Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebasstian gdansk

Czy waszym zdaniem Rosjanki sa ladniejsze od Polek?

Polecane posty

Gość vivika18
Dooobra, nie przesadzajmy. Z pewnością Polek też byś nie chciał oglądac w takiej parodii.

Gość vivika uwazaj
bo Ci zylka pierdolnie

Gość vivika18
Błyszczysz. Na prawdę. Zdaje mi sie że już '' pierdolnęła'' że tak sie wyraże.

Gość vivika wracaj do szkoly
uczyc sie pisac. Na prawde.

Gość vivika18
Masz schizofrenie? Najwidoczniej pisać umiem skoro polemizuję z takich ćwierćinteligentem jak ty. Niestety.... nadal.

Gość rzeczywiscie umie pisac
tylko zasad poprawnej pisowni nie zna, takze miala prawo Cie zwyzywac, w ogole madra z niej dziewczyna

Gość garbaty garbacz
no tak, przynajmniej wie, czego chce - araba... no ale jak to mowia, bez ryzyka nie ma zabawy

Gość vivika18
Kolejny z urojeniami i mentalnym p o p i e r d o leniem. GDZIE. Gdzie tam pisze ze ja chce araba?

Gość cocomo
a Ty co? opypciałaś? araba nie chcesz??!!!!!

Gość nieeeeeeeeeee

Gość cocomo
haha :D

Gość mieszaniec. p
Ja jestem w połowie polką a w połowie rosjanką.. i musze stwierdzić że niezła ze mnie mieszanka. ;D

Gość cashmir
Vivika18 masz w 100% racje. Gdzie polscy mezczyzni do wlochow czy hiszpanow:-)tego oczywiscie nie widac prawda ze polscy panowie rzadko pachna dobra woda ze coraz wiecej siega po alkohol ze sa zaniedbani za to swietnie idzie wam dogadywanie i upodlanie polskich kobiet. A i jeszcze jedno co do tych zajefajnych rosjanek.....wystarczylo pojsc swego czasu na stadion xx lecia tam w wiekszosci handlowaly te rosyjskie pieknosci.Tylko pozazdroscic wam polakom gustu.

Gość lupe
Co prawda w Rosji nie byłam, ale na Ukrainie widziałam tyle kobiet z nadwagą i otyłych, co nigdy w Polsce. Panów to się również tyczyło. I ogólnie Ukrainki się od Polek wg mnie z twarzy, wzrostu itp. w ogóle nie różniły. I nie były jakoś specjalnie ogniste, autentyczne, rodzinne- słowem takie same jak niby wyrachowane Polki. Za to Rosjanki, które można było zobaczyć w UA - zupełnie inna historia. Najczęściej dość wulgarne snobki chlejące na umór (to według was ozancza "potrafiące się bawić"?) , rzygające bądź co najmniej zataczające się. Jednak, w przeciwieństwie do niektórych na tym forum, nie chcę wydawać sądu o całych narodach - polskim, ukraińskim, rosyjskim czy urugwajskim. Wszystko zależy od człowieka. Na rosyjskich forach też można znaleźć różne wypowiedzi - że Rosjanki są sprzedajne i lecą na kasę, a Polki to prawdziwe słowiańskie kobiety, ciepłe i serdeczne. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale jak widać Polacy nie potrafią chwalić niczego swojego - nawet kobiet.

Gość cashmir
Tylko dlaczego szukaja i podrywaja te nie ladne i zaniedbane polskie dziewczyny.Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia.No coz cudze chwalicie swego nie znacie......

Gość no ale Rosjanie
Rosjanie są z kolei chudzi, patykowaci, nie wiedzą, co to siłownia i dieta, nie za bardzo atrakcyjni

Gość Pani profesor doktor inzynier
ja lubieee rosjanuw!

