Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black Quenn ____

Mam 18 lat i 9 facetow ale nie z kazdym byle PELEN sex. Czasami tylko oral. Czy

Polecane posty

Gość Black Quenn ____

jestem szmata? Oddalam sie tak norlamnie to 3 a z dwoma byla milosc anana. jest nowy rok, biere se nowe postanowienia i chce wiedziec czy jestem szmata czy nie

nie nie jesteś. szmate powinnaś po stopach całowac bo ty jesteś pierdolonym wycieruchem który szmacie do stóp nie dorasta

Gość cnjdsg
bez obrazy,ale jesteś:( co to znaczy "tak normalnie"? seks to seks, czy uprawiasz tylko petting,oral, anal czy miłość hiszpańską, TO JEST SEKS! więc każdy z tych facetów był Twoim partnerem seksualnym, policz teraz sobie ilu ich było.... na pewno jest to więcej niż 3

Gość cnjdsg
użyję Twoich słów "tak normalnie" oddałam się jednemu,a "tak nienormalnie" to było kilku wcześniej; czy to znaczy że byłam dziewicą i miałam tylko jednego mężczyznę...? oczywiście że nie!!! jak zaczynasz uprawiać jakikolwiek seks, to tracisz cnotę i każdy z tych facetów jest Twoim partnerem seksualnym, ale sie nie łam, znam prawdziwe szmaty,przy których Ty jesteś "malutka"-takie cichodajki,niby święte, a jednak...

Gość cnjdsg
aha,jeszcze jedno,nie ma czegoś takiego jak PEŁEN SEKS, wszystko co robisz w tej sferze to jest seks

Gość gsdsgd
No co wy, czy jednorazowy petting liczy się jako seks?

Gość Beansby Weezer
zrob sobie badania ;)

Gość BlackMamba0
1.Szanujesz się? 2.Zawsze robisz to na co masz ochotę-czy to na co ma ochotę ktoś inny? 3.Pomaga Ci przy seksie alkohol? ...skup się nad tego typu pytaniami...sama sie dziewczyno zastanów...ja powiem tyle..18 lat..toooooo no cóż...szastasz ciałem...szybki start.Bez urazy.Pozdrawiam.

Gość latwa strasznie jestes

Gość smietnik na bakterie
z siebie robisz, masz jakis kompleks zeby az tak swojegociala nienawidziec,a moze ruchac sie umiesz tylko nie znasz konsekwencji. Pozalujesz tego bardzo chyba ze jestes pusta idiotka. Jestes gorsza od kurwy bo ona chociaz za kase to robi.

Gość lunka00
gratuluje, masz juz wiadro? a co do pytania jestes szmata i postanowienie noworoczne nic nie da:P ale powodzenia. pjona ;)

Gość tonieja77777777777
gsdsgd no raczej:)