczki
chuj tam z drazz, marze o possaniu cycek którejś z was lub podrażnieniu koniuszkiem języka dzyndzelka

Gość kant piczki
super, dziękuje , kiedyś też possam twoje cycki jak mlecznej krowie ok ?

kogo nie trawi pokojowa Brzydula?? powiem Wam kiedyś lubiłam MErkabę , ale widzę że jest nawiedzony... Kadorze - kartka odebrana :D i pozwoliłam sobie wysłać moją :D z gąsiennicami i innami stworami ;) o Quicksand to jednak Ty byłas tą laską co wszyscy się tu podniecali jakoś w pazdzierniku , krązyła tu taka fota...(ja też sie podniecałam bo mało tu takich widoków :D) a glen b czasem przegina :P

nie trawie Malej Mi:Ozarozumiale,glupie babsko,taka ciocia dobra rada:O swoimi postami potrafi skopac juz lezacego:O Poza tym ubzdurala sobie,ze jestem wredna polozna:O Zyje w swiecie iluzji a wiedze o zyciu raczej teoretyczna:O

ta ta ta ta.. pozdrawiam i milych swiat w pelnej milosci do wszystkich :Ptych lubianych i nielubianych 🖐️

Gość rrtrr
ja nie lubie tej E..33,bblleee

dziękuję za kartkę ;) wysłałam jeszcze na 2 maila ;) Quicksand, muszę to powiedzieć-masz boskie włosy ;) (ile się takie zapuszcza :) ? )