Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfgbvw

GUZek pod szczeką , brodą ?

Polecane posty

Gość fgdfgbvw

2 dni temu wyskoczył mi jakiś guzek pod szczeką na środku jest wielkości orzecha boli nie bardzo ale boli moge nim poruszać kiedyś jak byłam u lekarza powiedziala mi że to przez przeziebienie ale tego przeziebienia nie mam ? może mial ktoś podobną sytuacje i wie co to było ? z gory dziekuje

Gość krucha istotka
hmm ja mam podobny guzek po prawej stronie od podbrodka. I mam to juz dobre kilka lat, z tym ze mne to ne boli.

Gość fgdfgbvw
mi to właściwie wyskakuje od czasu do czasu i znika no ale skoro coś się pojawia to musi być coś nie tak ? hm a Ty masz to cały czas ?

Gość ooIga
ślinianka znajduje się pod brodą, może masz świnkę? :D

Gość fgdfgbvw
świnke miałam już, ale nie nie to nie świnka

Gość krucha istotka
tak, ja mam to caly czas. Ale to nie jest niebezpieczne, jest to tzw lipoma. To wystepowanie zbitek tluszczu tworzacych takie twarde guzy. Jest to wada genetyczna, najczesciej dziedziczna.Nie jest to jednak zaraźliwe, ani śmiertelne. NIe masz sie czym martwic ;)

wezly chlonne, albo jakis zabek ci sie psuje od korzenia strony, czytalam to kiedys w ksiazce interesuje sie troche medycyna:P

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a zęby masz zdrowe??? moze masz opryszczke, alboe zajad, wezły przy szczece wyskakuja bardzo czesto z błahych powodów

Gość fyerghf
dwa miesiace temu byłam wyrywac zeba . tak to mam jeszcze trzy do leczenie ale mnie nie bolą . i nigdy wczesniej takiego czegos nie miałam. a tak mam opryszcze na nosie i obok ust ale nie wiedziałam ze to moze byc tego powodem. i mam zastrzał na palcu xd