Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super rogacz

moja dziewczyna pracuje w burdelu

Polecane posty

Gość super rogacz

To był czysty przypadek . Kolega pojechał w delegacje do Warszawy a że był tam kilka dni ,postanowił się zabawić. Pojechał do przypadkowej agencji towarzyskiej. Tam wśród lasek do stukania moja dupa Mariola . Zaprosiła go na bok i prosiła żeby nic mi o tym co widział nie mówił . Nawet obiecała mu darmowe ostre ruchanie. Ja byłem święcie przekonany że Mariola pracuje w butiku .Soboty niedziele w pracy. Kilka razy zaproponowałem ze ją odwiedze w pracy. Ale wszystko robiła zeby do tego nie doszło. Mowila że szefowa bedzie zła ze ja ktos odwiedza podczas pracy. Kolega o tym spotkaniu opowiedział mi niedawno przy flaszce. Czy sa tu na forum faceci z podobnymi problemami? Myślę ze takich kurwiszonów jest wiecej . Ze nie jestem odosobniony. W domu jak przyjechała to była taka miła. Pizda ciasna , a jak ochoczo sie ze mną pierdoli. Taką kurwe to sie powinno wysłać na księzyc, a to ma być moja żona. Chyba sie jebne z mostu:(

Gość kk1122
I co w tym dziwnego. Jest to jedyna praca którą "kobiety" potrafią wykonywać najlepiej. I co najważniejsze nie trzeba do tego żadnych dyplomów ani innych kwalifikacji. Dziwi mnie tylko głupota wszystkich mężczyzn którzy jeszcze tego nie zatrybili.

Przedewszystkim bez nerwów. Skoro twoja dziewczyna pracuje jako prostytutka, to bez wątpienia ma jakieś powody ku temu. Bez wątpienia jednak cię kocha, skoro z tobą jest i skoro nie chce żebyś wiedział czym się zajmuje. Udawaj że nie wiesz czym naprawdę się zajmuje i traktuj ją normalnie. Po prostu ją kochaj.

Gość super rogacz
pajacu Ty sobie nawet sprawy nie zdajesz ile młodych dziwczyn nioficjalnie pracuje w sklepach biurach . a oficjalnie pierdolą się tylko z pizdy iskry lecą. z regóły są to dziewczyny przyjezdne ,studentki. w swoich rodzinnych stronach są to cnotki niewydymki, bardzo pruderyjne , podobno sa to dobre żony. mają swoje tajemnice , niekiedy przypadkiem cos tam sie wyda. zjawisko ma sporą skalę. tylko rogacze o tym nie wiedzą ,lub nie chca wiedzieć. ja osobisie z kilkoma ,no może kilkonastoma miałem do czynienia.

Gość Jurek Łajdus Serock
Wiem coś o tym bo chodzę po tych przybytkach . Wiele z nich jest czynne np. w godz. 9-18 soboty niedziele nieczynne. Dziwki z tych burdeli pracują tylko w tych godzinach .Ani minuty dłużej . A potem do domu ,do męża rogacza.

Gość hiouhiuhuihig76t76
człowieku żyć nie umierac, tylko trzymaj dowody i rób co chcesz:)

Gość 48latek
Za kare powinienes ja tak dmuchnac

Gość kasaa
To nie masz nosa do kobiet...twoja Mariola nieżle musiał udawać porządną,chyba że to prowo...

Gość tak warto sie zastanowic
a skąd wiesz, że cię nie wkręcał? skąd wiesz, że nie kłamał aby rozbić twój związek?

Gość gość
jak sie już dowiedziałeś i kochasz ją to niech pracuje dalej a ty ją kochaj wspaniała dziewczyna

Gość gość
I jak tam, super rogacz? Jebnąłeś się z mostu? Sześć lat już minęło...

Gość normalny gość
Ściema ...donna prowokacja . Każdy w miarę normalny facet wsiadł by w auto lub do pociągu i pojechał do tego burdelu się przekonać a nie pisał tego na tym forum

Gość gość
A moja zona z tesciowa sie oglaszaja w gazecie przychodza klienci i daja 250 PLN do podzialu za godzine to i 50zl dla mnie jest. Jebia sie w naszej sypialni... No i co wy nnna to??

Gość gość
Heh Polska ja dawno pojechalem do Anglii jezdze jako pomocnik kierowcy na smieciarce robie 16 dni w miesiacu , przytulam 8 000 PLN , wiec pewno nie ktore dziewczyny prostytutki tego nie zarabiaja w Polsce a moze tez część dyrektorów i wiekszych ryb . Koszty te same zycia co w Polsce tylko co tydzien jest naliczany Polski miesiac ...

Gość ale ale ale 1
co moge zrobic jak moja dziewczyna pracowała w burdelu a chce miec na to dowody ? Zdjecie czy co kolwiek ...

Gość gość
Nie zapominajcie panowie, że dzi/wk/arzy jest więcej niż dzi/w/ek, to jest dopiero przerażające. A potem udają porządnych mężusiów w domku :P

Gość gośćfajnadziunia
Ja tez pracuje w burdelu i mój chłopak nie ma nic przeciwko temu

Gość gość
Dziunia, nie wszyscy faceci są tacy. Ja kocham się z innymi rozrywkowo, dla przyjemności i mój mąż to lubi ale inny by się pociął.

Gość gość
Zmieniłem zmienną i nie ma teraz okienka 18+ które powinno być od dawna na tym forum. Durniom którzy zarobili na tym nie będzie teraz do śmiechu. I odczekałem jedną minutę przed napisaniem tego posta po ostatnim pijąc browara Dębowe Mocne! :-) Zdrowie kumple i kumpele, zdrowie!

Gość Panienka lekkich obyczajów
" Taką k**we to sie powinno wysłać na księzyc, a to ma być moja żona." I Ty po tym wszystkim chcesz się z nią żenić? Ubliżasz jej, mając ją za gorszą, a mimo wszystko chcesz, by była Twoją żoną??? Dla mnie to niezrozumiałe.

Gość burdelowa para
Bylismy z zona w burdelu chciala zobaczyc jak to jest byc prostytutka.Wzielismy sobie pokoik na pare godzin,czekalismy na klijetow nago,mielismy bardzo duzo chetnych nie tylko panow ale i panie,pary.Bylismy w dawnej stolicy niemiec i tam jest taki przybytek na godziny.Spedzilismy tam pare godzin zona dostala dobrze popalic zreszta ja tez sie zr****lem zsrobilismy sporo kasy ale zona powiedziala ze to nie jest latwy kawalek chleba bp c**a po paru facetach boli ja moglbym pracowac lubie jak panie rozkladaja nogi na bok i co jakis czas nowa cipka