Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przystojny ale porządny

Żałuję, że jestem przystojny - interesują się mną głównie lafiryndy

Polecane posty

Jestem przystojnym facetem i zawsze miałem duże powodzenie. Nie spałem z wieloma kobietami - zawsze to były związku. Niestety interesują się mną głównie kobiety, które spały z wieloma facetami lub się puszczały. Albo to są jakieś niezłe zdziry albo skruszone, niby nawrócone panie po przejściach, którym nawet prostytucji zdarzyło się spróbować. Czasem zazdroszczę moim przeciętnym kumplom, którzy kobiety mają piękne i porządne. Co najgorsze - kobiety uważają mnie za lowelasa i psa na baby, a ja taki nie jestem. Nie szlajam się po dyskotekach, słucham rocka i ambitniejszej muzyki, a latają za mną ciągle jakieś dyskotekowe fanki techno, które sypały się z obcymi facetami w samochodach! Mam tego dość!

Nie jest to istotne. Po prostu zaczynam już tracić wiarę w to, że spotkam porządną kobietę. Mam dosyć które, które nahulały się jak dyskotekowe dajki. Chciałbym poznać kobietę, która nie jest po przejściach związanych z seksem i nie szanowaniem się

No jasne, nie mam czego robić, tylko się oszczepać

chyba oszpecac Kiedys tez mialem takie przemyslenia ale baw sie puki jestes mlody trafisz kiedys a narazie szalej

Gość szafirowy kawalek velvetu
Wiem co masz na mysli, ja jestem kobieta, sympatyczna, ladna, i wlasnie porzadna, natomiast nie mam szczescia do mezczyzn. Nie mam zbyt wielu doswiadczen ale nie wiem dlaczego taki porzadnemu facetowi trudno jest zagadac do kobiety, a inni powiedzialabym z polki pajacow maja bardzo wysokie mniemanie o sobie.

Nie zamierzam szaleć, bo mnie to nie bawi

Gość klamiesz
takich facetów juz nie ma

Gość jóózio
łatwa jest ta co ciebie podrywa ,może uda ci się kiedyś samemu poderwac jakąś porządną dziewczyne .🖐️

Oszpecać. Przestańcie się czepiać o głupie błędy, chwilowo nie mam Firefoxa ze słownikiem

Gość I am so sorry for you
ty chyba strasznie zadufany jestes w sobie bawic sie nie, dyskoteka nie, to moze napisz nam jakie rozrywki cie interesuja

"Nie zamierzam szaleć, bo mnie to nie bawi" Przyjdzie czas ze bedziesz chcial a nie bedziesz mogl . Nie orzczulaj sie moze zmien srodowisko poznawania kobiet.

Gość do przystojny
Sluchaj to moze zmien religje i zostan muzolmanem to bedziesz mial i piekna i porzadna i cnotliwa. Wybacz mi ale czego szukasz nie znajdziesz!A poza tym co to znaczy jestes parzadny??? Nieiele kobiet to znaczy ile, gdzie sie u Ciebie zaczyna skala na nie wiele kobiet czy u kobiety ile wolno jesj miec tych facetow zeby nie byla dla ciebie nie porzadna??? no ciekawa jestem.

Tak jasne tłumacz sobie. Że żadna fajna dziewczyna nie chce Cię bo jesteś przystojny. Chyba najgłupsze wytłumaczenie jakie czytałam.

Lubię pójść do pubu, na koncert, napić się ze znajomymi wina i innych dobrych trunków, pójść do kina, a do klubu to może raz w roku. Sam miałem 2 partnerki seksualne i były to 2 dość długie, poważne związki. Nie chcę kobiety, która dupiła się jak leciało. Chcę porządną

Gość Ciekawe czemuuuuu
dwie porzadne osoby nigdy nie moga na siebie wpasc, pewnie znajdziesz taka kiedy najmniej sie bedziesz tego spodziewal!

