Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letni prawiczek niestety

Jakie mam szanse starcic cnote z normalna dziewczyna

Polecane posty

Ogół jest normalny? Nie pogrążaj mnie w takim razie......Mam naprawdę inne zdanie.A prawiczek stary może i owszem nie do końca jest to normalne, ale przecież można to zmienic.

BNB czemu masz tak marne zdanie o sobie? Czyżbyś był po jakiś przejściach?

Gość pamiętam był taki film
"40-letni prawiczek" http://40.letni.prawiczek.filmweb.pl/ Facet w takiej samej sytuacji tylko że 10 starszy od was. Tylko że ten bohater filmu był sympatyczny i wbrew pozorom całkiem normalny i pewnie tylko dzięki temu jakoś wybrnął. Chyba po prostu miał pecha w życiu i tyle bo facet który ma wyczucie w rozmowie, jest miły i sympatyczny to nie zostaje długo prawiczkiem. No ale zapomniałam że to przecież tylko film. Jednakże to nie przeszkadza wam czerpać inspiracji z autora. No ale znam gatunek mężczyzn który już na pierwszy rzut oka sugeruje że facet jest jakiś niedorobiony, przymuł jakiś albo niedojda i odpycha od siebie już po jednym spojrzeniu. Właśnie tacy faceci nigdy nie mają kobiety. Ja was nie widzę więc nie wiem czy wy pod ten gatunek podchodzicie ale istnieje dość duże prawdopodobieństwo że tak. No ale próbujcie.

BNB, zaskoczyłeś mnie, "rosji" małą literą. Mam nadzieję, że to tylko przypadek...

Prawiczki nie mają szans na stracenie cnoty z normalną dziewczyną, bo boja się kobiet.A jeśli to trzeba im pierwszym dać do zrozumienia, że jest sie nimi zainteresowanym, a i to nie wiem, czy to pomoże. Kurczę, gdzie są prawdziwi faceci?

Gość Gooooooooooogle
Podbijam haha :D