Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyk od 7 boleści

laptop dobry i tani, czyli jaki?

Polecane posty

Chcę wymienic swój stary komputer stacjonarny na laptop. Niestety nie wiem co powienien mieć, dlatego zwracam sie do was z tym pytaniem. Potrzebuję niedrogi , ale dobry lapto, który bedzie głównie służył do korzystania z internetu.

podnosze

Gość antyasus
Pamiętaj, każda marka tylko nie Asus !!!

Gość antyasus
haha to ty chcesz kupic laptopa w media markt ?!

Z ciekawosci, co z Asusem jest nie tak? I na co zwracac uwagę oprócz firmy?

Gość antyasus
żadnych asusów i nie kupuj czasami w media markt ! :)

Compal FL90 i inne od Compala z procesorem core 2 duo. Compal produkuje notebooki dla toshiby, lenovo, hp i paru innych. Acer ma dobry i szybki serwis gwarancyjny.

antyasus, a dlaczego nie? Pytam sie, zeby nie popełnić błędu,a w Media Markt nie wiedzę nic złego :P

Gość antyasus
z własnego doswiadczenia wiem, ze asus to kiepskie obudowy i chipsety z ery commodore :) Jak chcesz kupic laptopa to wazne są: -czas pracy na baterii -pamiec ram i inne podzespoly ale to wiadomo o co chodzi -solidna obudowa przede wszystkim - mily dodatek to kamerka -dla mnie rowniez mily dodatek to dobre glosniki :)

Gość Ups...........................
Ja dwa lata temu kupiłam polisingowego Compaqa z sprowadzonego z Norwegii za 600zł i śmiga mi do dziś bez zarzutów.

Gość antyasus
z własnego doswiadczenia wiem, ze asus to kiepskie obudowy i chipsety z ery commodore :) Jak chcesz kupic laptopa to wazne są: -czas pracy na baterii -pamiec ram i inne podzespoly ale to wiadomo o co chodzi -solidna obudowa przede wszystkim - mily dodatek to kamerka -dla mnie rowniez mily dodatek to dobre glosniki :)

antyasus- a jakiej firmy Ty polecasz?

Gość antyasus
czosnek o tym chipsecie to chodzilo mi o firmę SIS a asus nie powinien się blaznic i wstawiac czegos takiego do laptopa za 3 K :) :)

Przy okazji powiedzcie mi jakie są dobre drukarki? Również niedrogie do użytku domowego.? I dzieki za odpowiedzi, bo nie orientuje sie w tych sprawach I zaskoczyłeś mnie Jarek :D Może to i dobrze, ze nie pisze pod swoim nickiem, bo może wtedy nie odpisałbyś mi tak :p ;)

Gość antyasus
w mojej opinii, a nie każdy musi się z nią zgadzac, najlepszymi markami jezeli chodzi o laptopy są: -lenovo/ibm -fujitsu siemens -toshiba

Gość antyasus
o tym Jarku to zwracasz sie do mnie ?? :P :P

Gość antyasus
jezeli chodzi o drukarki to epson najlepszy bo tusz tani, a odradzam marke hp :)

Gość antyasus
oj czosnek serwis asusa jest bardzo dobry jezeli chodzi o czas naprawy - mi obudowe w 3 dni naprawili. Co do jakosci naprawy - dno, bagno, porazka, żal

Nie :D :D :D Do "kamechy" vel Jarka :D

podnoszę, moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość antyasus
aha juz myslalem ze masz mnie za jakiegos jarka bo tutaj zauwazylem ze kafeteria to taka mini rodzina, tu duzo osob sie zna, bynajmniej przez internet, ja pierwszy raz cos pisze na kafe i widze pierwsze komplikacje - cos dlugo wypowiedz przesyla :P

antyasus niestety ostatnio częste są tu problemy z wysyłaniem odpwoeidzi. Jednak moderatorzy ciagle twierdzą, ze trwaja prace nad ulepszeniem forum :D :D :D i poradzą sobie z tymi problemami :D :D :D

Gość antyasus
ej nie czekaj az Ci ktos tutaj cos ciekawego napisze, poczytaj lepiej recenzje laptopow, opinie uzytkownikow na forach komputerowych, z tego co zauwazylem to na kafe duzo osob nalezy do grupy tak zwanego podwyzszonego ryzyka z problemami psychicznymi :)

antyasus niestety ostatnio częste są tu problemy z wysyłaniem odpwoeidzi. Jednak moderatorzy ciagle twierdzą, ze trwaja prace nad ulepszeniem forum :D :D :D i poradzą sobie z tymi problemami :D :D :D