Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska znetaaaaaa

napsiała do mnie dzis laska z neta

Polecane posty

Gość laska znetaaaaaa

któej nie widziałem kochalismys ie tylko tak wirtualnie. "Mam pomysł Kubusiuwsiądziesz w pociąg przyjedziesz jutro wezme kluczyki taty..pojedziemy nad staw w takim lasku weźmiemy wino i pobawimy się w samochodzieZawsze chcialalam byc wtakim fajnym stanie przy osobie która kocham i ktorej ufam..tylko fajnych rzeczy chciałabym wtedy robic..zawsze jak przed snem z powodu bezsennosci wypije troche wina mam takie klimaty..Ale pomysl jest rewelacyjny to mieisce nad stawem genialne..PRagne CIE! 23:07:45 po drodze weidziemy do sklepiku kołomnie po bitą śmietane i czekoladę.JEst tylko jeden problem w samochodzie nie bedzie ogrzewaniacałe uto przysłonimy wielką czerwoną narzutą któRą wezmę przed wyiściem...jak juz my,bita śmietana i czekolada bedziemy wszyscy w srodku...zrobie tam dla CIebie wszystko nowyy 23:19:38 Błagam zrobmy tak nie bedziesz musiał wracac do domu od razu wyyśle coś zebyś przenocowałw łodzi a na drugi dzien zwiedzisz sobie moje miastoZrobie czego tylko zapragniesz ale spełnij tą moją fantazje chce żebys mnie wybzykał i chce Ci zrobić lodaaaaaaaaaa.Czy ja tak dużo chce od życia..Ja chce sie tylko kochać z facetem z neta ktorego sobie upatrzylam nooooooooo tak wiele?Wyruchaj mnie błaaagam,chce być Twoja dziwką tylko raaaaz,jedyny raz 23:28:34 na początku chciałam zebys został mim męzem(paietasz jak to pisałam)teraz juz wiem ze to niemozliwe bo n ie chcesz to chce Ci chociaz loda zrobic w samochodzie,zeszłam już z wymagań potworze noObiecuje ze nie pożałujesz i bedziesz zadowolony przyjedz do mnieNic nie bedziesz musiał przeciez robić tylko usiądziesz sobie wygodnie a ja spełnie swoje marzenie i obciage kubie z kurnika któRy mnie tyle nauczył..Jeszcze chciałabym poczuć Twoje nasienie na sobie...a wniebowzięta bym była jakbym miala ten zaszczyt poczuć Twój język w swoich ustach..nie mówiąc już o wspólnym posilku ze swoim internetowym Panem..ALe tego nie oczekuje bo wiem że niemożliwe..Narazie marze tylko o możliwości zrobienia tego loda..Wiem że ludzie maja wieksze marzenia,moje niby banalne i kazdy inny z neta by sie pewnie zgodzil ale ja zawsze wybiore takiego co nie chce nowyy 23:32:31 Kubaaaaaaaaaaaa co ja mam zrobić,niemoge sobie ztym poradzic(moze to na skutek nagromadzonych stresów,moze tego wina)tak bardzo bardzo chce sie teraz bzykać z TObą..wibrator lezy ale czuje że jest we mnie taki potencjal teraz że sie on zmarnuje i potrzebuje kogoś żeby jemu tez robic dobrze..Chce widziec jak sprawiam Ci przyjemnosc jak robi sie twardy w moich ustach..i chce czuć wytrysk w ustach..dotyk Twoich dłoni na moich włosach,a takich nowoczesnych wibratorów nie prodokują "

Gość laska znetaaaaaa

Gość sruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ciekawie;) a skąd ona i Ty, daleko masz do niej?:D

Gość anty-96
powiedz żeby wysłała ci swoje zdjęcie i jak jest ok to możesz pojechać tylko uważaj bo laska sie dziwnie zachowuje ;)

Gość jestes zalosnym gnojkiem
skoro wklejasz tutaj rozmowe prywatna. pewnie na gg tez kopiujesz rozmowy...

Gość laska znetaaaaaa
wysłała długo gadaliśmy jest po wielu nieudanych związkach paradoksalnie bardzo emocjonalna dziewczyna.Ale nieraz mam wrażenie że jakaś nimfomanka.

Gość laska znetaaaaaa
nie podaje jej imienia nikt nie wie że to ona.Po prostu nie wiem co o tym myśleć pierwszy raz spotkałem się z takim czymś.Nie byłoby wątku bez wklejenia tego

Gość 12 kg
Ile ma lat przynajmniej powiedz?

Gość laska znetaaaaaa
podobno 23

Gość tu som kórturarne osoby
heh, standardzik. kumpel tak nie jedna dupe poznał.

