Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość założe dla Was topik

DLA VALKIRII I KRADZIEJA oraz innych szczęśliwie zakochanych

Polecane posty

Pentium, nic się nie stało :) Zaglądniesz tu czasem ? Ja muszę na razie zmykać :) ... trzeba zjeść jakieś śniadanie :D Do potem :)

Popatrz Aga ,jakie błędy mi się tworzą .Dziwna klawiatura...Pozdrawiam i życzę miłej konwersacji:)

Gość ,,,........,,,
Jak sie pojawi wiedźma to zostawiam buziaki ;) 👄 👄 👄 Miłego dnia!

Gość ,,,........,,,

Gdy nocą zamykam Cię w ramionach, drżysz. Gwiazd szukam we włosach Twych jak myśli za dnia zgubionych... Oddechem mym okrywam Cię moje ciepło w nim zaklinam... Ustami śledzę uciekającą poziomkę ach ten głód... Dłonie rzeźbią w ciemnościach każdy milimetr radości, a Ty wciąż drżysz, i tylko oczy Twe płoną jak moje. Dotykiem rozpaliłaś me zmysły całuje Twe usta gorące... Dotykiem objęłaś mnie w posiadanie włosami otulając mą twarz, dotykiem budząc namiętność, oczami chłonąc ekstazę, otwierając drogę ku zapomnieniu... Poddaję się Tobie bezgranicznie... piersi Twe całując smakując słodycz Twej skóry opadłem w otchłań zatracenia, eksplodując kolorami drżąc z upojenia, oddychając Twym oddechem całując Twe dłonie... Twą szyję i usta i oczy zasypiam utulony Twym dotykiem.... ❤️ V 👄 ;) wiersz z neta ,autor nieznany...

Gość **** **** *****
Dla zakochanych:) Aby doświadczyć miłości, należy oderwać dłonie od tego, co pewne. Wszystkie ziemskie pewności próchnieją; należy podnieść dłonie otwarte ku górze i schwytać miłość; tylko ona może obdarzyć człowieka niekończącym się poczuciem bezpieczeństwa i pokoju. /R. Mleczko/