Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

Gość konserwa
JESTEM ZA !!!!!!! WSZYSCY BĘDZIEMY SZCZĘŚLIWI!!!!!!!!!!!!! zdajmy tylko z tego raport prosze:)

Gość konserwa
things o co go?

Gość konserwa
ja nie mam no miec może jeszcze większy dystans do rzeczywistości:)

Gość konserwa
kurcze dziewczyny i chłopaki chyba powoli jakies odliczanko sie zaczyna no nie:)

moonLightDreamer - OCZYWISCIE ZE BEDZIEMY ROBIC NIE COS A DUZO W TYM KIERUNKU I POZYTYWNE NASTAWIENIE NAJWAZNIEJSZE !!!!! ja mam postanowienia * byc coraz blizej mojego mezczyzny moze nawet na jakis czas znalezc prace blizej niego *kochac Go tak jak dotad :D *SCHUDNAC I BARDZIEJ DBAC O SIEBIE *nie spedzic kolejnego sylwka na kafe :D (choc Was bardzo lubie :* )

Gość konserwa
my tez Cie lubimy*)

+ Mówić to co myślę i czuję + Jeszcze bardziej się angazować w niektóre sprawy + Jedno, o którym tylko Bóg wie :) Spełnienia marzeń!! Petardy się zaczęły na dobre...

Gość konserwa
co za emocje:P

Gość konserwa
miłości miłości miłości miłości miłości miłości miłości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochani, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! MAMY NOWY ROK, BOZE, SPRAW BYŚMY PRZEZ NASTĘPNE 365 DNI NICZEGO NIE ZAŁOWALI A PRZYSZŁY ROK SKOŃCZYLI Z PEŁNYM UŚMIECHEM :D

moonLightDreamer- kochani jesteście:) Życzę Wam duzo duzo duzo uśmiechu i wiele wiele wiele szczęścia na codzien i bysmy czuli się kochani i doceniani, zeby spelnily sie nam nasze skryte pragnienia i bysmy nigdy nie tesknili (co niestety bedzie trudne) WSZYSTKIEGO NAJ KOCHANI :*

Gość penis 17 cm wcale nie jest zły
a ja wam życze śmierci, hehehe

Gość konserwa
Ja WAm też powodzonka we wszystkim we wszystkim we wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moi kochani te sylwek jest fajny dzięki WAM

konserwa- wyjelas mi to z ust! tak milo bylo sie tu spotkac i porozmawiacz tak fajnymi ludzmi. Ja juz widzę jaka byla by swietna kulturalna imprezka gdybysmy mogli spotkac sie na zywo :* skad jestescie moi drodzy ?? ja Mazury :)

Gość konserwa
ja śląsk chodź z urodzenia Warmianka:)

Śląsk :) Daliśmy radę, nie złamaliśmy się, chyba nikt z nas nie płakał, jedynie co - tęskno za prawdziwą miłością i bliskością, której nawet tak ciepłe słowa na szklanym ekranie nie zastąpią. Mamy juz Nowy Rok - wszystko co teraz robimy, co czujemy - idzie na czysty rachunek, nie zmarnujmy tej szansy :D

Gość cfaniak i tyle
Ale to wszystko jest głupie..