inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Już dwie osoby mnie witają:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Grudzień 28, 2009 Widzę, że nie tylko ja nie wytrzeźwiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...Iwaaa.... 0 Napisano Grudzień 28, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Grudzień 28, 2009 obżarciuchy und pijaki:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Myrewin Iwaaa :) no nie_ PZU ------ właśnie pewnie wszystkim brzuchy urosły:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nina z kina 0 Napisano Grudzień 28, 2009 Dzień dobry *ziewa* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 madusia18 Kant doopy:D *dzień dobrek............... za szybko napisałem i zamiast k wyszło m:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 * dzień doberek :D już poprawnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inteligentny i mądry człowiek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach