Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem_szalona

Gdzie można niedrogo kupić telefon?

Polecane posty

Gość jestem_szalona

Nie chcę brać w miksie ani na abonament,a na kartę w salonach są strasznie drogie.Na allegro zaś siie boję,że będzie zepsuty czy coś w tym stylu

Gość ppl
na allegro to są kradzione, a nie zepsute 🖐️

Gość odpowiedz jest jedna
To kup byle gowno za 100zl na allegro, chyba ze musisz miec wypas aparat, 10gb pamieci, wbudowany wibrator, mikrofalowke, zapalniczke i korkociag. Bo ja potrzebuje baterii ktora trzyma minimum tydzien i 11 przyciskow, wiecej od telefonu nie wymagam :P dla tego nie jestem cool i mam grata za 100zl ;D i nie szkoda rozjebac o sciane i kupic nowego grata :D

Te do 100zl na pewno nie sa kradzione :D ludzie pozbywaja sie gratow z domu liczac na pare groszy, a do 100zl mozna miec juz calkiem niezly telefon, no ale jak ktos chce sie lansowac to sorry o jedno zero w cenie za malo :D

Gość jestem_szalona
Ja potrzebuję internetu w telefonie

No to niestety nie pomoge, zatrzymalem sie w rozwoju na poziomie MMSow, i nie mam zamiaru tego zmieniac ;) przynajmniej przez 5-10 lat :P Bo ja potrzebuje telefonu a nie palmtopa z funkcja telefonu ;) nie wiem dla czego "to" sie dalej nazywa telefon.

Gość jestem_szalona
Ja właśnie szukam czegoś możliwie prostego w obsłudze,ze zwykłą klawiaturą,a moje wymagania to tylko net i aparat

Gość soory kupiłem na aledrogo
telefon nokia 5200 za 200 zł z papierami i sprwny w 100% słuchawki w komplenie i kabel USB

Gość soory kupiłem na aledrogo
soor nie za 200 tylko 100

http://gsm.magazyn.pl/telefony-komorkowe/Nokia/5200/nokia5200 Mowilem ze za 100zl sie da.... , aparat co prawda jest calkiem do 4 liter, zdjecie zrobisz tylko w plenerze, w domu jest za ciemno, ale kto by sie przejmowal za 100zl ;) i jest wszystko czego dusza pragnie. Juz za 75zl mozna miec komplet z papierami ! Ba , nawet oryginalnym kartonikiem ;)

Gość jestem_szalona
Aż takiego taniego to bym chyba nie kupiła,to podejrzane

Gość widziałam w gazetce
neonet - nokia za 75 zł :-) I tanio i nowy. No ale nie full wypas :-P

Jak podejrzane z pudelkiem , paragonem, naklejka z numerem imei pod bateria :P telefony tak tanieja, dzisiaj 500 .... jutro 50. Jak 75zl za tanio, co powiesz na 30zl... tez komplet z pudelkiem, ale juz inny model bez aparatu ;) Co sie dziwisz, jeszcze rok i stare modele bedzie sie kupowalo na kilogramy jak ziemniaki.... a nowe beda po 999zl ;)

Gość jestem_szalona
Nie chcę jakiegoś mega wypasu,ale totalnie "przedwojennego"też nie,bo zwyczajnie sie wstydzę,jak ktoś wyciąga najnowszy model i ze zdziwieniem patrzy na mój przedpotopowy stary złom

No ten z linku wyzej chyba pasuje ? I serio stoi 75zl z papierami na allegro, wiesniacki nie jest, zreszta jest mniejszy od niektorych super wypasionych telefonow za 999zl :P. Niech sie smieje ten kto kupil telefon za 500zl.... zeby za pol roku sprzedac za 150 ;) zrobil interes zycia wrecz heheheh.

No i jeszcze jeden plus, za rok jak ci sie znudzi, mozesz wziasc mlotek i rozwalic albo pograc nim w noge, bo koszty wysylki beda takie same jak cena telefonu ;)

Gość jestem_szalona
No właśnie niezły jest,przynajmniej na fotce,nie wiem czemu taki tani.... Zastanawiam sie jak to niektórzy robia,że mają ciagle nowe telefony,i to najnowsze modele.Przecież jak sie bierze np w mixie,to trzeba go mieć przez parę następnych lat...

"No właśnie niezły jest,przynajmniej na fotce,nie wiem czemu taki tani...." Bo jest "stary" i uzywany a cena musi byc adekwatna w porownaniu do nowych modeli... gdzie jest jedno zero wiecej w cenie ;) akurat ten chodzi od 75 do 150zl.... i 150zl to juz przegiecie za ten model :P "Zastanawiam sie jak to niektórzy robia,że mają ciagle nowe telefony,i to najnowsze modele." 1.Galerianki ogladalas ? 2.Wiesz jak sie kupuje telefon na Zenka zza rogu... za wino ? 3.Zapytaj skad maja, z nieba telefony nie spadaja, chociaz starsze modele niedlugo bedzie mozna zlapac bo ludzie beda z okien rzucac na odleglosc i zawody robic, ktory jest bardziej aerodynamiczny :D To tak jako ciekawostka. Popatrz na stare klasyki http://allegro.pl/item870307497_najtaniej_nokie_3310_okazja.html http://allegro.pl/item869096496_alcatel_one_touch_view.html http://allegro.pl/item867724013_zabytkowy_tel_alcatel.html Co prawda zabytki, ale i cena dochodzi powoli do ceny opalowej ;) Dalej myslisz ze 75zl za tamta nokie to za niska cena ? A kto kupi za wiecej :D ja bym kupil 3 nokie 3310 po 30zl i mial na 3 lata :P jedna na rok i pozniej o sciane ;) ekonomia !!