Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anette_5

Facet- Jego chowane sekrety!

Polecane posty

Witam Czytam niejednokrotnie żale (uzasadnione) na płeć męską od kobiet. Zdradza, nie oddzywa się,oszukuje ...itd. Drogie dziewczyny, może nie odkryję tu cudów,ale może którejś z Was zapali się czerwone światełko zanim się zakocha i rozczaruje. Oni są czasem bardzo prości w obsłudze,są i ci sprytniejsi i tu już trzeba się nagimnastykować. Ale to co podstawową rzeczą jest na ktorą należy mieć baczenie,zaraz na początku znajomości,bo potem ryk w poduchę czy danie w przysł.pysk zostaje. Najpierw słuchać, obserwować. Jesli ma coś do ukrycia to m.in. nie patrzy prosto w oczy,miga ten swój wzrok,warto zadzwonić z ukrytego nr.np. w czasie niedzielnego obiadu,jak nie odbierze wiadomo,może mieć rodzinkę.Podczas randki też można drynknąć jeśli będzie na wył.dzwięku może to oznaczać,że obawia się tel. od żonki,dziewczyny...:)Warto również zrobić wywiad środowiskowy! Ja mam kilka sposobów,jeśli będziecie zainteresowane piszcie.Bo nie wiem czy ktoś będzie odpowiadał,więc nie chcę się póki co rozwodzić.Pozdrawiam

Gość BNB peneterator 2k9
Ona lubi ten sport :D

Trafiłam owszem.Ale jak czytam posty tych biednych dziewczyn, to podstawowe kroki im chcę podpowiedzieć:) Artefakt, no po takim jak ty to nic nie można się lepiej spodziewać!:):)

peneterator, mialo być penetrator:)?Ciągle ci to jedno w tej twojej małej głowinie:)

artefakt,dziękuję za oświecenie!:)Chociaż nigdy bym nie przypuszczała,że baba takie chamskie ma oddzywki:Ale widać można! A że ty jesteś kretynką,to wiem sądząc po twoim niku:):) Jesli cię mój temat nie interesuje to uwolnij dyskusję,i idz lecz swoje zdrowie psychiczne!Nikt cię nie zmusza do bazgrania! Wyobraz sobie,że mnie nikt nie zdradza i nie oszukuje,bo się nie dam!Zadowolona!:)

fioletowy i artefakt:)UWŁACZA MI ROZMAOWA Z TAKIMI JAK WY!ZRÓBCIE MI ŁASKAWIE PRZYSŁUGĘ I OPUŚCCIE TEN TEMAT:) CIEKAWOŚĆ TU KAŻE WAM WŁAZIĆ!JEDNO DRUGIEMU BĘDZIE PRZYTUPYWAĆ,ŻAŁOŚNI JESTEŚCIE! Który facet chciałby takie PROSTE BABSKO,CHAMSKIE Z TEKSTAMI MENELKI KTÓRA CHWIEJE SIĘ POD BUDĄ Z PIWEM!:)NO CHYBA,ŻE FIOLETOWY. NAJBARDZIEJ MYŚLĘ TAKIE COŚ JAK WY IGNOROWAĆ,JUŻ WIDAĆ JAK TEN DIABEŁ PLĄCZE SIĘ PO TEMATACH ZE SWOIM PROSTACKI PYSKIEM!:)ALE NIKT NA TOTO NIE ZWRACA UWAGI,WIĘC TU CHCE BŁYSNĄĆ! PSYCHIATRĘ MASZ NA NFZ ZA DARMO:):)NO ALE JAK TU TYLKO GNIJESZ NA KAFE,TO WIDAĆ ŻE ...NIC INNEGO NIE MASZ DO ROBOTY,PROSTACZKO!:)

artefakt,nie wymagam logicznego rozumowania od ciebie,ja nie piszę o sobie!No bo i jak mogłaś to wiedzieć jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem,takiej prostaczce nie ma co tłumaczyć!:)i tak nie pokuma!Siedzi tu babsztyl na kafe i smrodzi!:)