Gość Grzesio Lublin
Ruskie dziewczyny są ładne, oczywiście są i brzydkie jak każde, ale naprawdę jest sporo ładnych, wystarczy trochę ruskich stacji telewizyjnych poogladac, czy na tv puls dzisiaj leciał w nocy taki śmieszny program z wpadkami, same fajne laski. Polki są ładne, ale z okolic wschodu z zachodu prawie same brzydkie, niczym typowe niemki. Mieszkam na wschodzie Polski i czasami wyjeżdżam w prawach biznesowych do Wrocławia i mam porównanie. Lubię dziewczyny z okrągłą buzią, nie końskie długie ryje, a takie tylko na wschodzie czy Białorusi, Rosji, Ukrainy można znaleźć.

Gość rosjanki wg mnie
spontaniczne , wierne, skromne, oddane, skłonne do poświęceń, nie zachłanne, pozytywnie usposobione , charakter budujący nie rujnujący jak u polek

spontaniczne , wierne, skromne, oddane, skłonne do poświęceń, nie zachłanne, pozytywnie usposobione , charakter budujący nie rujnujący jak u polek czyli wierna cizia, która podporządkowuje się we wszystkim facetowi i traktuje go jak pana? Owszem, dużo facetów lubi takie kobiety..

Gość miriampkt
rosjanki sa piekniejsze

Gość AmirGD
Nie jestem Polakiem(Egipcjaninem) ale mam żone Polkę, mieszkam tu w Polsce od 10lat. Duzo jezdzilem po świecie, mieszkałem troche czasu w Usa, gdzie było pełno Rosjanek i w Egipcie gdzie również ich pełno. Rosjanki a Polki z wyglądu praktycznie się nie roznia, sa jak siostry , roznia sie tylko w dwoch kwestiach; mieszkają w innych krajach, i tym że Rosjanki są najłatwiejszymi kobietami na świecie... To co się dzieje w Egipcie przerasta ludzkie umysły. Chętne Rosjanki stoją na każdym kroku, byle z kim , byle gdzie - niewazne. Wazna jest tylko kasa... Są też i takie tzw "tirówki" przepraszam za wyrażenie, ale takich również jest pełno... Więc nie dziwie się , że większość facetów woli Rosjanki, Polki przy nich są 5 razy lepsze... Polki są intrygujące, skromne, może i czasem za bardzo chcą postawić na swoje (pozdrawiam swoją żone!:) ) ale uwazam , że jest to plus... Dlatego sumując uważam , że Polki są najpiękniejsze , mimo że niczym się z wyglądu od Rosjanek nie różnią... Są dużo bardziej wartościowsze, a ktoś wspomniał o kompleksach wśród Polek. Ale panowie, ile razy dziennie panowie powiecie cos milego swoim kobietom? Ile komplementów od Was usłyszą? Może to wlasnie Wy stwarzacie te kompleksy wśród swoich kobiet, bo nie potraficie ich docenić.. Naprawdę wielkim szczęściem jest mieć piękną Polkę u boku. :)

Gość jovxxx
kwestia gustu, są rosjanki piękniejsze od polek i wzajemnie, największe debilizmy świata-broń nuklearna (jesteśmy na nią skazazani i latynoskie miss oraz brzydka sklepowa z kazachstanu, a mój chociaż kawał nadal ze mnie dupy szuka, stary f.......

Gość brumek pospolity
eee tam polki to takie mieszanki żydówek czyli aż zbiera się na wymioty nie mówie o wszystkich ale coraz więcej takich chodzi ale moim zdaniem i tak mamy piękne panie lecz zachodni kapitalizm je napycha frytkami i potem jest monstrum na ulicy BTW.Niech powróci PRL sram na demokratyczną polske

Gość brumek pospolity
A tak pozatym to nie lubie tam jakiś brazylianek czy tam innego cholerstwa dla mnie słowiańskie panny są najpiękniejsze.

Gość anna mazowiecka
polki to wieśniary a rosjanki, jeszcze większe...

"Czy waszym zdaniem Rosjanki sa ladniejsze od Polek?" oczywiście, że tak ogólnie jednak nawet rosjanki to nic w porównaniu z Czeszkami, hmmm :) Polki są delikatnie mówiąc... przeciętne

Gość adamzabrze
moim zdaniem POLKI są 100x ładniejsze od Rosjanek...