Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

kobietapewnegomezczyzny - oryginał ładniejszy :) Tak się składa ze cały wieczór słucham takich miłosnych przebojów, tak jakby na odtrutkę :Dziękuję

Gość konserwa
sasasasasasasasasa wiek to stan ducha:) więc nie sądze że miejsc al Ceibie na cmentarzu sie znajdzie:)

Gość sasasasasasasasasa
Zostanę z Wami dopóki nalewka maminy jeszcze się leje... później papierosek (może by tak rzucić na nowy rok?), mycie zębów i do łóżka :] W razie czego zapraszam :P

Gość sasasasasasasasasa
Oooo czyli stare pryczki też są :] Jak miło... piękny wiek, prawda? :)

sama ale nie samotna- widzisz juz Cie uwielbiam , mamy podobna dusze:* Konserwa dziekuje za ten link....:**** sasasa _ no wiesz co ja mam 23 a moj kochany 28 i co ja miala bym o nim powiedziec ???? mlody facet z Ciebie :*

Gość konserwa
pikny ja sie patrzy:P

Gość sasasasasasasasasa
konserwa, ale nie wiesz jak to jest? Jak chcesz mieć fajną miejscówę, to musisz rezerwował długo długo przed. Bo inaczej wylądujesz na szarym końcu :]

konserwa - podziekowalam Ci za ten link- bo jest bardzo piekna ta piosenka, z pieknym przeslaniem, z pieknym tekstem... jejku jest cudowna !!! a co Wy o nim myslicie ?? sklania do reflelsji... "chwila ktora trwa moze byc najlepsza z Twoich chwil" piękne i cudowne....

Gość konserwa
moonLightDreamer bardzo nastrojowa:)

Pewnie po mnie pojedziecie, ze nienormalny - ale i tak powiem: jednej jedynej rzeczy jakiej mogę być pewny i dumny w zyciu to jest to ze nie miałem w swoich ustach papierosa, nawet na chwilę :) 3mam kciuki za wszystkich rzucających, bo niezłą batalię z rodzicami spędziłem, więc wiem jakie to musi być wyrzeczenie..

Gość konserwa
kobietapewnegomezczyzny ciesze sie ze sie podoba bo daje do myślenia każdemu bez względu jakiej muzy słucha:)

Gość tricky
hej :) jest tu jeszcze kobietapewnegomężczyzny? udanego nowego roku wam zycze :)

Gość konserwa
ja osobiści obdarzona mocnym węchem nie znosze papierosów życze Wam więc o ile tego chcecie rzucenia tego nałogu

Gość sasasasasasasasasa
Kobieto pewnego mężczyzny... no wiem, wiem że młody :) Wiesz, jak czasami patrzę na młodzież, te 15stki, 18stki... to czuję się stary. Ja już chyba tak wygłupiać się nie umiem. Chyba trochę aż nazbyt poważny jestem. Ale postanowiłem sobie, że w nowym roku - mniej pracy, więcej ludzi w około i więcej czasu dla nich. Bo ten rok prawie cały przepracowałem.

moonLightDreamer- JA TEZ NIGDY NIE MIALAM W USTACH PAPIEROSA, WIĘC JESTEM Z TEGO DUMNA.tOCZYLAM BATALIE Z TATA KTORY JEST WYKLADOWCĄ, I MA CZESTO CHORA KRTAN + PAPIEROSY = ZABOSTWO. ALE JUZ SIE PODDALAM. konserwa- uronilam łezki na tej piosence, TAK MI SIE JAKOS SMUTNO ZRIBILO,BEZ MOJEGO UKOCHANEGO.

Gość konserwa
sasasasasasasasasa tego ci życzymy bo nie sama praca człowiek żyje i takie tam:)

kobietapewnegomezczyzny - moj tata kiedys trafił na pogotowie, tam go nastraszali i jest spokój. Mama powiedziała ze przestała, zobaczymy.. sasasasasasasasasa - jak to ktos kiedys wczesniej napisał: młodość to tylko stan ducha :)

Gość sasasasasasasasasa
konserwa, ja rónież nie znoszę zapachu papierosów. Po każdym zapaleniu myje ręce... popieprzone to, dziwne, ale tak mam :) Dlatego palę mało, bo nie chce mi się latać non stop do łazienki :) Ale zgadzam się... papierosy są beeee... ale tylko palacz wie jak relaksujące potrafi być zapalenie papieroska :) Najlepszą chwilę miałem, gdy byłem w Bieszczadach w Bacówce pod Małą Rawką... jak siadłem na gangu, patrzyłem jak chmury głaszczą szczyt Połonicy i paliłem papierosa.... Boskie i relaksujące uczucie :)

Gość konserwa
sasasasasasasasasa bieszczady ja chce w bieszczady

Gość sasasasasasasasasa
Konserwa... no i w czym problem? Wsiadasz w PKP, PKS czy w co tam chcesz i jedziesz. Przygoda fajna, góry przepiękne. Mam z tego miejsca kupę pozytywnych i zabawnych wspomnień :)

Gość sasasasasasasasasa
No to Dobrej Nocy! Kolorowych i efektownych snów :)