Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dede 22 22

Moja matka nie akceptuje mojej orientacji ani mojego dziecka!

Polecane posty

dede, więc trzymaj się rodziny taty. Nie czytaj głupot kpiarza, który przewiduje, że Twój syn znajdzie się w sytuacji kilku na jednego. To są dywagacje. Żyjemy w innych czasach. Znajdzie kolegów i koleżanki.

Tak wiem jak to jest. W czasie podstawówki mój ojciec siedział w więzieniu, a po wyjściu chlał. Znam to uczucie, ale to nie koniec świata. Przecież nie moja wina że tak było. Jakoś niespecjalnie to się na mnie odbiło.

Gość gorsze to nic matka która
jest prostytutką :O Mały będzie może miał w przyszłości dwie matki :D :D :D

Dzieci są takie jak dorośli .To ,że nie akceptują inności wynika z tego ,że tak myślą ich rodzice .To fakt .Ja swoich uczę tolerancji , szacunku do człowieka .A co do bycia dobrym człowiekiem ma jego orientacja seksualna? Nic .

Mnie ojciec uczył że to chyba ne do końca normalne jak jeden facet posuwa w dupsko drugiego ale może on sie nie zna

Gość kpiarz.
mówił mi to w trakcie posuwania mnie w dupsko :classic_cool:

Gość kpiarz a milosc dwoch kobie te
z jest nienormalna?:D

a co normalne to jest waszym zdaniem? zaraz zaczniecie pisać że każdy ma prawo kochać jak i kogo chce

Gość dede 22 22 22
Ze swoim synem napewno przejde jeszcze rozmowe na temat swojej orientacji. Troche racji w tym jest że dzieci bywają okrutne,ale jakoś mu to wytłumacze jak podrośnie. Mam nadzieje że mały to zrozumie. Co do mojej drugiej połówki to już kogoś poznałam!

Coś mi się przypomniało. Moja koleżanka stwierdziła, że nienawidzi lesbijek i gejów, bo w Bilblii napisane jest, że związek powinna tworzyć kobieta z mężcyzną. Inny związek to grzech i już. Ta sama koleżanka kradnie towary ze sklepów. Wiele razy została na tym przyłapana. Wie co jest napisane w Bilblii, ale czy zna chociaż 10 przykazań? Często gęsto bywa tak, że osoby, które najbardziej i najgłośniej krzyczą, że coś ohydne same mają różne grzechy na sumieniu.

Ja tam pierdole biblie i religie. Dla mnie jest poprostu obrzydliwe jak jeden koleś robi pałe drugiemu. To nie jest normalne i koniec. W końcu natura jakos tak wykombinowała że z dwóch jegomości dziecka nie bedzie

Kpiarz- Twoje słownictwo też jest obrzydliwe i żenujące :O Przecież związek dwojga ludzi to nie tylko seks .Dla Ciebie tylko ? Smutne :(

Pierdolisz, ale Twoje dzieci pewnie będą/były ochrzczone. Przystąpią też do komunii i chociaż w święta będą chodzić do kościoła. Nic nie bierze się z powietrza. Osoby homoseksualne nie mordują nikogo faktem, że wolą swoją płeć, więc nie ma w tym nic nienormalnego.

kpiarz- widzę że nie rozumiesz istoty homoseksualizmu, albo i w ogóle istoty związków. Homoseksualiści kochają osoby tej samej płci. Sex nie ma na to wielkiego wpływu. A co do normalności- podaj jej definicję jak potrafisz.

Dobra przekonaliście mnie. Nich żyją geje, chwała pedofilom i nekrofilom niech każdy będzie w takim związku w jakim chce. Co ten Polański takiego złego zrobił że go do więzienia chcą wziąć - ja nie wiem ci prokuratorzy sa bezduszni zniszczyli taka piękną miłość. Hetero to przeżytek . . .

Kpiarz - mylisz pojęcia .Celowo ? Pedofilia ...........? Mam nadzieję ,że rozumiesz ,że opowiadasz bzdury.....:O

Gość homoseksualizm....
to nie pedofilia u kobiet pedofilia nie występuje a jeśli nawet by wystąpiła to strach by było gdyby autorka urodziła córke ale ma syna :D więc jemu nic ni zagraża:P

Oj człowieku... Dla ciebie to wszystko jest albo czarne albo białe... Polański nie zgwałcił 13 latki. Ona mu dała, a że się wydało to pech... W niektórych krajach do dzisiaj w wieku 12 lat dziewczęta są wydawane za mąż. Myślisz że ich mężowie odpuszczają sobie sex? Normalność to rzecz względna.

związek tworzy kobieta i mężczyzna a peday to dla mnie takie same zboczeńce jak pedofile czy zoofile czy co tam jeszcze wymyśłili

Akurat co Polanskiego - mam jasne zdanie .Jest winny .Dziewczyna była nieletnia i choćby sama nalegała -dorosły mężczyzna nie miał prawa jej tknąć .Dura lex sed lex!

byłem w wakacje w Krakowie i na rynku dwóch kolesi zaczęło sie namietnie lizać. Myślałem że zarzygam cały rynek jak to zobaczyłem. Jakim prawem takie wynalazki chcą miec dzieci?

Związek tworzy dwoje ludzi... Reszta to kwestia wychowania. Uważasz tak bo ojciec ci tak wpoił. Ja uważam tak jak JA uważam i nie widzę tu nic dziwnego.

Kpiarz - nie twierdzę ,że lubię takie widoki ,ale jeżeli tak ostentacyjne i wulgarnie całuje się para heteroseksualna -też mi się to nie podoba .