Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.a.s.a jak zwykle

kwiestia zakupów

Polecane posty

Gość glupie pytanie
Mialam kiedys faceta, ktory byl podobny. Na delikatne uwagi nie reagowal. A zachowywal sie identycznie. Na studiach mialam dosc sporo pieniedzy ale strama sie oszczedzac bo wiadomo, ze potem moze byc ciezko. bylo i stypendium socjaln,e dofinansowanie obiadow i potem doszlo niemale naukowe wiec z pomoca rodzicow niezle mi sie wiodlo. Moj facet skonczyl studia jak jak konczylam swoj drugi, dstal niezla prace i .. myslalam, ze moglby chociaz raz na jakis czas zaproponowac ze zrobi zakupy czy kupic cos na obiad skoro teraz ma kasy jak lodu. Przeliczylam sie ... przychodzil do mnie niemal codziennie, wycigal chleb czy nakladal sobie obiad jak u siebie. Bral prysznic i zuzywl szampon. Nawet wspomnial ze moglabym miec u siebie jakies kosmetyki dla niego. kazalam mu przyniesc swoj zestaw. W koncu zaczelam podliczac ile dokladnie zjada i zuzywa wody kiedy u mnie jest, ile godzin w miesiacu spedza i kazalam sie zaczac dorzucac do rachunkow bo przez niego placilam prawie podwojnie za wszystko. Dorzucal sie 2 miesiace a potem ze mna zerwal mowiac, ze mu sie zwiazek ze mna nie oplaca :D

Gość k.a.s.a jak zwykle
My nie mamy jeszcze slubu, dzieci. Mozna jeszcze wszystko zmienic. Zaczne od faceta chyba. Na zwiazek juz nie mam pomyslu. Bo zmiana jest na chwile.

Gość k.a.s.a jak zwykle
Napisal mi ze jego wujek sie smial ze mamy taki burzliwy zwiazek. Ciekawe czy chce uslyszec co moj ojciec mial do powiedzenia. Pisze mi ze mu wstyd przed znajomymi bo razem mielismy isc na sylwestra. A co mnie znajomi obchodza. Zdanie znajomych czy wujka zawsze bylo wazniejsze. Juz wariuje tutaj jak sobie pomysle o tym wszystkim.

Gość proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
co się krępujesz? dobrze ci zrobi przynajmniej jak się matoł dowie jaki z niego burak. dajeszzzz mała

co się krępujesz? dobrze ci zrobi przynajmniej jak się matoł dowie jaki z niego burak. dajeszzzz mała