Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonwaliowyFacet

Czy będąc kimś głębokim można być szcześliwym?

Polecane posty

Gość dokładnie to tylko
­­­­­­­­­­­ pieprzenie jakiegoś maminsynka, który nie radzi sobie z życiem

Gość o nie on tu teraz
­­­­­­­­­­­ będzie siedział, to coś w stylu Mellygiona :o załamię się :(

Gość nasramy ci na głowę
­­­­­­­­­­­ i odechce ci sie kafe

Nie zależy mi na miłości z niezrównoważonym emocjonalnie dzieckiem. Nie zależy mi również na walce z Tobą, bo nie imponujesz mi. NIe imponuje mi to, że ktoś ma ADHD.

Nie zależy mi. Możesz sobie ten nick zabrać. Tylko sobie image możesz zepsuć, bo życie już pewnie sobie zmarnowałeś... Internet to tylko medium. Życie tworzą ludzie.

Życzę Ci, żebyś poczuł kiedyś strach przed własną śmiercią. Zrozumiałbyś może, że inni nie różnią się od Ciebie niczym, tylko nazwiskiem.

Gdybyś nie był taki zapatrzony w siebie, zauważyłbyś, że mój i Twój nick się różnią. Jedną literką :D Znajdź różnicę :classic_cool:

Bezsenność 😭 Teraz idź na redakcyjne i zgłoś mój profil do zbanowania, a posty do usunięcia. Cholera, jaki jestem dzisiaj miły, porażka :o Dobranoc fifraczku 🖐️

Gość fas.olka
odpisałam Ci na Twoj 1 post w mailu;) zaintrygował mnie temat. ale nie lubie pisac na kafe, tu wole sobie tylko czytac;)

Gość ooIga
że im ktoś bogatszy wewnętrznie tym częściej słyszy od kobiety "nie zasługuję na Ciebie" i zostaje sam? zaskakujące wnioski można wysnuć z tak postawionej tezy: większość kobiet to altruistki które za cel stawiają sobie uszczęśliwienie faceta nawet własnym kosztem ( z kimś innym będziesz bardziej szczęsliwy) :D, :D, :D Bez złudzeń. Ten tekst oznacza spławienie. zastanówmy się zatem dlaczego cie panny spławiają ;)

Napewno może się do tego przyczyniać duże zaangażowanie z mojej srony, które podświadomie przez kobietę instynktownie jest odczytywane jako sygnał, że oto upolowały łatwego faceta, czyli... "gorszego"

Gość ooIga
cóś mi się tu nie zgadza... kobiety zwykle chcą, aby facet był zaangażowany w związek. no chyba, że na pierwszej randce ty proponujesz małżeństwo ;)