Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gorsijda

Niesmiałosc?

Polecane posty

Gość Gorsijda

Marnuje kazda okazje na to by zdobyc dziewczynie a mialem kilka naprawde pewnych szans. Nie naleze do ani najprzystojniejszych ani do najbrzydszych. Z chlopakami mam naprawde dobre kontakty zreszta to samo sie tyczy dziewczyn lecz kiedy przychodzi co do czego to albo wymiekam albo staje sie niemilosiernie niesmialy i wtedy nic mnie juz nie przekona abym powiedzial dziewczynie co o niej mysle. Od 2 miesiecy na okraglo pisze z jedna dziewczynom nawet po 5 godzin na dzien, podoba mi sie lecz nie mam pojecia czy chciala by pojsc krok dalej. W szkole nie wiem czemu ale staram się ja unikać a jak już ja widze to kończy się na cześć i cześć, jeśli już cos z nią pogadam to ona zaczyna rozmowę. Zauważyłem ostatnio ze nie tyle co boję lecz przejmuje się tym co powiedzą przyjaciółki tej dziewczyny ktorej wyznam moje uczucia wobec niej, a także to ze jestem dużo śmialszy pisząc smsy czy wiadomości aniżeli gdy gadam z nią w realu Jak mam na to poradzić a jak mam się stać śmialszy w takich sytuacjach, moze ktoś mial już podobne przeżycia i czy mógłby podzielić się jak rozwiązał ten problem... Proszę zeby nie nie zasmiecac i dodawać tylko krytyczne i przemyślane odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować