Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga kobiety

Zaszlam w ciaze po yasminelle

Polecane posty

Gość uwaga kobiety

Nie mialam zadnych wymiotow, zero antybiotykow, zero lekow, codziennie bralam miedzy 16 a 18. Zero pominietych tabletek!!!!! bralam kiedys tabletki przez 3 lata i nie zaszlam. Potem rok przerwy i teraz biore od pol roku. Regularnie!!!!!!!!!!!! Zaszlam w ciaze z facetem ktorego znam 4 miesiace i co teraz kurwa ?:((((((((

Gość uwaga kobiety
aha mam 27 lat.... pensja 1800 na czysto....co teraz mam zrobic? przeciez on mnie rzuci! a ja nie chcialam dziecka!!!!Za krotko go znam:(

Gość jfiobnde
wez z nim slub i po sprawie chyba ze go niekochasz

Gość uwaga kobiety
Jak slub? Facet ma byc ze mna dla dziecka?:(( Boze chyba usune i powiem mu aby zaplacil za aborcje:(

Gość tonieja77777777777
teraz to musztarda po obiedzie, tzreba bylo sie z nim w inny sposob kochac a nie przez stosunek jak cie tak korcilo, zreszta na pewno przewidywalas ze tak tez sie moze stac

Jak się uprawia seks, to zawsze trzeba brać pod uwagę ryzyko ciąży. Jedynym skutecznym środkiem zapobiegawczym jest szklanka zimnej wody zamiast. Jest takie przysłowie - nie uważałaś jak robiłaś, to teraz rób jak uważasz.

Gość tonieja77777777777
ile ty masz lat?

Gość uwaga kobiety
Jak mialam sie z nim kochac? Chyba po to bralam tabletki aby sie zabezpieczyc a nie szlam na zywiol!!! A po 2 nie mamy 15 lat aby stosowac przerywanego :(

Gość jfiobnde
usunac dziecko to największa głupota ja bym sie nigdy na to nie zgodzil

Gość uwaga kobiety
Nie uwazalam? Bralam tabletki!!!cWyraznie zaznaczylam to w poscie! Bralam je regularnie! Nie stosowalam przerywanego ani prezerwatywy ktora moze peknac !

Trzeba było myśleć wcześniej - seks jest dla osób odpowiedzialnych.

Gość tonieja77777777777
stosunek jest tylko jedna z form seksu, mozna sie kochac na rozne sposoby ze spelnieniem a jak tego nie wiesz to mam watpliwosci co do tej twojej dojrzalosci

Gość ale wy jestescie durni
Autorka wyraznie zaznaczyla ze brala tabsy ktore sdaja najwieksza ochrone ale raz na iles tam przypadkow moga zawiesc. Padnlo na nia! A wy z nia gadacie jak z gowniara 16 letnia ktora dala komus tylka na dyskotece bez gumki.Zenada

Gość tonieja77777777777
akurat najwieksza ochrone to daje zastrzyk anty a nie tabletki moja droga, chyba tez masz braki w edukacji seksualnej:P

Gość zenula na tym topkiju
Nie gadaj z tymi idiotami. Pogadaj z facetem lepiej a nie z tymi prostakami na forum

Gość jfiobnde
idz do swojego chlopaka daj mu tylka i powiedz ze to z nim masz dziecko

Gość tonieja77777777777
a dlaczego z idiotami??? bo nie chwala jej pod niebiosa?? stalo sie, trudno, teraz musi wziac odpowiedzialnosc za swoje czyny, co w tym idiotycznego???

A wiesz czemu z idiotami ? Bo tak ja traktujecie jakby puszczala sie z kim popadnie, bez zabezpieczenia. Nieraz pisza tu dziewczyny ktore zaszly w ciazy majac 16 lat i lepiej sa traktowane. Dziewczyna zazywala pigulki, brala je regularnie i ma prawo byc w lekkim szoku ze zaszla w ciaze. Wedlug was to chyba nie powinna wcale uprawiac seksu albo stosowac tabletki plus gumka plus globulki plus spirala plus zastrzyk... smutne to jest...

Gość uwaga kobiety
usune...

Gość tonieja77777777777
nie z kim popadnie, ale jak sie idzie do lozka z facetem ktorego sie malo co zna to sorry

No właśnie "największą ochronę" a nie ochronę absolutną, więc głupi jest ten, co nie bierze pod uwagę możliwości wpadki, a później płacze co ma zrobić.

Gość tonieja77777777777
na pewno tego chcesz?

Gość jfiobnde
usun se ci..e

ma 27 lat i chyba ma prawo pojsc do lozka z facetem ktorego zna 4 miesiace...no tak...wy wszyscy chodzicie do lozka po 2 latach dopiero...A nawet jakby byla z nim rok czasu i dopiero poszla do lozka z nim i zaszla w ciaze to jaka by byla roznica? Na 100% bylby wzorowym tatusiem tak? zenada!!!!

Gość jfiobnde
USUŃ SE PIZDE

Gość tonieja77777777777
nie atakuj mnie, bo ja jej nie oceniam, sama jeszcze szybciej wyladowalam w lozku z moim obecnym ale liczylam sie z ewentualna ciaza a mielismy tylko prezerwatywe,wiec jak widzisz nie czekalam 2 lata bo nie traktowalam go jako przypadkowa znajomosc

Gość tonieja77777777777
i tez mam 27 lat

Nikt jej nie ocenia - po prostu dziwmy się, że nie brała pod uwagę możliwości wpadki i tyle. A to z kim i kiedy śpi to jest tylko i wyłącznie jej sprawa. Chociaż akurat w tej sytuacji łatwiej by było podjąć decyzję gdyby dobrze znała partnera.

Gość e tam 55555555
Okoani Czy proponowalabys kolezance : petting zamiast pełnych stosunkow ? Jaka jest twoja opinia ten sposob kontakotw fizycznych ? Pojawia sie preejakulat , ale to chyba nic groznego - prawda ?

Gość xxohhd
nieważne czy brałaś yasminelle czy inne piguły tylko że zawsze! jest procent niepewności co znaczy że można zajść w ciążę i trzeba się z tym liczyć. A teraz chcesz usunąć - trzeba było myśleć