Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Branie

ej zdarzyło sie wam cos kiedys ukrasc ?

Polecane posty

Gość Pener Szwak
no i git nie zbiednieją.

hehe. albo widzialam kiedys gosciowe co zastanawiala sie z meze ktory dzem wzias.. i zaczeli probowac wszystkie pokolei xD

najlepsze sa te promocje "ty dy dy ,,schab wieprzowy bez kosci". i wszyscy w bieg... mochery jak by biegly w "biegu po zrowie" .. przepychaja sie .. popychaja innych.. tyle sil.. zawsze pierwsze ale w autobusach stana nad toba i ryja te dupy zeby je przepuscic

ja kradłam kiedyś stringi w sklepieprzylapała mnie kolezanka mamy :) ale byl wstyd

Gość też mam coś na sumieniu
biorę trochę np. pieczarek do woreczka, idę zważyć, naklejam cenę, a potem dokładam jeszcze trochę. oczywiście nie tak, żeby różnica była wielka, bo z 10 dag na 1 kg - to już by się przy kasjerka połapała, że coś nie tak :-P

Gość alltheway
Ja ukradłam kiedyś Cheetosy ze sklepu spożywczego na wsi. Ale sklepowa była sama sobie winna. Poszłam z kolegą kupić parę przekąsek na wieczór. Za chwilę wróciłam się do sklepu, bo uznaliśmy,że jeszcze 1 chipsy by się przydały. A sklepowa była na zapleczu,kilka kroków ode mnie. Wolałam 3 razy. Głucha.Więc wzięłam chipsy i wyszłam.:)

tez zauwazylam ze te kasjerki wgl nie pilnuja... ciagle odchodza od kasy.. czasami trzeba czekac nawet 10 min zeby laskawie przyszla

Gość mrs.cohen
ja przez przypadek wyniosłam pasek z newyorkera, ale jak zauważyłam że mam go zawieszonego razem z moim płaszczem na ręku od razu odniosłam, a ochroniarz stał przy wejściu i nic nie zauważył ;P

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kiedys tak, nie raz, teraz juz nie

Gość nixxi1237
jak byłam mała to ukradłam rodzicom pieniądze, z tego co pamietam to 100zł, wszystko poszło na żelki i cukierki pudrowe, haaha, a jak byłam starsza(z 12lat) to ukradłąm w supermarkecie żel do kąpieli i szampon, i kiedyś cukierki

Gość spodnie w lumpie gdzies
za 35 zl:o nie wiem, co mnie napadlo, mialam wyrzuty sumienia i wiecej tego nie zrobilam:P

kurwa ale smieszne z kradzieza mi ukradli telefon w szkole i teraz nie wiem juz co jeszcze zrobic.... naprawde zajebiste uczucie wiesz zostac przez kogos okradzionym :/

Ja jak mialam ok 10 lat do podpierniczylam babci kolczyki, potem starzy sie kapneli i musialam oddac..ale byl wstyd... ogolnie rodzicom podkradalam kase z portfela - male kwoty zeby nie zauwazyli np 5zl.

wlasnie .. :D co innego ukrasc.. a co innego byc okradzionym.. :P mi kiedys ukradli srebrny łancuszek.. albo wypadlo mi z kieszeni ok 150 zeta.. :(

Ja jako nastolatka kilka razy ukradłam truskawkowe czekolady Wedla :D Poza tym kiedyś ukradłam też z supermarketu żel punktowy na pryszcze i gumke do mazania, taką czadową, pachnącą...

Gość Dr reh. Ferdynand Kiepski
Nie kurde, ja mam swoją godność i honor kurde, pochodzę kurde ze szlacheckiej rodziny don Ferdinanda i ja kurna z tego oświadczam, że nic nigdy nie ukradłem!!