Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarz - problem

prosze się nie smiać i darowac głupie komentarze

Polecane posty

Gość twarz - problem

jeżeli ktoś potrafi doradzić, to dziękuje z góry mam taki problem: otóż moja twarz zaczyna się dziwnie wykrzywiać, nos idzie w jedną stronę, usta w drugą. zauważyłam to ok. rok temu na zdjęciach. teraz chyba się to pogłębia. strasznie mnie to martwi, bo zawsze miałam ładne, regularne rysy twarzy, a teraz na siebie patrzeć nie mogę. mąż mówi, że przesadzam, i że on tego nie widzi. widzi na pewno. czy to może być spowodowane krzywym zgryzem? zęby mam w miarę proste, ale szczęki nie zachodzą na siebie równo, nigdy mi to nie przeszkadzało specjalnie, ale teraz zauważyłam, ze nie mogę ich złożyć razem, tylko dolna tak jakby przesunęła się w prawą stronę. czy ortodonta coś by tu poradził? chyba się wybiorę. może ktoś wie?

Gość nie dla was
daj ten temat na chirurgie plastyczna :)

Gość keep0ut
też mam krzywy zgryz i nic podobnego się nie dzieje,sądze że możesz mieć coś z nerwami twarzy. Być może coś na nie uciska i stąd to wykrzywianie,koleżanka mamy ma podobnie tylko że u niej z wykrzywianiem łączy sie dodatkowy ból. Proponuje iść do pediatry albo chirurga,tylko takiego który nie zbagatelizuje problemu :)

Gość twarz - problem
to nie z nerwami, to raczej ze zgryzem, bo jak na siłę przesunę szczękę dolną, to usta wyglądają prosto, tylko ten nos przekrzywiony zostaje... kurde, do jakiego lekarza się udać? do chirurga plastyka przecież nie pójdę