Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też zawstydzona

bilans 18-latka, czy musiało to być aż tak krępujące?

Polecane posty

Gość gość
Żałosne prowo podnieconej gimbusiary, która fantazjuje o wujku :O🖐️

Gość gość
od 16 lat do lekarza możesz chodzić sama, co więcej- na bilans od 13 lat. Nędzne prowo.

Gość gość
jestes bezwstydna ze rozebrałas się przed wujkiem,trzeba go bylo wyprosić...on zresztą tez jakis nie kumaty,jak uslyszał ze masz zdjąć stanik to sam mógł wyjść

Gość haak8
A pozniej sie obudzilas z reka w majtkach

Gość gość
STARE TEMATY wyszukują małolaty i się podniecaja. nie ma żadnych bilansów 18-latkow. te, ktore o tym piszą to zwykłe gimbusy :-O

Gość Meso
''męskiego ścierwa'' - oto przykład głupiej i niewychowanej dziewczyny. Nie ma żadnych argumentów tylko obraża. Co do innej wypowiedzi o niekumatym wujku bo przecież ''sam mógł wyjść'' tsss...bez żartów. Gdybyś była w pokoju gdzie chłopak czy facet ma ściągnąć majtki to byś była się tak dostojnie nastawiona...rycersko.. i byś wyszła? Nie, byś się patrzyła...a tym bardziej facet...z krwi i kości...który miał ładny widok i na właśnie życzenie miał z niego z rezygnować? :) Nie rozumiecie facetów i to jest przykre...szparek kolegom nie pokazujecie a później będziecie starymi pannami. Ach...naiwne dziewczyny...A jeśli chodzi o autorkę wątku, dziewczyno co się takiego stało?? tak tym żyjesz ze popatrzył co masz za majtkami? zrobiłaś dobry uczynek...o rany...no aaale wstyd do końca życia jak nic :P Powiedz aby teraz on Ci striptiz zrobił i będzie sprawiedliwie...może zaczniesz myśleć o męskiej anatomii zamiast o głupotach.. kosmetykach i ubraniach...

Gość gość
autorka topiku o ile to nie prowo to straszna sierota , lamus, oferma itd 🖐️ jakby lekarz chcial ci penisem przez pochwe przy wujku krzywizne kręgoslupa sprawdzac to tez bys sie zgodziła?:D troche wiary w siebie k***a masz 18 alt i radze sie ogarnąc bo cie ludzie będą robić w c***a na kazdym kroku wykorzystywać to że jesteś taka sierota boska :O

Gość Meso
100% zgoda, niech się ogarnie..mogła się odwrócić aby co najwyżej tyłek jej zobaczył. Z drugiej jednak strony łatwo nam mówić... No chyba ze to ściema puszczona aby bały się chodzić na bilans :) Teraz już wie wiadomo...skoro czytam wpis jak chłopak się żali iż obok lekarki (czy studentka) która go macała... była jeszcze higienistka oraz jego wychowawczyni...i wszystkie się patrzyły to nie che mi się wierzyć aby to była prawda. Albo jeszcze lepsze, bilans 14 latków...że proszono do pokoju po 2 osoby, dziewczyna i chłopak, razem się rozbieralni i lekarka badała ich :) Albo że chłopka dziewczyna jeszcze nie zdarzył sie ubrać jak wszedł chłopak...a później on musiał sie rozebrać jak dziewczyna jeszcze nie zdążyła wyjść bo długo sznurowała buty :) Po tym ''uzgodnili'' że zostanie to między nimi... I jak to wszystko czytam to myślę sobie...albo ściema gimbusów..erotomanów albo po prostu przeleciało mi życie bo już skończyłem 18 lat a takich wrażeń nie miałem...dla takich wspomnień warto żyć :)

Gość gość
Co prawda to prawda...jak jest lekarka to niby dlaczego dziewczyna się wstydzi? Nie rozumiem... Tym bardziej że lekarka jest delikatna :) więc i ja, chłopak, wolę lekarkę :>

Gość pocztaemail80MALPAgmail com
Nie ma co się obrażać, bo faktycznie macie minimalizm za majtkami :P Ja wam zazdroszczę...możecie skakać, pływać, jeździć na nartach, beztrosko leżeć na brzuchu i się nie przejmować. Jak chłopak sobie coś uszkodzić to już może stać się bezpłodny...bardzo skomplikowane narządy zewnętrzne - bo mowa o zewnętrznych. Wewnętrzne są skomplikowane są i kobiet i u mężczyzn. Za to wy rodzicie :| A wstyd to dziwactwo...każda dziewczyna ma to samo, każdy chłopak ma to samo,. A wielki wstyd jakby to było nie wiadomo co :) Gdybyście się urodziły na innej planecie gdzie chodzi się jak na plaży nudystów to byście paradowały ze szparkami :) PS do autorki: zrobiłaś psychologiczny błąd, że się nie odzywałaś do wujka. Mleko się wylało, stało się i jak jesteś gadatliwa z natury i nagle tym razem nic nie mówiłaś wracając do domu, to wujek mógł załapać, iż jest Ci głupio :P trzeba było improwizować a jak rzeczywiście było Ci wstyd to trzeba było od razu mówić aby wyszedł.. a wiesz...obcy jak Cię zobaczy nago to małe miki...pewnie już go nie spotkasz jak mieszkasz w dużym mieście a przynajmniej on będzie miał radochę...z rodzina już jest gorzej. natomiast czytając datę wpisu już duzo czasu minęło wiec to jest wspomnieni jak sen...pewnie już tego nie czytasz i się tym nie przejmujesz. :) Pozdrawiam.

Gość anna2255
Ściema i tyle. Za dużo fantazjowania...ze wracała do domu i nie nie powiedziała nic, że wujek młody...żart. A co ma powiedzieć chłopak jak lekarka się do niego dobiera? On ma tam więcej...a i tak lepiej jak delikatna kobieta to robi i dla chłopaka i dla dziewczyny, przy tym dziewczyna ma to samo wiec nie ma wstydu. Fakt faktem dziewczyna ma prostą budowę anatomii więc równie dobrze nago można chodzić...tylko wite ma sie w głowę ze jak ktoś zobaczy to wielki wstyd, a jak facet to juz w ogóle...a ze zadowolony z naszych wdzięków i to juz dziewczyna nie ogarnia bo ''wstyd''.

Gość gość
TO NIE JEST ŚCIEMA! mój starszy syn miał kilka lat temu bilans w wieku 18 lat! jest obecnie studentem i młodszy 20 latek kończący technikum przynosi mi dziś kartę druk od pielęgniarki szkolnej na bilans! myślałam,że z krzesła spadnę! przecież to dorosły człowiek-szukam takiego tematu w necie i tu trafiłam-czy oni w tej służbie zdrowia powariowali-a może szukają im dodatkowej (farsa) roboty!

Gość gość
do Małgorzata 303 a jak masz na nazwisko