Gość klamiesz
to przestan szukac, sama się znajdzie.. irytuja mnie ludzie, ktorzy siedza i jęczą: chcę milosci... zadna/zaden mnie nie kocha... i w bek. PRZESTAN O TYM MYSLEC, przestan myslec o tym czego TY chcesz.. zastanow sie, moze ktos kolo ciebie ma powazniejsze problemy i czeka na twoja pomoc.. milosc sama przychodzi, nawet sie jej spodziewac nie bedziesz

Gość I am so sorry for you
jeszcze napisz ile masz lat

Mam dość tego, że wpadam ciągle na kobiety, które aniołkami nie są

Gość do przystojny
Acha,wiec jesli to miala byc odpowiedz na moje pytanie to kobieta powinna miec na maxa rowniez 2 eksow czy jak??? Powiedz prosze bo mnie to bardzo ciekawi i co to wogole znaczy ze z byle kim i wieloma bo na serio nie znam takich pan, no chyba ze w specjalnym srodowisku w ktorym sie nie obracam.Takze nie wiem ile masz lat bo powiem ci ze kobieta czy mezczyzna po 30-tce na pewno po przejciach jest. Szukasz aniolka a nie kobiety z zycia. Nie ktorym sie moze po prostu pare razy albo i wiele razy nie udac. A te o ktorych piszesz to jak mowie musza byc w jakims asocjalnym kregu bo tak sobie nie wyobrazam nic innego.

25 lat mam

"Nie chcę kobiety, która dupiła się jak leciało. Chcę porządną" A to by kazdy chcial ale niestety jak nie masz szklanej kuli nie jestes w stanie w poczatkowej fazie wyczuc.Kobieta czy Facet to jest loteria. Ja tak samo znalem pare dziewczyn ktore wydawaly sie ok a okazalo sie co innego .Czesto pozory myla ale trzeba szukac do oporu.

To dlaczego ty nie wybierasz kobiety tylko ona ciebie? Gdybym ja był przystojny to bym wybierał a nie narzekał, że mnie szmaty wybierają:p

Gość 34...
jakbys miał porządna wolałbyś - taką małą lafirynde co dobrze się pieprzy :D uwierz!!!

Wolałbym, żeby w łóżku kobieta nie miała więcej niż 2 ani nie miała za sobą spania z kimś bez zwiazku

Gość 34...
jesteś nudny ale ładny pewnie....nawet te laski dyskotekowe szybko by cię zosatwiły kolego ;)

Gość do przystojny
Powiedz ile kobieta porzadna moze miec bylych partnerow sexualnych a gdzie twoim zdaniem zaczyna sie nieporzadnosc kobiety???? I powiem tobie jeszcze cos, poznalam ostatnio faceta 40-letniego do tej pory mial jedna partnerke no i powiem ci ze mnie wyjatkowo odrzuca ten facet bo tak napalony na seks i uwaza ze cos przegapil w zyciu. Pogonilam go bo nie mialam zamiaru kompensowac jego braku wrazen i przezyc. A ze porzadny to bardzo pieknnie tyle te napewno zbczony bo mu poprostu czegos brakuje.Na poczatku mi sie podobal ze taki porzadny ale jak sie zaczal uzalac ze nie moze kobiety znalezc to precz z nim.

Gość Szafirowy kawalek velvetu
Powiem ci ze na pewno warto wytrwac az znajdzie sie ta porzadna, byle sie tylko nie zniechecac. Niestety takie osoby (wiem po sobie) sa raczej malo dostepne, w sensie mozna mnie spotkac na basenie, w bibliotece, w kinie, w kosciele, w gorach a tak poza tym to marna szansa ze trafisz na taka w pubie, na balandze itd. Wydaje mi sie ze te pozadne raczej unikaja takich miejsc. Wiec moze wybierz sie samotnie w jedna z tych miejsc, porozgladaj sie. Mnie ostatnio zaintrygowal pewnie facet z autobusu. Tylko zalezy czy ty bys chcial byc podrywany czy podrywac..:)