Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musselkiedeef

kobietka musi być piękna, szczupła , zaradna, niezależna, skuteczna

Polecane posty

Gość musselkiedeef

wrażliwa, pracowita,inteligentna aktywna i umieć dobrze codziennie ssać

Gość graza b
nudzierzu, jaki ty musisz byc niedoskonaly, ze masz az tak prymitywne topiki :P

Gość WSZYSTKIEGO DOBREGO
wejdz na www.intymnosc.pl/aff/7733 i dowiedz sie jak polepszyc swoje zycie seksualne :) Polecam i zycze wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Gość zona matka
i przedewszystkim skromna a nie robic sobie reklamy w postaci jestem waska w pasie dobrze pcham sie ...hehehe.....piekna zgrabna i powabna ....a w rzeczywistosci nie potrafi guzika przyszyc bo tipsy za dlugie lub brak iwedzy...heh...znam takie piekne niezalezne ciche wody

Gość a ty co musisz.
Pewnie nawet minety zrobic nie umiesz, myslicie ze jak jezorem pomerdacie to juz jest orgazm. Do tego trzeba odpowiedniej techniki. A dla was wszystko, najlepiej jakby jeszcze na ciebie pracowala a ty po kurwach bys latal.

Gość wertyuiolp
s u b t e l n a,powaban , jędrna, szalona , spokojna ,humorzasta,ułożona mieć 90 w pasie i posiadać powinna złotą kartę

Gość ożesz kurwaaaa
>> mieć 90 w pasie ja mam 62, nie zamierzam zostac gruba krowa :o

Gość zgadzam sie z autorem
bo taka jestem a mezczyzna dlatego musi byc: (kolejnosc zupelnie przypadkowa) wysoki (180 +cm), wysportowany, dobrze umiesniony (zaden kulturysta ani tzw 'kark' czy 'ABS'), zaradny, niezalezny, delikatny, twardy, kulturalny, przystojny, inteligentny, dowcipny, dobrze zarabiajacy, dobrze usytuowany, pewny siebie (ale nie arogancki), pelen energi, pomyslowy, dobrze zorganizowany, kreatywny, zaskakujacy, wierny, wspaniale wyposazony przez nature, swietny kochanek, troskliwy czyli normlany i wlasciwy prawdziwy mezczyzna dla normlanej kobiety.

Gość wow zapomnialas dodac
ze musi miec czarne BMW:classic_cool:

skuteczna w czym? mi najlepiej wychodzi efektywność w : odpierdol się ode mnie jestem miszczem w spławianiu no nie jestem wrażliwa, ale resztę spełniam no i moje miszczostwo w skuteczności kwalifikuję się ?