Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam go odbicccc

Odeszlam od exa. Teraz chce do niego wrocic ale on ma dziewczyne

Polecane posty

Gość wiemy ze prowokacja
ale takie dziewczyny naprawde istnieja.... i niech nawet prowokacje ktos poczyta i zobaczy, jakl sie "dorosli" zachowuja.

zamykamy temat :-) . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. .. . . . . . . . . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . . .. . . . .. . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . ... .. . . . . . . . . . . .. . . . . .. . . . .. . . .. . .. . . . . . . . . . .. . . .. . . .. . . . .. . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . ...

Gość jasna jasne tlumacz se
" Zadna prowokacja! Aha takich tematow jest duzo na kafe tylko moj jest prowokacja tak? To ze chce wrocic do ex faceta to prowokacja? Tak chce bo go kochamę tz sobie go mozesz kochac. to czemu od niego odeszlas, tchorzu? a on moze nie kocha ciebie. kiedy to do ciebie dotrze?:O

Gość jak mam go odbicccc
Odeszlam bo nie bylo juz miedzy nami zadnego porozumienia. Zaimponowal mi inny facet. Bardzo o mnie zabiegal, poczulam sie prawdziwa kobieta...teraz zaluje

. . . .. .. . .. . . ... .. . . . . . . . .. . . . . . . . . ............ ... .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . .. . .. .. . ... . . . . . . . . . .. . . ..... .. .. . ... . . . .. .. . . . . . . . .. . . .

Gość i tak sie tworza trwale zwiazk
" Odeszlam bo nie bylo juz miedzy nami zadnego porozumienia. Zaimponowal mi inny facet. Bardzo o mnie zabiegal, poczulam sie prawdziwa kobieta...teraz zaluje" to trzeba bylo ZADBAC O POROZUMIENIE. nie rozumiem - żałujesz, że się poczułaś kobietą? to po co odchodzisz od tego, ktory ci zaimponowal? byl ŚWIEŻY I FAJNY, NIE? :D:D:D:D a ty jestes dzieckiem i uciekasz od problemow.

Gość jak mam go odbicccc
poczulam sie kobieta jak ten nowy o mnie zabiegal bo w starym zwiazku to byla rutyna jednak ten nowy okazal sie byc nieodpowiedni dla mnie ,kocham tylko exa

Gość i już się nie czujesz kobieta
och, jaka szkoda.... kochasz eksa, przy ktorym sie nie czujesz kobieta:(

Gość Autorko trzymam kciuki
dasz nam znać, jak poszło spotkanie?:) Ale szczerze.

Gość kiiniaa a ty co robisz
:D

Gość jak mam go odbicccc
jak nie jutro to za tydzien bedzie moj:)

Gość kiiniaa a ty co robisz
:D

Gość jak mam go odbicccc
dam znac:) o 17 sie spotykamy:)

Gość kiiniaa ciężko nie zwracać
ale przynajmniej widac dobrze:D:D:D:D:D:D

jak mam go odbicccc poczulam sie kobieta jak ten nowy o mnie zabiegal bo w starym zwiazku to byla rutyna jednak ten nowy okazal sie byc nieodpowiedni dla mnie ,kocham tylko exa do momentu, aż pojawi się inny który będzie zabiegał. Ja też spotkałem się z byłą. Nie widzieliśmy się pół roku, bo wyjechałem. Ona zerwała i ona chciała wrócić. A tu taki zonk. ;) Nie spotkałbym się z nią, gdyby nie to, że wspólnemu koledze opowiadała niestworzone historie. Zajebiste to było uczucie. Spotkać się, powspominać stare czasy. Pośmiać się. Wysłuchać co ma do powiedzenia. A na koniec powiedzieć jej z uśmiechem - przykro mi, miałaś już swoje pięć minut. Nic do Ciebie nie czuję. To jak się ze mną rozstałaś(dowiedziałem się od kolegi. w szkole mu powiedziała, on mi dał znać od razu) i to jak mi opierdalałaś dupę po rozstaniu nie pozwala mi o Tobie myśleć inaczej jak o niedojrzałej dziewczynce. Co z tego że prowadzisz firmę rodziców, co z tego że masz prawo jazdy od skończenia 18stu lat? Dla mnie jesteś niedojrzałą gówniarą. Przygotuj się, bo podobne rzeczy możesz usłyszeć jutro. :D

Gość brawo brawo brawoooooo
i dobrze takiej gówniarze tak. moja była też mnie potraktowała jak ostatnią szmatę, ale ja zniosłem wszystko. ale taka myśli, że to ona jest góra, bo całe miasto się zaraz dowie, jaka to ona znów przez kolejnego pokrywdzona. heh, mineło juz troche czasu, nie wiem, co ona o mnie mysli, bo chyba nie ma odwagi sie odezwac normanie.

