Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska znetaaaaaa

napsiała do mnie dzis laska z neta

Polecane posty

Gość 12 kg
ciemne włosy brąz musisz być hmm cieakwym kąskiem:) jak to co coś dobrego a dlaczego nie zasłużylismy:) przecież sypiemy kawałami jak z rękawa w pocie czoła. Skąd jestes

Gość 12 kg
leave the world behind to taki coś jagby rnbi:) tak? ja się na tym nie znam ja słucham muzyki poważnej:)

Gość 12 kg
leave the world behind uuuuuuuuuuuuu jak zobaczyłem teledysk to muszę przyznać uuuuuuuuuu gorąco tam u nich i te wielkie oczy.....

nie to nie jest rnb czy cos tam nie wiem co dokladnie napisales a nie chce mi sie drugi raz sprawdzac :) posluchaj tego bo ja nie wiem jak to okreslic ale kawalek mnie gniecie, jak slucham mam gesia skore ;) no tak brazowe wlosy plus jasnoniebieskie oczy robia swoje:D

Gość 12 kg
agnieszko kawałek naprawdę dobry ale nie przeszywa mnie gęsia skórka......bolę Hopina:) a co do tych niebieskich oczu ufff para idzie jak szalona:) podaj jakieś jeszcze kawałki

Gość tez jestem samotny
W auli wykladowej siedzi dwoch studentow. Nie daleko siadla ekstra panienka. Jeden z nich postanowil ja poderwac. Napisal na kartce : "Masz ladna noge" i rzucil do niej. Panienka się usmiechnela i odpisala : "Druga tez mam ladna". Koles zaraz napisal "To moze się umowimy miedzy pierwsza a druga?". Rzucil i w trzy minuty pozniej wyszedl z panienka z auli. Student ktory zostal terz upatrzyl sobie niezla kobialke i dawaj ten sam numer: "Ladna masz noge" "Druga tez mam ladna" "To moze się umowimy miedzy trzecia a czwarta" Panienka się oburzyla, cos napisala, rzucila i wyszla. Facus czyta: "Miedzy trzecia a czwarta to ty się umow z krowa!".

Gość 12 kg
hyhy co mogę powiedzieć usmiałem sie jak świnia.

Gość 12 kg
agnieszko postaraj sie cos jeszcze podac jakieś swoje najlepsze kawałki jakie znasz

Gość 12 kg
Następnego dnia w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: - Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów: - Jak tam Twój wczorajszy sex? - No zaje-biście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie? - U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy k*rwa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem.

Gość 12 kg
agnieszko smetów nie lubisz bo jeszcze do nich nie dorosłaś ale poczekaj jeszcz kilka lat:)

nie, moze inaczej napisze smetow nie lubie do sluchania jesli np jest dzien i nie wiem gdzies jade albo cos to zalezy od sytuacji bo na imprezie jakas lipe puszcza to wtedy nie za bardzo ;) o to chodzi:)

Gość 12 kg
Tu tkwi cału urok tego kawału. Życie samo w sobie jest świetnym kawałem.

Gość 12 kg
Po kilku nocach panna młoda skarży się matce: - Wiesz mamo już kilka nocy śpimy razem i nic, jeszcze się nie kochaliśmy - Ależ córeczko, może jest zestresowany - Ale mamo on tylko książkę czyta, i wcale nie zwraca na mnie uwagi - Wiesz córeczko, skoro on nie zwraca uwagi to może ja się położę zamiast ciebie i sprawdzę, o co chodzi. I tak zrobiły. Maż w łóżku czyta książkę, teściowa się kładzie i leży, nagle maż wsuwa rękę pod kołdrę i w majteczki zaczyna rękę wkładać. Wyskoczyła teściowa z łóżka i do córeczki: - Ależ kochanie, chwile leżałam i zaczął się do mnie dobierać - Tak, tak..., Palec zmoczy, kartkę przewróci i dalej czyta...

Gość tez jestem samotny
nie no ten ostatni kawał to mnie poprostu zabił. szczał w 10- :D co to muzyki to o tej porze ja tylko smetow, jak to ladnie agnieszko nazwalas, np. http://www.youtube.com/watch?v=QCNprAT4svE poki co bede lecial owocnych rozmow

Gość 12 kg
agnieszko jestes bardza mądrą i życiowa kobietką.

Gość tez jestem samotny
piszac ostatni maialem jak sie okazuje na mysli przed ostatni :P

Gość 12 kg
Ebb - I'm All Made of Music świetny kawałek

Gość 12 kg
agnieszko nie głupi tylko sexistowski i szowinistyczny ale takie lubię. ze smakiem i pieprzykiem:)

Gość 12 kg
agnieszko dlaczego jeszcze nie śpisz

Gość z laskami latwiej idzie
widac nie moge sie rozstac. tzn jeszcze mi sie kawalek nie skonyl:P

ej panowie a ogladaliscie moze ostatnio kogel -mogel? moj ulubiony film tak dorzuce przy okazji:P ogladalam go chyba z 20razy, teraz na tvn byl tez ogladalam, no swietny film, najlepszy jaki moze byc chyba ;) to dlatego tez ten kawal jest glupi:P