Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KonwaliowyFacet

Czy będąc kimś głębokim można być szcześliwym?

Polecane posty

Może źle trafiałem.... Tak wiele kobiet wycofuje się, a te wrażliwe to zwykle kobiety po przejściach u których trudno dostrzec przyczynę niektórych, niekiedy nawet bardzo radykalnych zachowań i reakcji...

Ja też jestem ze Szczecina, mam 25 lat i mam wrażenie, że nie ma tu facetów "głębokich".Ożenisz się ze mna :D??

Gość Jakiś_żakiecik
Tak to jest, że najlepiej żyje się przygłupom. Tacy sprowadzają wszystko do jednego, nie zastanawiają się dlaczego jest taki a nie inaczej, a po prostu przyjmują rzeczywistość taką jaką jest.

Gość gtvb
TYLKO BĘDĄC kimś "głębokim" można byc GŁĘBOKO SZCZĘŚLIWYM

Niekoniecznie-ale mam słabość do inteligentnych, myślacych mężczyzn :D a poza tym męża szukam :D

Gość gtvb
głębokie szczęście to nie odpowiednia osoba u boku.

Gość gtvb
prawdziwe szczęście nie jest uwarunkowane czynnikami zewn. ludzie nieraz myślą, że będą szczęśliwi jak się przeprowadzą, jak będą więcej zarabiać i żyć w szczęśliwym związku. a tymczasem szczęście jest tylko kwestią tego czy zechcemy się do jego pokładów "dokopać" , i czy mamy na tyle sprawny umysł, żeby je odkryć. prawdziwe szczęście nie jest nigdy odczuwane non stop. ono przebłyska jak słońce zza chmur, ale jest ciągle - tak jak ciągle jest słońce.

gtvb- nie jestem ignorantem w tym temacie. Stopnie dostępu, wtajemnniczenia, stany energetyczne etc... Joga dźwięku... KOchany/-a nie stanem osiągasz szczęściem ale umiejętnym życiem w świecie, który nas w danym wcieleniu otacza. Niezależnie od tego, jaki mamy stan, wtajemniczenie, czy może nawet jesteśmy samozrealizowani... To podstawowa nauka we w zasadzie każdym kręgu wyznaniowym, filozoficznym, czy choćby związku opartych na medytacji i pozazmysłowym poznawaniu prawdy...

Gość interesową csie soeba
a czy to GG jest aktualne i aktywne chociaz , bo pieknie mówisz :)

Gość TH is IT
NiE

Gość interesową csie soeba
medytujesz autorze ? A czy medytacja nauczyła Cię czegos?

Żelisławo najdroższa (ależ przepiękny nick ! ), to było na "Do mężczyzn - Niektórzy dają mi powera, niektórzy..." Tak. Aktywne :) e-mail również

Gość Coimbra
Mówię Ci-zrobisz tutaj furorę:P A tak poważnie to strasznie mi się to podoba,wiesz ile taką ogromną miłością możesz uratować ludzi:)?ho ho ho...:)Oni jeszcze tego nie wiedzą,a ja już to wiem:P. Grande abraco:*

Gość gtvb
ale jakie tam znowu wtajemniczenia i stany? tu chodzi raczej o dojście do pewnego sposobu myślenia o świecie, o swoim życiu, chodzi o mądre i dojrzałe postrzeganie. ale są chwile w których to szczęście dochodzi do głosu bardzo mocno. u mnie to jest w chwilach kontaktu z przyrodą i ruchu fizycznego, np bieg nad brzegiem morza albo jazda rowerem przez pola. wtedy czuję ze więcej juz nic mi nie trzeba. dziękuję do widzenia.

Gość lhelenka
konwaliowy! musze sie pzrzynac ze cos w tym jest. moj maz jest takim ttypem charakteru i podejscia do zwiazku jak ty- przyzanje wszyscy mi go zazdroszcza nawet kumple podziwiaja jego oddanie ale po zwiazku7letnim mam juz troche dosc nawet seks wychodzi z mojej inicjatywy zazwyczaj bo jemu by chyba 1-2 razy naq tydzien wystarczylo ...

TH is IT - Rozumiem, dezaprobata. Ale względem czego? :D Tak. Nauczyło mnie samokrytyki, dystansu i skromności... Ale im więcej tego się uczę tym bardziej sobie zdaję sprawę jak wiele jeszcze zostało do zrobienia w tej materii.

Gość lhelenka
konwaliowy! predzej czy pozniej(lepiej predzej) jakas kobieta cie doceni i to na pewno madra i wrazliwa zyciowo w przypadku mojego meza tak wlasnie bylo;D

Mam na to wielką nadzieję. Mam nadzieję, że następna kobieta będzie tą, która da mi szczęście i będzie również miała pojęcie w tematach ezoteryki i uduchowienia. Nie wiedzy- raczej naturalnych umiejętności. To nie kwestia wymagań, raczej przykre doświadczenia z osobami nieakceptującymi tego. Niestety to jest świat innego pojmowania rzeczywistości i to trzeba rozumieć. Gdy kwestię religii można w domu odłożyć na półkę i podpisać "na wynos", tak tutaj mamy do czynienia z wiedzą, która zmienia podejście nawet do podejścia do terminu "dobro". Oczywiście zmiana jest na korzyść ;)

Gość lhelenka
zycze powodzenia konwaliowy:) i calus na droge:*

:* dzięki serdeczne i nie pozostaję dłużny :) Jak miło spotykać ludzi z pozytywnym podejściem do podejścia do podejścia do podejścia do życia (cha cha cha )

Gość edka-fredka
ty konwaliowy to lepiej dilera zmien,chlopie co ty cpasz???hahahah zal mi cie

Gość ooIga
Może źle trafiałem.... szukałeś w dyskotekach i galeriach handlowych? Tak wiele kobiet wycofuje się, propozycja Gemm też jakoś specjalnie nie sprawiła żeś poleciał jak na skrzydłach ;) a te wrażliwe to zwykle kobiety po przejściach u których trudno dostrzec przyczynę niektórych, niekiedy nawet bardzo radykalnych zachowań i reakcji... Może wystarczy ZAPYTAĆ? Potrafisz słuchać? tvb- nie jestem ignorantem w tym temacie. Stopnie dostępu, wtajemnniczenia, stany energetyczne etc... Joga dźwięku... KOchany/-a nie stanem osiągasz szczęściem ale umiejętnym życiem w świecie, który nas w danym wcieleniu otacza. Niezależnie od tego, jaki mamy stan, wtajemniczenie, czy może nawet jesteśmy samozrealizowani... To podstawowa nauka we w zasadzie każdym kręgu wyznaniowym, filozoficznym, czy choćby związku opartych na medytacji i pozazmysłowym poznawaniu prawdy... O MATKO< ALE MIX :O

Gość ooIga
a tak do autorefleksji: znam kilka osób o bardzo głębokim wnętrzu, pełnych prawdziwej miłości. Zadnej z nich nie przyszłoby do głowy nazwać tematu o sobie w sposób w jaki ty nazwałeś :O Pominę odpowiedź na pytanie- dlaczego :classic_cool: