Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonheur

Czy wrócić do niego po zdradzie

Polecane posty

Gość bonheur

Napewno był juz tu taki temat...ale teraz ja jestem w rozsypce i nie wiem co ze sobą zrobić, ostatnio pokłóciłam sie ze swoim facetem z którym byłam 3 miesiące po czym on poszedł przespać sie ze swoją byłą, przepraszal tłumaczył sie tym ze był pijany nie wiedział co robi i ze żałuje, teraz chce wrócić, myślicie czy warto ??

Gość neordyna
hahhahaha 3 miesiace to nawet nie jest zwiazek, ile Ty masz lat, 16 nascie??? nie, nie wracac, olac huja i zaczac zyc swoim zyciem, bo potem gdy bedziesz miala meza dzieci i rachunki na nic nie bedziesz miala czasu a takich jak on jest peczki!!!!

Wiesz, zastanawiam się w tym momencie, czy mój były, o ile się przyznał, to też tak tłumaczył się swojej obecnej,bo miałam podobną sytuację, chociaż twierdzi,że wtedy z nią nie był. Niestety wiem, jak to wyglądało u mnie, i na twoim miejscu traktowałabym to jego "byłem pijany i nie wiedziałem co robię" z przymróżeniem oka.

Gość eksy
gdyby był az tak pijany to by nie mógł przecież to oczywiste!! ja nie wybaczyłam po 1,5 roku i wiem ze dobrze zrobilam. Jesli koles robi taki numer juz na poczatku to co potem? i czemu do niej poszedl?bo sie pokłóciliście? to ma byc powod? prosze Cie co za kretyn!

Gość rude to wredne
taaa, i za kazdym razem tak będzie robić?? weź sie zastanów. nie byłabym z nim pieciu minut!

Gość ...ups
No to co, że 3 miesiące. Czy to oznacza, że może spać sobie z byłą. Bardzo śmieszne. Każdy związek ma swój początek i nie znaczy, że wtedy można dopuszczać się zdrady. Olej go, niech ma nauczkę i niech do niego dotrze w końcu co to znaczy wierność w partnerstwie. Zdradził raz i najbardziej prawdopodobne jest, że będą następne razy.