Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebasstian gdansk

Czy waszym zdaniem Rosjanki sa ladniejsze od Polek?

Polecane posty

Gość gość
Rosjanki w łóżku są z******te , bzykałem się z 4 Rosjankami i za każdym razem był odjazd.Polki w porównaniu z nimi to kłody. Chociaż i tak najbardziej spontaniczne i pomysłowe w pieprzeniu się są Niemki.

Gość gość
Rosjanki może nieźle się ****ają , ale kto mówi że Niemry najlepiej,to niech się jebnie w dekiel. Najlepsze w łóżku są Mulatki w Holandii.

Gość gość
Nie prawda jest sporo rosjanek które nie umieją gotować , bo liczą na to ze każdy rubel wetkniety w urodę zaowocuje milionerem a co do urody rosjanek , widziałam portal gdzie były zalogowane : Czeszki , Polki rosjanki i ukrainki i powiem tak , Polki Czeszki i ukrainki były ok takie "nawet , nawet " a rosjanki to takie dziwne sa mocno wymalowane kiczowato ubrane i dzieła się na dwa typy : chude jak patyki albo wręcz przeciwnie straszie grube i to młode dziewczyny i powiem tak : widziałam 3 boskie Czeszki , reszta mocno średnia , ... 4 boskie Polki , kilka średnio ladnych , reszta przeciętna , ukrainki -bardzo ładnie ubrane bardzo ładnie umalowane ale uroda taka sama jak Polek a miejscami troszkę gorsza (np widziałam kilka ukrainek z mocno owalnymi głowami Ala koń ) ale na ogół ukrainki też były ładne , a rosjanki ? Mocny rozstrzal sporo ładnych ale sporo rasowych pasztetow, np "zdeformowany nos " albo pokrzywione zeby

Gość gość
Takie licytowanie kto ładniejszy jest zawsze cienkie , w kazdym kraju większość ludzi jest poprostu przeciętna a pięknych i brzydkich jest mało , latynos zawsze będzie chwalił latynoski, Słowianin słowiański a Skandynaw się uprze ze skandynawki sa najlepsze , np znajomy Skandynaw powiedział ze dla niego Rosjanie i ukraincy to brzydkie narodowości i koniec , kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje

Gość gość
A ten kto napisał że Polki zarabiają doopa częściej od rosjanek jest totalnym ignorantem , w każdym kraju domy publiczne sa przepełnione rosjankami a nie polkami, wszędzie się pisze o materializmie rosjanek a nie Polek , nawet kiedyś angielska gazeta Daily mail zrobiła prowokacje , dziennikarz udawał milionera i szukał wschodniaczek , żadna polka na to nie poszła , za to rosjanki na randkach próbowały go naciagac na szampana , naszyjniki , kolację w centrum Londynu a gdy tego nie dostawaly , obrazaly się i zrywaly znajomość , a co do rzekomego puszczania się Polek to nie skomentuje , to nie w polsce tylko w Rosji 20 % przerywanych ciąż z miliona, dokonują rosjanki poniżej 18 roku życia

@ wczoraj Jesteś lesbijką? Zresztą niezależnie od odpowiedzi: co mężczyznę obchodzi Twoje zdanie na temat innych kobiet? Tym bardziej, że pliszka chwaląca ogonek swój i reszty pliszek krajowych na takim topiku słabo wygląda. Zresztą ja tam wolę bardzo szczupłe dziewczyny bo po porodzie będzie taka miała krągłości, a nie wyglądać jak wieloryb @dziś O i znowu polska kobieta? Słabo. @dziś Amen. Ale o czym dyskutować jak ie o gustach.

Gość gość
A niby czemu kobieta nie ma prawa sie wypowiadać na temat urody innych kobiet ? Czyżby ktoś tu się wychował w erze kamienia łupanego gdzie kobieta nie ma prawa głosu ? Z reszta jeśli Cię nie interesuje moje zdanie to może zacytuję mojego kolegę który był na dyskotece w Kaliningradzie : " ruskie dziewuszki sa pokrsywione i wogole jakieś paskudne " więc sądzę że moje zdanie raczej było dużo lagodniejsze ;)