Gość do tej od diabla
" nie daj sie,zesraj sie jestes tak glupia ze kazdy by cie j**ał w rogi buahahaha zalosna istotko itd ... qrwa -- jestes takim prostakiem, ze az mi cie zal :D :o

babsko ma problemy psychiczne,jest tak glupia, że aż jej szkoda!Nik tego w rozmowie inywidualnej nie slucha więc tu się uwywnętrznia!trzeba jej chyba moderatora załatwić i zamknie ten pysk!:)

wypyszczylas sie juz?:D doprawdy sprytna jestes skoro umiesz pisac pod pomaranczowym ha ha moderatorzy mnie tu dobrze znaja :) to ty w koncu masz problem,a le sie nei dziwie.powtarzam jeszcze raz,zadnem facet na poziomy nie zechce takiej zalosci jak ty:D i nic z tym nie zrobisz buahahaha a tak poza tym widelec to tez kobita:)

No przeceniłaś mnie,ale nie jestem stałą wyjadaczką taką jak ty!:)I piszę tylko na czarno!Ale dziękuję:) Ale ja nie szukam faceta jak to ujełaś"na poziomy":)a większej żałości jak ty to nie znam!czytaj ze zrozumieniem,zanim coś nabazgrzez niedorzecznego!JA NIE SZUKAM,NIE MUSZĘ!!!!KUMASZ!!!!jedno ci tylko w glowie:)szukasz,wiem:)no chyba,że taki jak ty się napałęta:) a to znana jesteś,pewnie moderatornia traktuje cię jak powietzre,wezmę z nich przykład!:)

Gość ou.
ee tam dajcie spokój.;p do autorki-dawaj wiecej tych sposob :D ja chetnie poczytam

artefakt da ona taka "najmąrdzejsza"Z niejednego pieca chleb wcinała widać:):)

artefakt-ta od diabła:)nie miala widać znajomości u moderatorni,ZOSTAŁA SKASOWANA!:)A tak dziewcze pyło pewne,że ją znają!Widać chody nie pomogłu:):)

Gość Byłem kilka razy w Garwolinie
czy mi tylko penetracja w głowie , nie koniecznie :). (to ja peneterator :D tak wiem że pisze się penetrator ale penetrować można nie tylko załomy kobiecości ale również jaskinie , czy półki z książkami )

Gość BNB penetrator
Jak się człowiek cieszy to się diabeł spieszy :classic_cool: albo odwrotnie :) choć niekoniecznie zabawnie :D

Tu peneterator i penetrator:)Kurcze już mam omamy?:)Nie nadążam za tą modą dzisiejszą :(

Gość BNB penetrator
Ale masz pozytywne skojarzenia :). Ps a czy stół kuchenny też kojarzy Ci się z seksem ??

Gość BNB penetrator
A czy to ładnie tak podrywać żonkosia , albo innego zajętego i potem go testować :classic_cool: na okoliczność zdrady :D

penetrator!:)uczyli w szkole czytać z elementarza?:)A gdzie napisane jest,że podrywam żonkosia!?:)Obrzydliwa jestem:) Ja w ogóle kogoś podrywam:):)dobre sobie!Żeby wiedzieć jak sprawdzić cwaniaczka nie potrzeba go podrywać:)Mądralo! Nie lubię używanych ani przedmitów ani...:)Teraz już pojmujesz? A stół kojarzy mi się z piękną zastawą stołową...ale co ty możesz wiedzieć:)

kobieta,moje badania dowiodły ich 100% skuteczność!I dalej tropię,żadne gacie mi nie umkną w oszustwach!Kumpeli nawet ztrudniam a jak przejdę na emeryturkę za uuu duzo lat to usiądę w mojej bacówce i wydam księgę!:) Zapał odebrała mi diabel i widelec!Muszę czekać,aż mi wena do rozmowy wróci:)

Gość Davidof 000
Biedne te kobiety,że muszą ciągle szpiegować i sprawdzać...