Gość czekamy na relaacje

Gość kapiczka71
ale jesteś niedojrzała i głupia dziewczyno-obyś znalazła się z drugiej strony i ktoś z kim jesteś związana porzucił cie po roku dla swojej byłej-ciekawe jak zajebiście się poczujesz.ja sama jestem facetem którego właśnie w rogi zrobiła żona,a on pracował ciężko-nadstawiła dupę innemu.Ciężko było mu się pozbierac i jestesmy juz jakis czas razem-około roku własnie-i co?Mam go oddac spowrotem takiej suce bo kochanek jej nie chce-podymal ją i zostawił a życie to nie bajka moja droga.OBY CI ŁUSKI OPADŁY Z OCZU

Gość Magda6558
kiinia przestań świrować ja tez chcę dorzucić swoje 3 grosze :classic_cool: Zarówno autorka postu jak i ten jej eks są siebie warci po tym jak potraktują tą biedną dziewczynę, którą rozkochał eks autorki. No chyba że ten eks autorki przejrzy na oczy i faktycznie kopnie ją w dupe.... Dla mnie jesteście gorzej niż zero, powinniście razem babrać się w swoich fekaliach do końca życia i trzymać się z dala od normalnych ludzi! Jesteście mniej warci niż gówno zapychające kibel :) Na innych ludzi, którzy mas moga na nieszczęście pokochać NIGDY NIE ZASŁUŻYCIE!!!!!!

Gość kapiczka71
ALE SUCZA...MASAKRA

Gość Magda6558
kiinia przestań świrować ja tez chcę dorzucić swoje 3 grosze :classic_cool: Zarówno autorka postu jak i ten jej eks są siebie warci po tym jak potraktują tą biedną dziewczynę, którą rozkochał eks autorki. No chyba że ten eks autorki przejrzy na oczy i faktycznie kopnie ją w dupe.... Dla mnie jesteście gorzej niż zero, powinniście razem babrać się w swoich fekaliach do końca życia i trzymać się z dala od normalnych ludzi! Jesteście mniej warci niż gówno zapychające kibel :) Na innych ludzi, którzy mas moga na nieszczęście pokochać NIGDY NIE ZASŁUŻYCIE!!!!!!

Gość wrrr co to ma być
Co za debilka te kropki wstawia że trzeba kawal strony przewijać żeby przeczytac dalsze wypowiedzi? Nudzi ci się dziewczyno to idź w nosie podłub.

Gość Powiem ci jak będzie autorko
Byłem w takiej samej sytuacji. Była odeszła do innego bo poczuła się kobietą. On ją przeleciał i poczuła się suką. Zabiegała o spotkanie, truła mi dupę. spotkałem się z nią dla świętego spokoju. Przeleciałem ją za wszelkie czasy, następnie wypieprzyłem ją z domu. Potem dalej zabiegała o to byśmy do siebie wrócili...kusząc mnie seksem:) I wiesz co? Została samotną suczką latającą od jednego do drugiego w poszukiwaniu nowego pana. Tak samo będzie z tobą. Jak nie jutro to za tydzień:)

Gość Hej suczki nananana my znamy
wasze sztuczki, nanananana.....:D:D:D:D:D:D Autorko, jak poszło?????/ Miało być dzisiaj o 17:00:D:D:D: chyba sie nie udało:D:D:D:D mam nadzieję, że ją zostwił na AMEN i poszedł do tej nowej, gdzie może być szczęśliwy.

Gość Hej suczki nananana my znamy
wasze sztuczki, nanananana.....:D:D:D:D:D:D Autorko, jak poszło?????/ Miało być dzisiaj o 17:00:D:D:D: chyba sie nie udało:D:D:D:D mam nadzieję, że ją zostwił na AMEN i poszedł do tej nowej, gdzie może być szczęśliwy.

Gość no i gdzie jest autorka

Gość kogelmogell2222
I co tam?????? autorko??????

Gość kogelmogell2222
I co tam?????? autorko??????