Gość gość
Pokrzywione**

Gość gość
A co do Rosjanek one skłonnością też nie grzesza , nie wiem jak ukrainki ale kiedyś jak na angielskim forum sobie pisaliśmy i jakiś Chorwat powiedział ze Polki to śliczne kobiety to jakiejś Rosjance poprostu pękła żyła na pół i zaczęła najazdy typu " Polki sa obrzydliwe , każdy wie ze tylko rosjanki sa boskie , Polki wyglądają jak shreki , jestem piękniejsza niż każda polka " a później było tylko ciekawiej , jak kazalam się jej uspokoić to ona " spadaj polska poczwaro do swoich polaczkow w małymi ku//ta""sa. .." , nawet jakiś Francuz wziął w obronę Polki , że rosjanki sa chamskie i mają przerosniete ego , więc błagam Cię skończ te nędzne wywody ze komuś się nie można wypowiadać na forum , bo można każdemu jeśli nie używa przekleństw i wulgaryzmów

Gość gość
Aaa nie wspomialam najlepszego , nawet jakiś Rosjanin ja zgasil i powiedział " skończ już się ośmieszać Sonia , nie pamiętasz że u nas w Rosji też jest stereotyp ze Polki sa piękne ? "(Napisał coś po rosyjsku więc już nie rozumiałam )

Gość gość
A czy to ważne ? W każdym narodzie sa ładne i brzydkie kobiety , mądre i te mniej mądre , z facetami to samo , mam w pracy ukrainca który jest tak przystojny ze wszystkie panny się za nim oglądają , wygląda jak mieszanka Slowianina Niemca i skandynawa , twarz jak model , a laski na takich lecą , nie mówiąc ze ma 190 wzrostu i twarz jak 15 latek , taki blond przystojniak , drugi znowu taki raczej średni , więc nie można oceniać urody po narodowości bo to głupota , choć fakt za granicą spotkałem się z opiniami ze Ukraińcy wyglądają lepiej od Polaków , bo polscy faceci mają tendencje do wielkich nosow a Ukraińcy mają takie male jak dziewczyny

Gość gość
Polecam niemiecki portal randkowy spin.de tam poznałam moją drugą połówkę z Niemiec :*

Gość gość
Tak właściwie to spin jest to bardziej taki czat ze zdjęciami niż portal randkowy ale idzie poznać bardzo miłych Niemców :)

Gość gość
A poznałam bardzo miłego Rosjanina :) jest fajniejszy niż większość polakow i można się z nim powyglupiac

Gość gość
Nie wiem ale wydaje mi się ze sa takie same jak Polki , bo każdy bierze Polaków za rosjan albo Ukraińców , wszyscy sa slowianami więc pytanie trochę bez sensu

Gość gość
A co jest lepsze tort czekoladowy czy wiśniowy ? Można się spierać do usranej nocy , pewnie się znajdą nawet amatorzy pigmejek, jak kiedyś powiedziałem do Niemca ze rosjanki i Polki sa pieniejsze od niemek to on mi tylko parsknal w twarz , że niby jak to obliczylem, no i miał rację bo widziałem też sporo pięknych niemek o niebieskich oczach , blond włosach i małym nosku , więc gdybac to sobie można

Gość gość
A co do mojej ostatniej wypowiedzi to powiem , ze pracując w niemczech poznałem wiele Polek z całej Polski wiele Rosjanek wiele ukrainek i powiem , ze w kazdej nacji jest dużo fajnych i nie fajnych dziewczyn , a od niemcow nauczyłem się żeby nie generalizowac i nie dzielić ludzi ze względu na narodowość , ludzi sie dzieli na fajnych i mniej fajnych i tyle , sam miałem spiecia z Rosjanami albo innymi nacjami ale czemu 2 baby maja rzutowav na ocenę innych ? Tak samo jak się mówi o puszczalstwie Polek , guzik prawda pracowałem z setkami w niemczech w ogromnej fabryce maszynowej i żadna jakoś nie miała znamion puszczalskiej, A jedna jest nawet moja narzeczona więc to o czymś świadczy , ludzie szanujmy się poprostu i świat będzie piękniejszy

