Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany sytuacją

I znowu mi nie wyszło i znowu będę sam

Polecane posty

nie tylko Tobie A pewnie, że tak !!! Po co nam mają w romansowaniu przeszkadzać :D Moja narzeczona jest tylko dla mnie :P

mandarynki, wiosnę, piątkowe popołudnia, jazdę samochodem przed siebie, ryż z warzywami, koty, muzykę, wylegiwanie się w łóżku do 12..więcej grzeszków w tej chwili nie pamiętam

no proszę a mówią że ideały nie istnieją :D Ale mi sie narzeczona trafiła :)

Lubię leżeć w łóżku do 13 :P czerśnie, jazdę samochodem przed siebie także uwielbiam, jazdę rowerem, w lato wylegiwanie na słońcu, piwko, uwielbiam moją nową narzeczoną i w zasadzie wszelkie możliwe formy wypoczynku :)

załamany sytuacją Stary... powinieneś ją zrozumieć... przecież ona też chce sobie ułożyć życie na nowo. Niestety 99% facetów jak usłyszy o dziecku to na starcie przekreśla tę dziewczynę. Rozumiem, że to był dla ciebie szok na maksa, ale powinieneś przemyśleć tę całą sytuację. Nie śpiesz się z decyzją, bo jest naprawde bardzo trudna. A kiedy człowiek nie jest czegoś pewien, powinien na chwilkę się zatrzymać, usunąć się w cień i poczekać na rozwój sytuacji. Jeśli jej tak samo zależy na tobie, to będzie dążyć do tego, aby cię zatrzymać przy sobie... Uwierz mi że rozwódki też są wartościowymi dziewczynami. Znam taką:] W młodości zakochała się w poje_anym kolesiu, z którym była 8 lat. Niestety rok po zawarciu małżeństwa wszystko się rozpadło...