Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

ja jestem czarownica a nie pomyslowy Dobromir :P no i nie mam zaczarowanego ołówka-czym sobie narysuje? :P :D jakis zaczarowany olowek by mi sie przydal... ehh... [wzdycha znaczaco] :D:D:D

bedzie nam cieplej:D pocieranie nosow=tarcie=cieplo :D:D:D :P a najlepiej o wschodzie slonca przy muzyce "zwierzat"

przeciez mowilam ze zwierzeta :P marudziles, ze gadam po tubylczemu to teraz wszystko bede tlumaczyc :D no dobra...nie wszystko...jeszcze wszystkiego nie wiem ;) http://www.youtube.com/watch?v=GgoWjzYfqOM&feature=channel ta piosenka jest z cyklu"tego sie nawet stac nie da" ale polezec i posluchac mozna...powoli...bardzo powoli... ;) ...o czym ja mowie...:O przeciez glucha jestem :O jestem prawie idealna kandydatka na zone:P niedoslysze-nie bede sie czepiac:P jeszcze tylko niedowidziec i nie chodzic, zeby sie nie szwendac za Toba i panna mloda jak ta lala :D :P

to bedziesz ziewac? :P jeszcze mnie zjesz :D to powiedz mi co ekstremalnego chcialbys zrobic? wylaczajac przejazdzke z glucha czarownica samochodem bez klockow hamulcowych :D:P

Gość Fairy Pomarańczowego
a !!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu Was mam :D :D :D

:) cześć czarny :D :D :D a gdzie jest druga połówka ?????????

ok czarny mówię Ci ......że................. ja też skaczę :D :D :D val-cześć :)