Gość gość
A ja widzac wypowiedzi u gory dorzuce cos od siebie : Nie chodzi o urodę a o charakter a rosjanki i Rosjanie charaktery maja paskudne , może przytoczę słowa mojego znajomego zza granicy który zatrudnia Polaków i Rosjan : rosyjscy mężczyźni sa chamscy i nie szanują kobiet , maja się za bozyszczy , rosjanki natomiast są zimne wyniosle i oczekują ze będą miały non stop taryfy ulgowe bo są Rosjankami,... po czym dodał " Polacy to zupełnie inny naród : polscy mężczyźni szanują kobiety i nie sa zbyt wyniosli a polskie kobiety sa mile ciepłe , pokorne i nie tak roszczeniowe jak rosjanki , nie mówiąc ze Polki nie pyskuja tyle w pracy do szefa " więc jak widać nawet człowiek z Holandii bardziej lubi Polaków niż Rosjan , Polacy nawet nie zdają sobie sprawy jaka dobra opinie mamy , i powiem więcej ta opinie podzielalo dużo więcej osób niż mój pracodawca , nawet mój kumpel Turek mówił ze woli Polaków , kumpel Włoch to samo ...

Gość gość
Uroda to nie wszystko , Rosjanki na zachodzie już mają tak zszargana opinie ze teraz wszyscy lecą na ukrainki i kazaszki, na Polki też by może lecieli ale Polki nie mają aż takiego ciśnienia na męża z zachodu

Gość gość
Ludzie krytykuja innych bo nie czują się akceptowani , sama kilka razy się zlapalam na tym ze krytykuje kogoś bo tak naprawdę sama siebie nienawidzę , ale powiem tak niech minusy nigdy nie przeslonia nam plusów , uważam się Niemki ,rosjanki, ukrainki Polki arabki murzynki sa tak samo piękne , bo piękno to nie tylko wygląd a to co sobą reprezentujemy :) może nie jestem ladna ale za to staram się być dobra dla innych i nie dzelin na narodowości , jeśli komuś się trafi dobra Rosjanka czemu nie ? Jeśli polka jeszcze lepiej :)

Gość gość
Lubię placki kartoflane :3

Gość gość
Nie wiem czy ladniejsze, ale bardziej otwarte seksualnie. Uprawiaja seks bez gumy. Anal z Rosjanka to nie problem. Nawet na poczatku znajomosci.

Gość gość
Rosjanki szybciej sie na k***ssa nadziewaja jak juz daja ddduupy to bez gomy i na luzie w lozku sa zwinniejsze i w roznych pozycjach sa bardzo otwarte do buzi biora calego z polykiem a polki to sa sztywne i leza jak klody

Gość gość
No i co z tego ze Polki leżą jak kłody ? To zmniejsza ich wartość ? Nie każdy chce być z wyuzdana

Gość gość
Polki i ukrainki sa piękne bo mają najwięcej czystych genów słowiańskich , rosjanki i bialorusinki też sa ładne ale nie aż tak

Gość gość
Moze i ladne ale glupie jak kwit weglowy.jechalam do jeleniej gory pkp ic.zajely pol przedzialu.nie dosc ze glisne to sluchaly jakiegos swojego upa upa czyli ichnie disco polo.do tego jadly buly z parowka.w jednym reku bula a w drugiej parowa.az sie w****ilam i wlaczylam marsz pogrzebowy z youtuba i wyjelam suszi.no kurde zero oglady maja.nie dosv ze nie sa u siebie to zachowuja sie gorzej niz graxyna ze wsi.wstyd.tfu.

Gość gość
I jaraja fajki.a te ktore pracuja na kuchni w naszym.szpitalu to rzeczywisvie jakies konskie twarze maja.

Gość Nig
Mysle ze są tak samo ładne, może mniej wymagające luksusu, Rosjanki zdarzaja sie i przeciętne i nisamowite sztuki

Gość gość
I leniwe sa.

Gość gość
Polska ma inną strukturę tutaj znalezienie bogatego męża to wstyd a ciężka praca to chwała , w Rosji znaleznje bogatego męża to chwała a ciężka praca to " frajerstwo " , jest taki niemiecki kawał " co urodzi się ze związku Polaka i rosjanki ? Dziecko zbyt leniwe by kraść " (jest też wersja z cyganka ) ale myślę ze , poprpstu każdy naród ma jakieś swoje stereotypy i trzeba je brać z przymrużeniem oka , Polacy jako naród akurat słyną z pracowitości więc może niemcy specjalnie w tym kawale zrobili taki kontrast , a co do urody Rosjanek to sa ładne bo o siebie bardzo dbają , byle taniochy nie noszą