Gość laska znetaaaaaa
na pewno jest laską bo wysyłała zdjęcia na moją prośbę w określonych sytuacjach i docierały po paru minutach,bo byłym skłonny pomyśleć że to jakiś gej-gwałciciel

Gość laska znetaaaaaa
ale sposób w jaki ona o tym pisze nie szokuje was?ook zaproponować seks(rozumiem)ale ten cały jej wywód

Gość Olka fasolka 34
jeżeli nie masz dziewczyny to pojechałabym na Twoim miejsuc;)

Gość 12 kg
Być może, dziewcznyna ma problem, jest samotna i tak zdeserowana, że szuka szybkiego pocieszenia, może jest numfomanka, może ma Hiv i chcę kolejnych zarażać

Gość misia gfh
heh jakaś nawiedzona, założe sie ze ci odetnie wacka jak cie wywiezie za miasto i wywiezie cie w worku do jeziora :D

Gość tu som kórturarne osoby
moze troche 'ograniczona' jak to dzisiejszze malolaty. pewnie stąd ten wywód.

ja bym nie pojechala z tego co przeczytalam, a bylo trudno bo ciezko napisane jest, to strach jechac raz ze dziewczyna nienormalna, ok chec zrobienia loda jeszcze rozumiem ale takiej desperacji nie umiem zrozumiec ;)

Gość laska znetaaaaaa
najlepsze jest to ze ona strasznie opisuje swoje zwiazki placze jak kochała wspomina kiedy została zgwałcona podobno ma lek przed bliskością i tylkoja wyzwalam takie emocje w niej:O

Gość Dlaczego mnie nie kochasz K.
Kubusiu nie wiedzialam, ze czytasz kafe i czemu to zrobiles? Czemu ujawniles wszystko co do Ciebie czuje? To mialo byc tylko nasze, otworzylam sie dla Ciebie. Zawiodles mnie, nie pisz wiecej

Gość jak tak bardzo chece
niech wpadnie do ciebie. chyba nie przyjedzie cie zamordowac :D

Gość laska znetaaaaaa
Kubai po świętach!:Wreszcie:łTaaaaak bardzo chce się z Tobą kochać,ale Ciebie nie ma, ani na kurniku ani na gg. Samemu to nie jest tak samo.Tylko z Tobą jest tak fajnie. Uwielbiam z Tobą to robić, bo tylko wtedy jestem na maksa sobąwiem ze w życiu nigdy nie będę nikomu mówiła takich rzeczy,bo się boje wstydzę i w ogóle,a Ty Ty wiesz o mnie wszystko.Nie wiem co mam zrobić z tym Sylwkiem..Mam obsesje jakąś, chciałabym się pobawić rozerwać, a nie nie wyć w domu całą noc, ale z drugiej strony się boje. Nie wiem sama czego.Gdyby to była impreza domowa że są moje koleżanki, a nie tylko ja i on. Pomyślałam sobie, że mogę przenocować w hotelu po zabawie a on pójdzie spać do siebie do domu. Już nawet zarezerwowałam sobie dobe w hotelu . Rano zjem śniadanie i mnie odwiezie. Zapłące za to 200zł ale chociaz będę miala spokojna noc i zero stersu. Wkurwiłam się bo jeszcze nie zdecydowałam, a on już wydal na to kasę i to nie małą Wiem że ten mój lęk niechęć strach przed bliskością to jest nienormalne,bo z każdym tak mam.. Wkurwiłam się, bo jeszcze nie zdecydowałam, a on już wydal na tten sylwek kasę i to nie małą.Wiem ze nie ułożę sobie życia przez to że jestem inna.Ja tylko z Tobą tak pisze w realu zachowuje się pod tym względem strasznie.Na każdego faceta patrze nieprzychylnym okiem, bo wkręcam sobie ze tylko o to mu chodzi. Moje koleżanki mówią, że to normalni kolesie, a ze mną coś nie tak.Ja po prostu wiem, że na początku każdy jest „fajny”a potem dopiero wychodzą wady,zawsze tak b płoz każdym. Brzydzę się nie znoszę dotyku i w ogóle.. Przeraża mnie to ze być może długo, długo z tego nie wyjdęRaz w życiu wydawało mi się ze wreszcie jestem normalna,jak wszyscy.A teraz wszystko wróciło ze zdwojoną siłą. Boje się że już nigdy nie będę potrafiła czerpać przyjemności z bliskości, z bycia z kimś. Że ta blokada mi nigdy nie minie i cale życie będę nieszczesliwa. To już nie chodzi o to by spełniać swoje fantazje i być prawdziwie sobą(bo to już w ogóle nie wchodzi w grę mówić o tym wszystkim komukolwiek,nawet jak kochałam się bałam i wstydziłam)ale żebym normalnie potrafiła kochać i czerpać przyjemność z bliskości,być normalna jak wszystkie inne dziewczynyJak powiedziałam temu kolesiowi o tym hotelu to spojrzał na mnie jak na walniętąbo przecież to że mam się przespać w jego domu wcale nie znaczy, że mam z nim spać i nikt mnie do niczego nie zmusi. Wiem, teoretycznie wiem ale i tak nie chce..bo będziemy na górze sami, a jego mama na dole..Gdyby jeszcze ktoś nocował tam jakaś koleżanka, ale nie my sami na górzePodoba mi się ten facet wizualnie,(nigdy z wyglądu nikt tak mi się nei podobał)intelektualnie też. Nie wiem co ze mną nie tak. Wiem,że uznał mnie za wariatkę i wiem ze jestem spaczona i mam obsesje,ale nie umiem inaczej Zawsze jak zaczynam się z kimś spotykać to mam te napady depresji i smutku wszystko sobie przypominam.. Uświadamiam sobie, że znowu nic nie czuje,że znowu się boje,ze znowu nie ufam i że znowu czuje obrzydzenie na sama myśl o pocałunku..Wtedy znów przeryczane noce, bo dociera do mnie, że być może już NIGDY NIGDY nie będę normalna, taka jak inne zdrowe zadowolone z życia dziewczynyZ drugiej strony tak bardzo,bardzo chciałabym kogoś kochać,mieć dla kogo o to wszystko walczyć.Mam tyle planów, pomysłów, a tak ciężko mi coś poczuć, zaufać. Rozmowy z tobą pozwalają mi przenieść się w świat marzeń .Wyobrażam sobie, że poznaje kogoś takiego jak Ty, kto wie o mnie wszystko, komu ufam bezgranicznie, kto jest idealny i przy kim jestem sobą.Robimy razem wiele fajnych rzeczy: gramy w squasha, siedzimy leniwie w jacuzzi wyjeżdżamy do spa, spędzamy weekendy w moim wynajmowanym mieszkanku, kochamy się tak jak lubie i jestem szczęśliwa. Boje się, że nigdy nie będę taka jak wszyscy. Wiem, że to może się nagle zmienić, bo kiedyś też tak miałam, że zaczynałam wątpić i jak poznałam „tą osobe”do której w końcu coś poczułam i irracjonalnie zaufałam, to się nagle w bardzo szybkim tempie wszystko się zmieniło. Miałam wrażenie, że już jestem prawie normalna,bo przełamałam ten lęk przed bliskością, ale na krótko. Teraz będzie ciężej, bo jestem bogatsza o dwa kolejne hujowe doświadczenia,krótkie, ale burzliwe znajomości za sobą mam nieudane(bardzo nieudane),wiec mam jeszcze większą blokadę niż wcześniej. Mam wrażenie, że przez ten swój stan, niechęć do ludzi,(już pomijając sferę seksu)marnuje w życiu sporo szans, odrzucam wartościowe osoby, że coś mi w życiu ucieka. Wiele szans też zmarnowałam przez to, że nigdy miałam odwagi być sobą. Chce się z Tobą kochać wirtualnieSamemu mi tak nie wychodzi z Tobą jest tak jakoś magicznie.. jak wiem że jesteś,zadajesz takie magiczne podkręcające pytania iw ogóle wszystko jest zupełnie inaczej bez Ciebie

ona Ci o gwalcie napisala? obcemu facetowi ze zostala zgwalcona? aha rozumiem dla niej to takie pzezycie jak np isc do sklepu po bulki gratuluje a Tobie gratuluje rozumu ze jeszcze z nia rozmawiasz ale wiem jestes facetem, chec otrzymania darmowego loda i w ogole chetnej jest wazniejsza ;)

Gość 12 kg
Jedź chłopcze, zapłodnij, wykorzystaj lub daj się wykorzystać, pózniej slub i będziesz miał rodzinę:) żone która daje zawsze i o kazdej porze nawet jezeli nie chcesz:) dzieci całą gromadkę kto wie moze i kilkoro nie z Tobą i całą mase innych arakcji zwiazanych z owa panną.

Gość laska znetaaaaaa
ten wpis może i dlugii ale może nakreśli jakąś jej osobowość.Ona jest pełna sprzeczności..dlatego taka dziwna..Ubzdurała sobie ze pragnie mnie i tylko mnie.Nie jest brzydka wiec jakby chciała znalazła by chętnych na ruchanie nawet mojej fotki nie chciała:Odlatego to takie dziwne wszytsko

Gość ty bys pewnie za loda nie posz
la