Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska znetaaaaaa

napsiała do mnie dzis laska z neta

Polecane posty

Gość 12 kg
agnieszka to może nocny marek jak ja:)

Gość 12 kg
sam nie wiem jak to jest ale lubię noc, tą cisze i spokój, dobra muzyka, fajni ludzie, miło się tak spędza czas.

Gość incogniot
Proponuje laske tak zbajerowac,aby na Twoj teren przyjechala.Jak chetna nie bedziemiec oporow.

czasami mi sie zdarza isc spac o 2 albo 3 ale nie czesto moge sobie pozwolic na to bo zazwyczaj wstaje o godzinie 4:20, a ze lubie spac to jest to wykluczone :( tyle ze nie lubie siedziec sama jak jest ciemno i cicho:(

Gość 12 kg
incogniot juz po temacie, chłopak pojechał, ona zrobiła mu laskę po czym odgryzła przyrodzenie:) teraz chłopina biega po tym lesie w poszukiwaniu zaginionego w akcji:) a ta głupia nimfomanka szika kolejnej ofiary losy w internecie:) Uważaj bo możesz być następny.

Gość 12 kg
agnieszko gdzie Ty wstajesz tak wczesnie 4:20 toż to noc jeszcze:)

Gość 12 kg
Ja niestety idę:) dlaczego niestety:) bo będzie kilka osób ktorych nie trawię a iść musze bo nie wypada odmówić zaproszenia. Penie wypiję za dużo żeby nie brać poważnie pozsotałych ludzi a w konsekwencji dostanę w łeb od kobiety, że nadużywam alkoholu:)

Gość 12 kg
pewnie praca na 6:) i dojechać trzeba co?

Gość 12 kg
agnieszko ale po co sie szykowac? nie lepiej bez wiekszych ekstrawagancji i francji elegancji:) dziny, szpile, jakis kolorowy t-shirt i jazda przeciez i tak po 0.00 nikt bie bedzie zwracał na to uwagę

eh no tak ale zanim w domu bede to bedzie 18:30, zjem cos umyje sie to jest 19:00 makijaz, wlosy jak sie spreze to zrobie to w pol godziny ale kurde to tak na szybko w sumie a nie chce tak wygladac:( albo wlasnie sie wkurze i tylko sie umyje, lekko oko i pasuje:/

Gość 12 kg
"albo wlasnie sie wkurze i tylko sie umyje" agnieszko jak dla mnie tekst zasługujacy na Nobla pobiłaś mnie nim do perfekcji

Gość 12 kg
tak Wy to dziewczyny macie przechlapane.....pół dnia dokładnie do wyjscia a ona wraz z kolezanka szafa i wszystko na łóżko i dobueranie kolorów i buty i włosy i ta bielizna albo nie ta i ponczochi jakies dodatki, torebki Matko Boska to normalnie szaleństwo:)

Gość 12 kg
Dowiem się skad jesteś?

Gość 12 kg
jak niestety chyba chcety:) tak musi być bo gdyby nie My to zwariowałybyście :) albo zagadały na śmierc:) Jeszcze jedno powiedz mi dlaczego Wy kobiety macie wieczną potrzebe rozmawiania cały czas, bez przerwy....czasami parę minut spokoju by się przydało:) a jak jest juz spokój to dzwoni i co i nawija:)

nie wiem! ale zauwazylam tez cos ja jestem straszna gadula, zagadam na smierc kazdego ;) i teraz tak, opowiem jedna sytuacje bylam z kolega np za zakupach, byl napad, strzelali obrabowali i uciekli i teraz ten kolega drugiemu koledze powie tak - byl napad, 2 rannych zrabowali 10tys i spierdzielili a ja jako ze kobieta powiem tak, no i bylismy obok stoiska z chlebem bo mi sie konczyl i chcialam sobie kupic, patrzymy i nagle wlecialo 2 facetow, byli tak a tak ubrani, blablabla... z tego co zauwazylam to kobiety o pierdolach i rzeczach malo waznych rozmawiaja ale rozmawiaja, nie wiem moze taka nasza natura, ja nawet przy jedzeniu musze rozmawiac bo inaczej mnie ch.j strzeli

Gość 12 kg
tak właśnie macie wszystko rozbijacie na malisienkie szczegoliki i to ciągłe dopytywanie sie a kochasz mnie, przytul min 10 min kochasz mnie, no powiedz to:) i nawojka jak to była z koleżanką u makijażystki i 20 min ze szczegółami:) nawet wiem jakiego koloru były podparcia w fotelach:) masakra

ja wlasnie tez tak wszystko opowiadam zanim dojde do sedna, to wszyscy spia:P czesto tez udaja ze mnie sluchaja ale to widac i ja sie wtedy wkurzam i ejszcze wiecej ruszam buzia:P bo to wymyslono pocalunek zeby kobiecie zamknac usta ;) a z drugiej strony teraz mnie tez to denerwuje jak sie o cos pytam faceta to jest odpowiedz tak albo nie, nic wiecej, albo sie pytasz jak bylo w pracy - dobrze.. kobieta by cale 8 godzin opowiedziala:P

Gość 12 kg
Kocham ją za to co ma w głowie, za to że jest konkretna i wie czego chce, za jej ciało, za to, że potrafi oddać sie cała, za to, że mam w niej przyjaciela, kompana itd ale za gadulstwo nie:)

ale widac nie przeszkadza ci to az tak bardzo:) ej ale to jest fajne, ja sie ciesze ze faceci sa malomowni bo jakbym znalazla taka gadule to bysmy sie na smierc zagadali a tak jest rownowaga wtedy ;)

Gość 12 kg
w zwiazkach trzeba się uzupełniać. jedno mówi drugie słucha, jedno robi drugie odpoczywajedno mysli drugie juz nie:) taki podział mnie interesuje:)